neděle 18. listopadu 2012

Mix - co se jinam nevešlo.

Pěkný nedělní podvečer!

Dneska jsem opravdu unavená a tak bohužel nejsem schopná sepsat nějaký náročnější článek, takže jsem se rozhodla dneska pro takový mix - ukážu vám věci, co se jinam nevešly nebo nejsou vhodné pro samostatný článek. 

Hned na úvod mám za úkol jménem kosmetiky Essence vás všechny pozvat na již druhý Essence výprodej, který se bude konat tento pátek 23.11. a v sobotu 24.11. v Praze. Minulý výprodej měl celkem úspěch a tak se organizátoři rozhodli uspořádat letos ještě jeden. Tentokrát můžete kromě kosmetiky Essence, Catrice a Manhattan nakoupit také něco pro své ratolesti/sourozence/neteře/synovce/atd., protože se budou prodávat také hračky. Takže pokud jste z Prahy nebo okolí, neváhejte a skočte se tam podívat!


Dále bych vám ráda řekla, kde sehnat svetříky za pár korun. Články typu new in už nepublikuji, ale tenhle svetřík vám prostě musím ukázat. Mám z něho ohromnou radost. Dlouho jsem totiž hledala nějaké svetry, které budou pěkné, teplé a nebudou stát půlku mého kapesného. Nakonec jsem narazila na tenhle krásný v C&A za příjemných 225 Kč! Mají ho hned v několika barevných variantách (šedá, hořčicová, vínová, modrá, béžová) a tím mě teda pěkně zamotali hlavu.. Nakonec jsem si vybrala tenhle vínový, ale stále mi v hlavě leží ještě béžový (a spousta dalších svetrů jiného střihu). Takže pokud jste ještě nesehnaly ten pravý, skočte se tam podívat ;)


A na závěr jenom pár slov o sprchovém gelu, který v posledních dnech používám. O sprchových gelech není obecně moc co napsat, takže by to na samostatný článek ani nebylo. Tenhle je z prvního balení SB, je od značky Fleur de Santé a obsahuje výtažky z olivového oleje. Řekla bych, že se jedná o unisex sprcháč, používá ho i přítel a nijak zvlášť neremcá :) Jeho vůně je taková zvláštní, občas mi to připadá jako prostředek do záchodu :D ale jako použít se dá. Umyje, ostatně jako ve výsledku snad každý sprchový gel a má pokožku hydratovat. Co víc dodat.. Snad jen jeho cenu, ta je 159 Kč za 200 ml a já bych si ho za tu cenu teda rozhodně nekoupila.


Tolik k dnešnímu shrnutí. Tenhle typ článku asi není poslední, občas možná takové shrnutí typu "co se jinam nevešlo" udělám. A teď otázka pro vás:

Chystáte se na Essence výprodej nebo jste už byly?


14 komentářů:

  1. Měla jsem olivový sprcháč od Ziaja a byl velmi rychle pryč jak si ho celé osazenstvo domu zamilovalo =) A cena? Ta byla směšná ... max. 69,- Kč

    OdpovědětVymazat
  2. ten svetr je krásný, asi bych sáhla po tom hořčicovém a nebo po modré :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten sprcháč olive mám také, ale uvažuji, že ho dám někomu jako dárek )

    OdpovědětVymazat
  4. ten svetr vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten sveter vyzerá super, asi sa naň pôjdem pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten svetr je nádherný, tenhle styl miluju! Asi si zajedu do C&A, na svetry jsem ujetá :D

    OdpovědětVymazat
  7. Hmmm...no tak svetr nevypadá vůbec zle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Svetřík je krásný. :o) Já jsem už se ségrou byla na tom prvním výprodeji a nechaly jsme tam nehorázný peníze, takže už radši nepůjdu. :D :D I když bych ještě pár věcí chtěla. :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem se trochu hecla a na ten výprodej se vydám :D Nechám tam určitě nehorázný peníze, ztratim se v Praze ale určitě se pak s úlovky pochlubim u sebe na blogu, tak se pak můžeš mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na výprodeji jsem byla dneska a jsem strašně ráda, že jsem tam přišla o hodně dříve :D pouštěli sice už asi od 11:25, ale chvíli na to už tam byla fronta jako prase :D KDyž jsem odcházela kolem 12:30, tak fronta sahala až ven mimo budovu :D Chudinky slečny, které přišly později :D asi na ně už nic nezbylo :)

    Já jsem si nakoupila věci skoro za 1200,- a jsem nesmírně spokojená :) Takže jestli takovýto výprodej ještě někdy bude, tak jdu určitě! Můžu jedině doporučit

    + za nákup byl dárek: klíčenka + nějaký kosmetický výrobek Essence (1 nákup, 1 výrobek) - já měla nákupy dva, tak jsem dostala krém z vánoční edice a potom lesk na rty z kolekce Breaking Down (ale byly různé varianty - také ze starších edicí (Circus, Cherry Blossom Girl, atd.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni za 1200? Tak to musel být pořádný nákup :) děkuji za report! ;)

      Vymazat
  11. Děkuji za všechny vaše příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)