úterý 22. ledna 2013

Hedvábí Silk Therapy - Biosilk.

Pěkný den přeji!

Dneska bych se ráda věnovala vlasové péči. O vlasovém hedvábí se mluví na každém druhém blogu a tak ani tento blog nezůstane tímto zázrakem nepoznamenaný :) Měla jsem díky e-shopu biosilk.cz možnost vyzkoušet Vlasové hedvábí Silk Therapy právě od Biosilku a protože mě tento produkt opravdu nadchl, musím se vám o něm také zmínit.



Popis výrobce: Jedná se o regenerační výživu, která obsahuje čisté hedvábí, vitamíny a rostlinné výtažky. Obnovuje a silně hydratuje vlasy i pokožku hlavy. Zničeným, suchým a matným vlasům dodává zdravý vzhled, pružnost a měkkost. Pravidelné používání chrání vlasy před ztrátou vlhkosti, účinky vysoké teploty, UV paprsky, účinky kadeřnické chemie a okolním znečištěním. Zanechává vlasy hedvábné s neuvěřitelným leskem. Použití: rozetřít kapku přípravku v dlaních a nanést na celou délku vlasů - zejména na konečky. Nesmývat.


Už ani nevím co k tomuto textu dodat, on totiž říká úplně vše :) První co já uvítám, je použití bez smývání, jsem příšerný lenoch a tak mě přípravky na smývání prostě vadí, tohle je pro mě tedy jednička už ve způsobu použití. Stačí nanést opravdu malé množství, vždy si naliju kapku do dlaně, v dlaních rozetřu a poté nanesu do vlasů. Po celé délce používám hedvábí jednou za čas (většinou jenom když se chystám vlasy fénovat) a spíše se soustředím na konečky. Začaly se mi zase třepit a měla jsem je příšerně vysušené, tak jsem se rozhodla, zkusit je hedvábím trochu vyléčit. Můžete však podle libosti používat hedvábí na celou délku vlasů včetně pokožky hlavy. Vláskům to určitě prospěje. Teď k samotnému hedvábí. Jedná se o průhlednou tekutinu, která vypadá jako olejíček. Mastný však vůbec není. Nemusíte se vůbec bát, že byste si hlavu umastili nebo že by vám vlasy ztěžkly, nehrozí to ani po použití většího množství, hedvábí se krásně vsákne a vlasy zanechá pořád jemné a lesklé. Vůně hedvábí je příjemná a vlasy krásně provoní - budou vám hezky vonět i další den. A co na používání hedvábí říkají moje vlasy? Po použití jsou krásně lesklé, jemné, poddajné a k tomu i vyživené. Konečky se už dále nezhoršují a nejsou tak vysušené, evidentně jim hedvábí také prospělo. Musím se tedy přiznat, že asi jako většina blogerek, jsem i já z hedvábí nadšená a můžu vám ho směle doporučit.

Ještě musím podotknout, že hedvábí vůbec neubývá a dlouho vydrží! Mám to nejmenší balení (15 ml), používám ho obden více jak dva měsíce a pořád mi skoro půlka zbývá. Tak si vemte, jak dlouho vydrží to velké balení.. Hedvábí je k sehnání hned ve čtyřech velikostech: 15 ml (52 Kč), 50 ml (229 Kč), 150 ml (378 Kč), 350 ml (643 Kč). A seženete jej na výše zmiňovaném e-shopu.

Co vy a provařené hedvábí? Máte ho? Jste s ním spokojené?

5 komentářů:

  1. to hedvábí od CHI je taky úžasný, díky za něj:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tohle hedvábí používám už asi dva roky, ale od tý doby co jsem objevila olejíček od CHI, používám spíš ten ;) Mnohem více mi sedí ta vůně...Biosilk mi moc nevoní, ale to je samozřejmě jen otázka vkusu...

    OdpovědětVymazat
  3. Toto hedvábí jsem dostala k Vánocům a opravdu, je úžasnéé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Používám ho už přes rok a moje vlasy si po něm vrní blahem, proto mi ani neláká zkoušet jiné výrobky. Do puntíku souhlasím s tím, co ty i výrobce píší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já to mám taky v tomhle pidi balení, sehnala jsem ho v Douglasu za pade, ale ještě jsem ho teda nezkoušela, páč si k němu chci objednat ještě šampon s kondicionérem, tak abych měla celou sadu :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)