středa 17. října 2012

Krém na ruce Tahiti Pearls - Catherine.

Pěkný den!

Zase tu pro vás dnes mám jednu novinku, další pro vás možná ne tak úplně známou značku. Nevím zda značku Catherine znáte, ale pro mě byla donedávna naprosto neznámou. Do té doby než jsem našla soutěž na joyonline.cz a zúčastnila jsem se. Pak už to bylo jen o štěstí, které mi jednou zase přálo a já tak mohla vyhrát krém na ruce od této značky. Krém je z nové kolekce Tahiti Pearls.


Popis výrobce: Zažijte smyslné dobrodružství s novým krémem na ruce z edice Tahiti Pearls. Svůdná vůně mučenky vás zavede do džungle na Tahiti. Pěstící arganový a mangový olej, výtažek z jader a provitamín B, regeneruje a chrání vaše ruce a pokožku. Používejte po každém mytí či koupeli. Dermatologicky testováno.


 Krém je bílé barvy, tužší konzistence, ale dobře roztíratelný. Vůně je jemná a nevtíravá. Já nevím proč, ale mně vůně připomíná pomeranče :) Krém se velmi rychle vsakuje, nezanechává žádný mastný film ani ulepený pocit. Zanechává ruce krásně hladké a jemné. Jediný problém vidím ve slabší hydrataci. Sice se mi ruce nevysušují, ale určitě by snesly i trochu více hydratace. Možná je to tím, že krém nepoužívám po každém mytí, jako je to doporučeno. Ale přijde mi zbytečné mazat si ruce po každém mytí, obzvlášť když si ruce myji asi tak stokrát denně. Navíc by mi při tak častém mazání krém moc dlouho nevydržel.

Množství krému je 50 ml a cena je 260 Kč. K sehnání je tady.

Znáte tuto značku? Máte s ní zkušenosti?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

7 komentářů:

  1. Za tolik peněz by podle mě měla být hydratace přímo skvělá :). Tuhle značku neznám, ale moc se mi popravdě nelíbí ten obal :(.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, nic, co by mě zaujalo. Zvláštní obal, který jim to asi moc neprodává, navíc za tu cenu.. Ne, rozhodně bych si ji nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám tuto značku, každopádně by mohla zapracovat trochu na obalu výrobku.
    Ale líbí se mi styl, jakými píšeš recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  4. ináč ja si krémujem po každom umytí, už sú na to tak navyknuté, že som až nervózna, keď si nemôžem nakrémovať ruky :) nromálna závislosť.. a čo sa týka krémov tak mi vyhovujú klasické indulony, napríklad olivová a určite by som neinvestovala do takýchto drahších :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky si myslím že by na obale mohli trochu zapracovat.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle drahý krém bych si nikdy nekoupila, tím spíš, že tato značka je pro mě naprosto neznámá. Ale zase jestli voní po pomerančích - tak aspoň něco :-D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)