úterý 16. října 2012

Sprchový peeling mořské řasy - Ziaja.

Pěkný den!

Poslední produkt od Ziaji, který jsem vám ještě neukázala je Sprchový peeling z řady Mořské řasy.


Peeling obsahuje mikrogranulky, hrubší bílé (hodně mi připomínají písek) a jemnější modré. Peeling je trochu drsnější a opravdu důkladně jím odstraníte zrohovatělou pokožku. Zároveň má stimulovat krevní oběh a okysličovat kožní buňky. Věřte, že pokud se vydrhnete tímto peelingem, tak krevní oběh opravdu nastartujete. Pokaždé když se s ním umeju, tak jsem pak zarudlá jak rajče :D Ale aspoň mám jistotu, že jsem pořádně vydrhnutá a zbavená všech nečistot. Vážně skvěle umyje, odstraní všechny nečistoty a pokožka zůstane krásně hebká a čistá. Jen se musíte po použití opravdu důkladně opláchnout, protože zrníčka celkem drží na těle a nechce se jim dolů. Krásně voní - jako moře, vůně je velmi jemná a nevtíravá a po umytí není moc cítit. Peeling používám 1 - 2x týdně a bohatě to stačí, na denní použití to není.



Trochu mi vadí balení, hlavně to šroubovací víčko, možná bych do sprchy uvítala spíše tubu nebo lahvičku, přeci jenom se s tím mokrýma rukama manipuluje lépe. Ale to se dá přežít. Jinak mu nemám co vytknout, jsem s ním naprosto spokojená! A protože mi pomalu, ale jistě dochází, musím se poohlédnout po dalším. Peeling seženete buď v partnerských prodejnách (najdete tady) a nebo na e-shopu tady. Stojí 99 Kč a množství je 200 ml. 

Na závěr bych ráda poděkovala PR oddělení Ziaji za zaslání produktu k vyzkoušení.

Co vy a Ziaja peelingy? Zkoušeli jste? Jaký peeling bych si podle vás neměla nechat ujít?


9 komentářů:

  1. Peelingy na telo nepoužívam, ale keď sa rozhodnem ďakujem za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ten z pomerančové řady a je naprosto dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  3. já používám momentálně od nevo dead sea spa.)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja pouzivam kazdy piling, ktory mi pride pod ruku, na to nejaka narocna nie som, ale z tejto morskej rady mam micelarku a nedam na nu dopustit, vyhovuje mi o dost lepsie ako oslavovana Bioderma :-). Ziaja mi celkovo dost sedi, moznou nou vela ludi opovrhuje, ale pre mna je idealna :-).

    Inak, pozyvam ta na GIVEAWAY :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na mě by to byla asi moc velká drsárna :).

    OdpovědětVymazat
  6. já mám vůni této řady strašně ráda, ale pořídila bych si jí spíš na léto.. nemůžu si pomoct, ale mám jí s ním spojené :) já přemýšlím buď o čokoládě nebo pomeranči :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám jeho pomerančového kamaráda a miluju ho ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Pomerančový mě taky láká, ale tenkrát bohužel nebyl na skladě.. :( ale tak tohle je dobrá náhrada. Děkuji za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)