středa 31. října 2012

Seriálová sezóna.

Pěkný den! 

Dneska si na chvíli odpočineme od běžných témat tohoto blogu a podíváme se na chvíli zase jinam. Že jsem seriálový maniak víte.. Kdysi jsem vám o tom už psala. Dneska vám ukážu několik seriálů, jež se začaly teď na podzim zase vysílat a já je tedy pravidelně sleduji.


Dexter - 7. série

O Dexterovi vám asi nemusím moc říkat. Určitě jste o něm už nejméně jednou slyšeli. Na Prima Cool momentálně běží 6. řada, já už sleduji sérii sedmou. Musím říci, že kvalita jde od série k sérii stále dolů, trochu mne překvapila šestá, která mě bavila o trochu více než předešlé dvě.. ale se sedmou řadou přišla krize a už je to celkem nuda. Sice přišel hned na úvod velký zvrat, ale od té doby se toho moc neděje.. Už teď je schválena řada osmá a snad už by měla být i závěrečná. Ač mám Dextera opravdu ráda, myslím si že je to dobře.. Všechno jednou končí.


The Vampire Diaries - 4. série

Tak o TVD vám asi už tuplem nemusím nic vyprávět. Všichni je dobře známe a o sexy upírovi Damonovi už bylo napsáno mnoho, takže se nebudu opakovat. Nebýt tam jeho, tak mě to ani zdaleka tak nebaví. Momentálně běží čtvrtá série, s knížkama už nemá seriál skoro nic společného, ale přesto seriál stále nadšeně sleduji. Sice už mé nadšení mírně opadlo (už asi někde u druhé série..), ale pořád mě to baví. Upíři jsou prostě moji.


Gossip Girl - 6. série

Šestá závěrečná řada mě zase bavit celkem začala. Nejvíc mě zaujala situace kdy se Serena a Blair spolu nebaví, nějak mě zajímá jak to bude probíhat dál.. A když už mě nezaujme díl kvůli ději, pokochám se alespoň hezkým stylingem. Ráda sleduji outfity, líčení a účesy.. Navíc o pěkné chlapy tam taky nouze není :) Ale jsem ráda, že už je to závěrečná řada, snad se to nějak rozšmodrchá a my se přeci jenom dozvíme, kdo je GG. Myslím, že končí právě včas, aby seriál měl ještě nějakou úroveň.. Víte jak to je: čeho je moc, toho je příliš.


The Walking Dead - 3. série

Trochu jiný žánr a seriál který asi není známý všem. I když vlastně už taky nějaký čas běží na Primě Cool, takže už jste o něm slyšet mohli. Z předchozích mě momentálně baví asi nejvíce. Sleduji ho společně s přítelem, každý týden máme večerní promítání premiérové třetí série. Kvalitou šel seriál dolů už během druhé série, ale tenhle seriál je tak nevypočitatelný.. Nikdy nevíte co se všechno může během té hodiny seriálu stát.. U tohoto seriálu jsem vždycky zaručeně nejvíce napnutá :) A navíc: žeru Ricka.. Pamatujete si ho jako nešťastně zamilovaného mladíka z Lásky nebeský? :)


Grimm - 1. série

Seriál který jsem objevila nedávno, díky jeho vysílání na Cool. Ano, zamilovala jsem se. Už jako malá jsem milovala Pohádky bratří Grimmů, takže pecka v podobě jejich přepracování na seriál mi nedává spát. Seriál mě bavil od prvních pěti minut vysílání. Po dokoukání první série na Cool se vrhnu hnedka na druhou sérii, která momentálně premiérově běží v zahraničí. Hlavní hrdina Nick je strašnej sympaťák a jako Grimm (který vidí nadpřirozené bytosti) nejdříve neví co dělat, když se dozví o svém rodu. V jeho nelehkém životě Grimma mu pomáhá Monroe, který vás bude bavit za každé situace. Prostě vážně pěkné a netradiční zpracování pohádek, skvělý krimi seriál spojený s fantasy. To je přesně něco pro mě.


Elementary - 1. série

Vymyslete seriál se Sherlockem Holmesem a já jsem dozajista vaší fanynkou. Jinak tomu není ani v tomto případě. Sherlock už ovšem nebydlí na Baker Street v Londýně, nýbrž žije ve "velkém jablku", nedoprovází ho John Watson, ale zástupkyně něžného pohlaví Joan Watsonová (hraje Lucy Liu).. Jednoduše řečeno Sherlock Holmes trochu jinak. Musím přiznat, že britskému Sherlocku to nesahá ani po kotníky, ale tak chápejte.. pořád je to nejlepší detektiv na světě... :)

Co vy? Sledujete některý z výše uvedených? Jaký seriál je váš oblíbený?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

18 komentářů:

  1. Walking dead mám veľmi rada! Okrem toho sa teším na nové časti HIMYM a občas si pozriem aj Dextera :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z tvého výbětu sleduji akorát GG (ale jsem pěkně pozadu - jsem za půlkou čtvrté řady). Pak ještě poslední řadu HIMYM a doufám, že už brzy bude další díl. :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tym Sherlockom s tebou suhlasim, oficialne tuto americku verziu neznasam, ale aj tak to pozeram, lebo je to proste Sherlock holmes :)

    OdpovědětVymazat
  4. GG ma už veľmi nebaví, dokonca som skončila asi pri tretej alebo štvrtej sérii, ale ide zima, tak možno prekvapím aj samú seba a dopozerám všetky časi, TVD je moja (a aj mojej najlepšej kamarátky úchylka, teda asi len Damon :D Stefan (voláme ho Big head :)) nás nebaví a ďakujem za ostatné odporúčania, idem niektoré "odksúšať" :) Pekný deň!

    OdpovědětVymazat
  5. Pretty Little Liars, The Lying Game, The Vampire diaries a Teen Wolf :)) Gossip Girl ma nejako od štvrtej série prestali baviť :D

    OdpovědětVymazat
  6. Once Upon a Time, doporucuju :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dextera také sleduju a stále mě baví. 7. série se ještě určitě pořádně rozjede, teda doufám v to :-)

    Once Upon a Time - není špatný, má své slabé chvilky a některé díly jsou vyloženě nudné, ale když to nebudou příliš natahovat, mohlo by to dopadnout dobře. Skvělý pohádkový náměť. A už kvůli postavě Rampelníka/Mr.Golda bych seriál doporučila, Carlyle ho hraje famózně ;-)

    Z upírů se mi líbí True Blood.

    A sleduju také Downton Abbey, taková seriálová elegance.

    A díky za tipy, na některé se podívám blíž :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Sherlock Holmes je prostě nejlepší detektiv na světě, s tím s tebou souhlasím :D. pokud ráda čteš tak můžu doporučit - přítel mi koupil v levných knihách soubor jeho povídek - má to snad 600 stránek a ještě je i druhý díl na který se taky chystám. Je to fakt super obří knížka :D. na seriál Grimm určitě kouknu, takovýhle seriály mě baví. Jinak ještě sleduju The vampire diaries, Pretty little liars a koukala jsem na Secret circle - škoda, že je jen jedna série. The walking dead mě vůbec nezaujal, i když na něj čtu samou chválu...:D

    OdpovědětVymazat
  9. Dextera som začala teraz pozerať som na začiatku 3tej serie ... TVD pozerám tiež GG ma prestalo baviť u 4tej série a teraz zrovna pozerám American Horror Story ... ale inak ťa chápem som občas doma sama a v noci nemôžem spávať takže tiež fičím na množstve seriálov ale pre mňa najlepčím navždy ostane Friends ...
    Ozaj videla si Cougar Town ?

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to nesleduji ani jedno, ale na Grimm se už hrozně dlouho chystáš, ale znáš mě, víš jak já jsem na tom s časem :( A ten "Sherlock" zní taky dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduju jen Grimma,ostatni me nezajimaji,ale grimm je teda fakt super. jsem napjata jak ksandy od zacatku azdo konce. fantasy a pohadky to je moje

    OdpovědětVymazat
  12. Gossip girl, to je moje a stejně tak i upíři! a Damon.. netřeba slov! :D strašně mě baví ten jeho typickej humor a to, jak se snaží být "ten zlý", ale stejně ho musí každý brzy prokouknout :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já sleduju seriál Grimm a úplně s tebou souhlasím :) Aspoň je to konečně něco, na co se chi dívat já i můj brácha, takže se u televize nehádáme, na co se budem večer dívat :D

    OdpovědětVymazat
  14. naprosto nechapu, kde na to beres cas, ja nestiham nic :D

    OdpovědětVymazat
  15. z těchto seriálů koukám jenom na Dextera a musím s tebou nesouhlasit. šestá řada podle mě byla dost o ničem-kromě posledních vteřin posledního dílu, za to sedmá je úplně o něčem jiném. žádné zbytečné kecy, všechno směřuje k určitému cíli a ten bude myslím mega. osmá série bude doopravdy poslední a měla by mít snad i 16 dílů tuším, aby dohromady všech dílů bylo 100. Isak je podle mě výborně vybraný protivník Dextera a charismatický jako žádný předchozí. sedmá série mě hodně baví a každý díl zvyšuje laťku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím Isaacem musím souhlasit, ten chlápek má něco do sebe, charizma z něj číší na kilometry. Myslím, že mi i bude líto toho pěkného ksichtíku, jestli ho Dexter dostane.

      Vymazat
  16. Dextera i TVD sleduju také a tyto dva seriály patří k mým nejoblíbenějším. Mě se moc nelíbila 5. řada Dextera, pipadala mi taková nemastná neslaná bez pořádné zápletky. TVD se mi teď nová řada líbí, začíná to mí grády s Elenou -upíem. Z dalších seriálů spleduju True Blood, Borgiové, Hra o trůny a nedávno jsem začala i Once upon a time a fakt musím říct, že některé díly jsou dějově slabší a nudnější, ale jiné jsou zase lepší. A zkouším i The Secret circle...takový malinký bráška TVD, který byl právě kvůli tomu zrušený po první sérii. Upíři zkrátka dneska vedou :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)