sobota 27. října 2012

Fix na rty - NYC.

Pěkný den přeji!

Dnes bych vám ráda konečně povykládala o mém objevu ze srpna. O fixách na rty už bylo napsáno pár článků, ale teda myslím si, že si zaslouží daleko větší prostor. Fixu jsem si plánovala koupit už hodně dlouhou dobu, ale koupila jsem si ji až nedávno v akci, která se na kosmetiku NYC konala v drogériích Rossmann. Teď vám o této fixe trochu povykládám.



Přiznám se, že jsem do nákupu byla nalákána zase díky blogu jedné blogerky. Nevěděla jsem co od fixy čekat a trochu jsem se toho bála, ale udělala jsem opravdu dobře, že jsem si fixu koupila. Po dlouhém vybírání jsem si koupila odstín č. 494 Smooch Proof, což je tmavší růžová barva. Nevěděla jsem na jaký odstín vsadit, jak syté barvy jsou a jestli obal odpovídá barvě uvnitř, světlo v obchodě je kapitola sama pro sebe, takže jsem byla trochu překvapená, když jsem si fixu donesla domů a zjistila, že je to opravdu celkem tmavá růžová s nádechem do červena. Po otevření na vás vybafne smrádek jako u klasických fixek na kreslení, takže se nelekněte. Ne že bych čekala že bude fixa vonět, ale když jsem to ucítila, trochu jsem se bála fixu na rty použít. Nakonec jsem to tedy zvládla a fixu na rty nanesla a nestačila jsem se divit. Fixa se vám úplně vpije do rtů, rty obarví a vaše rty vypadají naprosto přirozeně. Podle počtu nánosů můžete odstín na rtech zintenzivnit, já většinou používám tak 2 - 3 vrstvy, pokud chci rty opravdu jen jemně obarvit tak jednu. Obrovským plusem je výdrž, protože ta je naprosto skvělá! Vydrží déle než jakákoliv rtěnka, nabarvíte si rty několika vrstvami a nemusíte se už dobrého půl dne o rty starat. Fix přežije i svačinu či pití. Řeknu vám, že když jsem ji zkoušela na ruku, nemohla jsem fixu z ruky dostat! Fixu jsem měla na ruce celý den a to jsem si ruku drhla mýdlem, peelingem a nevímčímještě! Výdrž je opravdu perfektní, pokud patříte k těm, kteří nemají chuť se celý den o rty starat, tohle by mohlo být něco pro vás. Na druhou stranu nevýhodou je hydratace. Tím že fixa vám rty jenom obarví a vpije se do rtů nemůžete očekávat hydrataci. Stačí ale pod nebo na fixu použít balzám na rty a máte vystaráno. Já vždy po nanesení přejedu rty balzámem a je hotovo. :) Výhodou může být i preciznost při nanášení, díky tomu že je hrot fixy tenký, můžete vykreslit rty precizně bez přetahů. Mě se to teda moc nedaří ani tak, ale to už je o zručnosti :D


 Časem se tedy hrot fixy trochu roztřepil a povolil, ale to se stává prostě u všech fixek. Někde ještě občas zahlédnu stížnosti na vysychání fixy. Já ji mám asi 3 měsíce a zatím mi kreslí perfektně (a to ji používám skoro denně), ale určitě časem očekávám že fixa vyschne. I to se stává u všech fixů, bohužel.

Já vám ji za sebe můžu jedině doporučit. Jsem s ní opravdu spokojená a nedám na ni dopustit. Dokonce použití této fixy oceňuje i můj přítel, protože aspoň nenadává, že je od rtěnky celý uplatlaný :) Když nevím po jaké rtěnce sáhnout, když spěchám a nebo vím že nebudu mít čas líčení opravovat, volba je jasná.. Stala se mým každodenním pomocníkem a já už kuju plány na nákup dalších odstínů. V nabídce je u nás celkem 7 odstínů. Fixu seženete v síti drogérií Rossmann a její běžná cena je 69,90 Kč.

Máte s ní zkušenosti? Nebo vlastníte fix od jiné značky? Povídejte!


19 komentářů:

  1. Nikdy jsem fixu na rty nezkoušela ale vypadá to dobře, tahle má i krásnej odstín. Škoda, že Rossmann u nás není. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Mně to teda neláká, ale vypadá to hezky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. zrovna tuhle mám :) už to bude snad rok a ještě nevyschnula :D tak buď je to kouzlo, nebo nevím :D a odstín se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. tahle fix na rty je skvělá, mám jí v růžovém odstínu :)



    PS: Zvu tě k sobě na giveaway :)
    http://bloggerandbeautifullife.blogspot.cz/2012/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. díky za tip!! až budu mít čas rozhodně se po ní podívám, dřív jsem k nim byla skeptická ale teď rozhodně vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se fixy na rty hrozně líbí, ale bojím se, aby mi nevyschla, když ji budu používat jen občas..

    OdpovědětVymazat
  7. Ano ano, i já jsem podlehla a jednu tuhle fixku jsem koupila. A nemohu si ji vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zatím jsem nepodlehla, ale pokaždé kolex fixek na rty v drogerii obcházím a rozmyšlím. :) Recenze mi pořád nalamují, takže dřív nebo později mi v nákupním košíku stejně skončí. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ji v béžovo-hnědém odstínu a teda žádný zázrak to není. Možná je chyba, že ji používám jen občas, ale moc mi už nemaluje. Použila jsem ji 3x a začíná vysychat. Ani ze začátku ta barva nebyla taková, jakou bych si ji představovala. Ale možná jsem jen zvolila špatný odstín, nevím.

    OdpovědětVymazat
  10. Tahle barva je krásná, moc ti sluší!Já mám taky tento fix, ale bohužel jsem zvolila odstín, který mi nesedí :(.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám tyhle fixy dvě a taky jsem na ně psala recenzi, jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jojo, mám ji od elfu a je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, tuto fixu mám už opravdu dlouho, dokonce ve stejném odstínu. Používám ji každý den, a je tedy pravda, že po několika měsících se hrot roztřepil a přestal malovat. Zdálo se mi, že fixa vyschla. Tak jsem se s tím moc nepárala, vzala nůžky a špičku odstřihla. No a zas maluje jak blázen! Skutečně vyschla jen ta špička, ale uvnitř je ten aplikátor plný barvy....takže až tě to taky potká, stačí ustřihnout konec aplikátoru a životnost se prodlouží, rozhodně nevyhazovat!! :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  14. Áhoj, mám ji taky a vyschla a přestala kreslit asi po týdnu. Nejdřív jsem byla nadšená a pak naštvaná. Protože i ta výdrž ubývala..je to škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Tak ono se to asi liší kus od kusu.. ono taky záleží třeba na tom, jak dlouho jim v drogérce ležela.. :)

      Vymazat
  15. Děkuji za všechny příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj moje oblíbená blogerko :-) Ještě ti nevyschla ? Mě jo, po 2 týdnech je K.O :(
    http://blogmisscherry.blogspot.cz/2012/11/uz-i-ja-aneb-fixky-na-rty-asi-opravdu.html

    OdpovědětVymazat
  17. Má ho kamarádka a je velmi krásný. Ale já mám plné rty a na mě působí moc ,,tvrdě". takže zůstávám u svých milovaných rtěnek:-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)