pondělí 15. října 2012

Amaze lak na nehty - Fleur de Santé.

Pěkný začátek nového týdne!

Dnes bych vám ráda ukázala produkt, který asi většina z vás nebude znát. Přiznám se, že než jsem dostala tento lak dárkem od své kamarádky, neměla jsem nejmenší tušení že značka Fleur de Santé vyrábí také laky na nehty. Ovšem mám naprosto úžasnou kamarádku, která přesně ví na čem ujíždím a tak mi k svátku mimo jiné darovala tenhle lak.


Jedná se o lak s názvem Amaze, odstín Coral Gold. Bez mučení přiznávám, že jsem mu mnoho šancí nedávala a ani barva mě na první pohled nijak neoslnila a tak se mi do lakování vůbec nechtělo.. Nakonec jsem se po nějaké době rozhodla ho vyzkoušet a se zatajeným dechem jsem čekala co z toho bude. Od použití tohoto laku se držím jednoho hesla: neodsuzovat nic, dokud to nemám vyzkoušené. Protože tenhle lak je prostě naprostá bomba!


Lak je ve světle oranžové, nebo-li meruňkové barvičce. Je perleťový a navíc obsahuje zlaté třpytky. Není to odstín, který by mi vyrazil dech, ale má něco do sebe. A teď přicházejí ty skvělé vlastnosti. Plně kryje v jedné silnější vrstvě, pokud se bojíte prosvítání nehtů můžete dát dvě vrstvy. To opravdu bohatě stačí. Lak je dobré konzistence, nestéká z nehtů ani se netáhne. Štěteček je podlouhlý a slabší, je dobrý pro přesnou aplikaci. Nestalo se mi s tímto lakem, že bych měla opatlané celé ruce, jako tomu bývá u mě zvykem. Schnutí je zajímavá záležitost. Než lak zaschne tak se na něm vytváří takové matné mapy. Když jsem to viděla poprvé tak jsem se celkem lekla, ale naštěstí po chvilce mapy zmizí. Jinak schne velmi rychle, stačí nějaké tři minutky (ne-li méně) a lak je suchý. A pozor! Plně suchý, ne jako tomu bývá u většiny laků, že je suchý na povrchu a zespodu neschne! Prostě po nějakých pěti minutách schnutí, máte ručičky plně k dispozici. Na závěr už snad jen k výdrži, která je opět skvělá. Špičky nehtů se mi začaly loupat až nějaký čtvrtý den, s nadlakem zdobil mé nehty celý týden.


No co vám budu povídat, jsem tímto lakem naprosto ohromena. Opravdu jsem od toho nic nečekala, o to více jsem z laku nadšená. Hravě strčil do kapsy většinu laků z mé sbírky. Navíc je to jemný odstín, který je bohatě využitelný. Bude slušet všem ručičkám a je možné ho použít i v případě, kdy si na nehtech nemůžete dovolit nic vyzývavého :) Já ho od té doby nosím velice často, stal se mojí jedničkou. A když nemám chuť na něco barevného nebo se nemůžu rozhodnout, volím vždycky tenhle.

Kdyby někoho zaujal tak více info tady. Množství je 5 ml, běžná cena 99 Kč, ale koukala jsem, že je momentálně v akci za 49 Kč. 

Máte s laky Fleur de Santé zkušenosti?


6 komentářů:

  1. Krásná barvička. :) Laky, které schnou hodně rychle, mají u mě velké plus a mám je ráda.
    Já si včera koupila takovou nude barvičku od Essie a jsem z ní nadšená.
    P.S. V Sephoře mají teď akci 2+1 zdarma a -30% na laky - to jen pro info, že vím, že máš ráda kosmetiku. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za info o akci :) asi se tam skočím v týdnu podívat..

      Vymazat
  2. jéje,to jsem snad ani neměla číst, takové výsledky za takovou pěknou cenu? už vybírám....:-). díky za tip
    flexiworld3.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tento jsem nyní dostala v JACKIE zdarma, zatím jsem nezkoušela protože mě nezaujal - tekutý, 3 vrstvy oddělené (=nepromíchaný) ... ale asi ho prubnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě na první pohled taky nezaujal.. zdál se mi taky tekutý, navíc jsem se bála krytí kvůli světlé barvě.. ale pohoda :) stačí dvě slabé vrstvy a je to super.

      Vymazat
    2. V pátek mi končí praxe tak ho na nehty dám. Sice nemám ráda oranžovou, tahle se ale dá zkousnout =)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)