čtvrtek 11. října 2012

Dove go fresh nourishment tělové mléko

Pěkný čtvrteční den!

Tak co říkáte zase na nějaký ten článek o.. tělovém mléce? Za chvíli vám to asi začne lézt na nervy.. Spotřeba tělových krémů je u mě nadprůměrná. :) Tentokrát vám řeknu pár slov o tělovém mléku od Dove, které jsem nedávno sehnala v zajímavé akci. Jedná se o tělové mléko Go fresh nourishment s vůní okurky a zeleného čaje.


Text výrobce: Tělové mléko vyživuje a oživuje pokožku a zanechává na ni příjemnou svěží vůni. Obsahuje unikátní technologii DeepCare Complex s bohatým esenciálním olejem a některými pokožce přirozenými lipidy, které hydratují a využivují pokožku do hloubky.



Vůně mléka je vážně moc příjemná. Působí svěže a už jenom ta vůně vás příjemně naladí. Navíc má mléko chladící efekt, takže cítíte-li se unavená, tohle mléko vás dozajista probere :) Mléko obsahuje složky, díky kterým se po rozetření dostavuje chladící pocit, který je vážně super. Dokonce je krém na chladící složky natolik obohacený, že při mazání mi to normálně pročistí i nosní dutiny! :D Mléko je nazelenalé barvy, řidší konzistence, která se perfektně roztírá. Rychle se vstřebává a kůži zanechává krásně provoněnou. Mléko není mastné, nezanechává tedy žádný mastný film ani ulepený pocit. Je určeno pro normální pokožku, což je přesně můj případ, takže jsem v obchodě neváhala. Nečekala jsem tedy úplně extra velkou hydrataci, jako je potřeba pro suchou pokožku, ale musím konstatovat že toto mléko nehydratuje skoro vůbec! Pokožka se mi začíná po používání tohoto mléka pomalu, ale jistě vysušovat, nohy mi začínají šupinatět a vypadá to, jak kdybych se nemazala vůbec ničím :( Částečně to bude určitě způsobeno i chladnějším počasím venku, na které moje pokožka reaguje vysoušením, ale teda stejně.. Je to pro mě obrovské zklamání! Třeba pokožku vyživuje do hloubky jak píší, to neumím posoudit, ale na povrchu teda vyživení vidět není.. 


Vážně mě to teda mrzí, protože u Dove jsem věřila v kvalitu, ale teda bohužel. Nevím ani co si o tom mám myslet.. Mám tu koupené ještě jedno jejich mléko, zase trochu jiné, takže jsem zvědavá zda obstojí více než-li toto. Určitě se o tom dozvíte! 

Ještě malé info o ceně - sehnala jsem ho ve speciální akci v Rossmannovi 1+1 zdarma za 119 Kč. Čili jedno mléko mě vyšlo na 60 Kč. Jeho běžná cena (to bude asi těch 119 Kč) se mi teda vzhledem k vlastnostem moc nelíbí. Množství je 250 ml.

A teď mi řekněte vy, máte s ním nějaké zkušenosti? Tady by mne vaše postřehy obzvláště zajímaly! :)


14 komentářů:

  1. Tak ten chladící efekt pro mně v zimě nic moc :-) Jinak Dove má super tělovku, já ale momentálně používám tělové oleje, to je jiné kafe:.-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  2. Já Dove kosmetiku nemám ráda, nepřijde mi kvalitní a smrdí mi. Pár tělových mlék a krémů jsem taky dřív měla, ale co si pamatuju, tak se strašně pomalu vsakovaly a byla jsem dlouho mastná a ulepená.
    A co děsí mě, tak to je složení tohoto mléka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Složení je špatné? :) Já se v tom nevyznám a takové info nesleduju, tak se ptám :)

      Vymazat
  3. Já jsem strašný maniak na tělová mléka mám jich doma snad deset :oD ale od Dove teda žádné a jak tak koukám a čtu tak si asi žádný ani nepořídím. Ale vlasový přípravky jsou super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich vlasovou kosmetiku mám právě taky ráda. proto jsem čekala že si oblíbím i jejich mléka :)

      Vymazat
  4. Miluju DOVE! :) Ale používám ho jen když ho k něčemu dostanu, sama od sebe si koupím raději něco levnějšího. Když si vezmu kolik kosmetiky musím kupovat (dekorativní i pečující) a kdybych za každý měla dát tolik peněz, nedoplatila bych se. :)

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem si od Dove koupila sprchový gel a moc mi nevyhovoval, byl strašně krémový a špatně se smýval, jejich tělová mléka mě v regále nikdy nezaujaly a asi u toho tedy zůstane.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám a používám - což je pro toto tělové mléko velká pocta, já totiž žádné jiné nikdy nepoužívala, tohle bylo první, které jsem si koupila (patlat se s nima mi příjde jako ztráta mého času), ale tohle jsem prostě musela právě kvůli té úžasné vůni :-)

    OdpovědětVymazat
  7. já teda miluji DOVE mléka jsou super strašně krásně voní a dobře hydratují aspoň teda ty které jsem od nich měla :)) jinak od Dove mám tu mycí tabletu je to vlastně mýdlo a je do toho přídána 1 čtvrtina hydratačního krému a ta mi taky vyhovuje :)) jinak zrovna jsem dopsala recenzi na jedno těl. mléko od Dove tak si to můžete přečíst :))

    reginanailpolishes.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ja pouzivam od Dove sprchovacie kremy, ktore su skvele... nemavam taku vysusenu plet ako po inych sprchovych geloch :) Ale teda po tejto recenzii sa do skusania kremu nebudem pustat..

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)