pondělí 10. prosince 2012

Black & White i v zimě.

Pěkný začátek týdne!

Včera to byla kosmetika, dneska to budou zase fotky. Fotky pochází ještě z minulého týdne, tuším ze čtvrtka, kdy už tu byl sníh, ale dosud nebyla taková zima, že bych se zdráhala fotit. Dneska už bych se venku nefotila ani za zlatý prase :D Za fotky vděčím sestřičce a jejímu novému foťáčku. 




Bunda + svetr - New Yorker, kalhoty + triko - H&M, boty - Gate, kabela - Camaieu šál - ?, brýle - Firmoo.

V hlavní roli černá, aby ladila k brýlím. Brýle, které jste viděli v jednom z minulých příspěvků, jsem musela hned vyzkoušet. Řeknu vám jsou vážně super a baví mě, ale nosit brýle opravdu není žádný med. To opravdu uznávám. Sama jsem si vyzkoušela jaké to je, nic přes brýle nevidět když sněží/prší nebo když vlezete do tepla a brýle se vám zamlží.. O tom že mi několikrát div nespadly z očí už ani nemluvím.. :)

9 komentářů:

  1. Mě nový týden začal tím že sem zaspala a tak ještě teď mám čas brouzdat na blogu svém i vašich :)) I tobě přeju pěkný týden :)

    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Klárko, moc ti to sluší. Přijde mi, že seš čím dál tím větší elegán ;) Mně týden začal probuzením do pohádkově zasněžené krajiny venku ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou super a tobě to opět moc sluší! :)
    Klárko, brýle ti sluší. Líbí se mi moc botky a svetr! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc Ti to sluší, s těmi brýlemi jsi úplně jiná, ale moc Ti to sluší :) Jinak teď vidíš, jak já trpím a budu trpět ještě po zbytek života s těmi brýlemi :D Jinak Ti moc děkuji za gratulaci! Ještě aby jsme dotáhli toho magistra viď?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač ;) a magistra se třeba jednou taky dočkáme ;D

      Vymazat
  5. Ty boty jsou úžasný!
    A brejle jsou fakt super, sluší Ti! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě dnes moc potěšil ten všudypřítomný sníh a krásná chumelenice, která trvala skoro celý den :) Líbí se mi tvoje šála, krásně teploučká musí být!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná šála a svetr!
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)