pátek 28. prosince 2012

SenzaBox - prosinec 2012.

Pěkný páteční den!

Dnešní článek bych ráda věnovala poslednímu vydání SenzaBoxu. Článek i s videem přináším trochu se zpožděním, ale nechtěla jsem ho ukazovat dříve než bude po Vánocích, abych někomu neprozradila něco, co bych neměla, protože přeci jenom dost slečen si ho nechávalo pod stromeček. Pokud vás už články na toto téma nebaví, neváhejte jej přeskočit.


O této krabičce už bylo mnohé řečeno a já už považuji za zbytečnost k tomu cokoliv dodávat. Snad každý už ji viděl a snad každý už o ní něco četl.. a že na toto vydání byly názory hodně různorodé. Takže si myslím, že tu asi nemusím nijak podrobně krabičku popisovat. Já za sebe mohu říci, že jsem se samotnou krabičkou spokojená. Něco jsem si z krabičky nechala pro sebe, něco jsem nadělila svým blízkým, ale všechno se hodilo a nic nezůstalo nevyužité. Pro krabičku jsem také uplatnění našla, takže já si na box nemůžu stěžovat. Nebýt toho povyku okolo, tak jsem z krabičky asi opravdu nadšená, takhle jsem měla náladu zkaženou dřív než mi box stihl dojít.

Ale dost kecání, pojďme se podívat na rozbalování krabičky:


Co vy a krabička? Jaký na ní máte názor vy? 

5 komentářů:

  1. můj názor sis mohla přečíst na blogu, takže to tu nebudu opakovat :D ale za mě jasně vede Ladybox :)

    OdpovědětVymazat
  2. U mě Senzabox tak za dva (pokud mám známkovat jak ve škole). Teď s boxy na nějakou dobu končím, chci konečně začít spotřebovávat jejich obsahy. :-D So Elixir od YR mě mile překvapila - v obchodě bych si ji asi nevybrala, ale perfektně jsem se s ní za těch pár dní sžila. :-)) Z pochybného způsobu komunikace se zákazníky se paní Zuzana ze Senzaboxu snad už poučila, takže jsem zvědavá, jak bude SB pokračovat, co do něj příště dají. Viděla jsi obsah Greatboxu? Co na něj říkáš?

    PS: na videu ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Já mam na něj podobný názor jako ty...kdybys chtěla, tak si to můžeš přečíst u mě na blogu ;) Taky jsem využila úplně všechno z krabičky...i tu samotnou krabičku dokonce :D

    OdpovědětVymazat
  4. Máš pravdu, nikdy box nepotěší každého a většina z nás si ho kupuje proto, že chce mít to překvapení... ale i tak si teď dám chvilku s boxama pohov a počkám si, až jak se dál vybarví a uvidí se... zatím u mě vede co se obsahu týče Ladybox, ale co se provedení týče, mám radši SenzaBox :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super video :)
    Já senzabox nemám! :// :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)