úterý 29. ledna 2013

Co mi dělá radost během zkoušek?

Pěkný úterní den přeji!

Protože mě zítra čeká další zkouška a není vůbec času nazbyt, ukážu vám dnes, co mi udělalo (nebo stále dělá) v posledních pár dnech radost :)


Samozřejmě mi dělají radost nové přírůstky! Třeba zrovna dneska přišel balíček s kosmetikou ELF, kterou jsme si společně s holkama objednaly. Využili jsme akce poštovného zdarma nad 400 Kč, která se konala minulý týden, daly naše přání dohromady a byla z toho jedna větší objednávka :) Já jsem si udělala radost štětci na make-up a tvářenku, umělými řasami, gelem na řasy a obočí a matující rtěnkou.


Co mám ještě raději, než vlastní úlovky, jsou dárečky! No kdo je taky nemá rád, že? :) O srazu s Ivetkou, který mně udělal radost sám o sobě, jsem vám už psala. Ale dárečky, které jsme si opožděně nadělovaly k Vánocům, jste ještě neviděli.
Vonné tyčinky Airwick (vůně je opravdu hodně intenzivní!), práskací lak na nehty a korektor od Essence, náušničky a tělový peeling Freeman.


Nejdokonalejší vůně! Konečně jsem se uráčila jí vyzkoušet (dělá mi vždy problém něco nového načnout) a jsem z ní naprosto unešená! Nádherně voní a vydrží po celý den. Dokonce i přítel si všiml změny parfému a to už je co říct! :)

 
No a třešnička na závěr. Aneb kdybych byla upírkou... Docela mě ta fotka pobavila :D Děkuji ségře za skvělou úpravu fotky! :)


A v neposlední řadě mi děláte ohromnou radost vy, vaše návštěvy, komentáře a vzkazy, které mi zanecháváte! Moc mě to těší a jsem za to opravdu moc ráda. Proto přijměte jako malé dík GIVEAWAY, která právě probíhá a nezapomeňte se zapojit! :)


A co udělalo radost v posledních dnech vám?

28 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Doma mám štětec na make-up, a pokud je čistý, tak se s ním pracuje suprově (ale já někdy na to čištění, bohužel, zapomínám :D ). Dneska ráno mi poslali mail, že zásilku vyexpedovali, tak doufám, že do konce tohoto týdne už budu mít výrobky doma (s kamarádkou jsem taky daly hlavy dohromady :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom s čištěním štětců hodně podobně.. :D

      Vymazat
  3. WOW! :) Úplná Bella ;) :)
    Taky jsem si chtěla objednat něco z elfu, ale řekla jsem si, že za chvíli by měla být velká akce, tak jsem odolala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky ještě chci využít tu akci od Elfu, ale nikdy si tam nevyberu za 400:D://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si sice za 400 vybrala, ale nechtěla jsem toho brát tolik, tak jsem se proto domlouvala s holkama a daly jsme to dokupy :)

      Vymazat
  5. Já toho mám poslední dobou tolik, že si ani nestíhám dělat radost :( Ale dneska se chystám objednat si nějaké laky, tak si to aspoň vynahradím... :D

    OdpovědětVymazat
  6. city rush mám také a voní překrásně :) zamilovala jsem si tu vůni ♥

    OdpovědětVymazat
  7. posledna fotka je super :) inak umele mihalnice od elfu som mala a bola som spokojna dokonca aj s tym lepidielkom :D tešim sa na recenziu na freeman telovy peeling :)

    OdpovědětVymazat
  8. Musíš nám pak napsat jak ti vyhovují štětce od elfu, taky jsem chtěla objednávat ale mám strach, že budou na prd...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plánuji na štětce video, tak snad brzy.. :) Já od nich mám štětec na pudr, ten sice není žádná výhra, ale stačí mi a pak ještě na stíny a to je za ty peníze úplně bomba věc! :)

      Vymazat
  9. Doufám, že budou recenze na ten korektor od Essence a peeling od Freemanu. Mám od Freeman masku a je skvělá a krásně voní.

    OdpovědětVymazat
  10. :) To je během zkoušek potřeba víc, než kdy jindy.

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mi dnes přišel elf, objednávaly jsme s holkama za 930Kč :D Trochu jsme to překročili to "nad 400Kč" :D Taky mám štětce, ale na stíny, a korektor+rozjasnovač.

    Zvu vás všechny ke mně na giveaway!

    OdpovědětVymazat
  12. Radost je třeba si udělat. :)
    Štětce od Elfu mám také, ale ty z minerální řady a jsem s nimi spokojená. Jinak krásné věci jsi od kamarádky dostala. Já si udělala radost objednávkou z Forever 21 a přítel mi udělal radost, když jsme spolu smontovali komodu a skříňky do koupelny, co jsme si koupili. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem si udělala radost dneska v DM....Balea :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám taky zkouškové, takže největší radost mi dělají splněné zkoušky :P a taky to, že je jich čím dál míň :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě taky dělají samozřejmě radost splněné zkoušky.. ale tohle je ještě odměna navíc :) :D

      Vymazat
  16. asi za 14 dní budu také s kamarádkami objednávat poprvé z elfu já obvykle si nakoupím za 1000 něco vždy říkám když je to z internetu tak ať je toho víc a objednávka se vyplatí hlavně chci štětce ty černé myslím že jsou z té řady studio ale nejsem si úplně jistá :))

    OdpovědětVymazat
  17. zkouškové mám taky. na to, že bude pomalu končit mi toho ještě dost chybí. na druhou stranu dělám věci, které bych normálně nedělala (např. uklízela). a jako upírce ti to fakt sluší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to jsme dvě! :D Zkoušek mi chybí kupa (hlavně ty nejhorší), ale už nemám sílu se učit, radši jsem si uklidila celej pokoj :D

      Vymazat
  18. Tak doufám, že si zkoušku úspěšně zvládla! Ta poslední fotka je vážně super. .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nezvládla, ale ještě pokus zbývá, tak snad příště :) :D

      Vymazat
  19. Děkuji vám všem za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  20. radost je potrebná, a kozmetika je tiež jednou z mojich radostí :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)