pátek 7. září 2012

Tip na krémy pro mamku/babičku/tetu.

Pěkné páteční dopoledne!

Dnes to nebude asi článek, který nadchne všechny, ale třeba se najde někdo, kdo ho ocení. Díky spolupráci se značkou Ziaja jsem měla možnost věnovat mé mamce 2 jejich produkty, které mohla vyzkoušet. Mamka měla ohromnou radost, protože tyto krémy by jinak nesehnala (v drogériích v jejím okolí je nemají a na to aby si je objednala na e-shopu je antitalent :)). A tak se s radostí pustila do testování, abych vám o tom mohla napsat alespoň pár řádků.

Berte to jako tip na dárek pro vaší mamku, babičku, tchýni, tetu nebo kohokoliv staršího věku 40 let :) Krém je totiž z řady Lifting, která je určena pro věk 40 +. Mamce jsem z této řady vybrala dva produkty a to Lifting solution denní krém a Lifting solution noční krém. Naschvál jsem vzala tyto dva produkty, aby se vzájemně doplňovaly a tvořily tak komplexní péči o pleť.


Lifting noční krém - noční krém pečuje o pokožku během spánku, obsahuje aktivní látky: vitamín E, provitamín B5, mikro kolagen, kyselinu ursolovou a aktivní protivráskovou bázi. Krém má redukovat hlubší, mimické, ale i povrchové vrásky, zároveň má hydratovat, zabránit stárnutí pleti a zklidnit podráždění.
Lifting denní krém - jde o hydratační krém, pečující o pokožku se SPF 10. Péče je v podstatě stejná jako u nočního krému, navíc obsahuje ochranný faktor. 


A co na krémy říká mamka? Jako první se ji zalíbily obaly - pěkné krabičky (které bohužel nemám vyfocené). Samotný krém je v umělohmotném obalu a teď tedy musím říci, že samotný kelímek není moc dobře vyřešen - oba jsou naprosto shodné, kromě nápisu day cream/night cream. Možná by to chtělo rozlišit alespoň barevně, aby si to člověk nemohl splést. Ale holt musí být mamka při mazání trochu pozorná. :) Jinak je design jednoduchý a to je podle mě fajn. Krém je bílé barvy, klasické krémové konzistence a co teda musím vyzdvihnout příjemně voní. I mě krém moc příjemně voní, přesně takhle bych si vůni krému představovala. Jemná, nevtíravá, na pleti po rozetření není moc poznatelná, ale přesto víte že krém voní. Ač je krém mastnější, tak nezanechává žádnou mastnou vrstvu, krém se dobře a rychle vstřebává. Mamka má citlivou pleť, takže se bála, aby neměla pleť podrážděnou, ale bez problémů, žádné podráždění nenastalo. Pleť je po používání krémů hydratovaná (i když mastnějšímu typu pleti krém vyhovovat nemusí), jemná a hebká. Po pár týdnech používání je mamka spokojená, pleť je vypnutější. Jediným nesplněným slibem (tedy ne že bychom mu věřily) krému je vyhlazení vrásek, nějakého výrazného zlepšení si mamka bohužel nevšimla. Vrásky jsou prý stále na svém místě.. Ale když člověk nečeká zázraky může být s krémy spokojen. Mamka spokojená je, už jen pocit že své pleti dodává takovou péči, ji prý uklidňuje :)


Oba krémy jsou k dostání na e-shopu, za stejnou cenu 140 Kč za 50 ml, což je vcelku přijatelná cena.
 
Tak snad jsem vás moc nenudila. Já myslím, že pokud nemáte jmění a potřebujete nějaký levnější dárek pro někoho z okolí v tomto věku, tak by se vám tento článek mohl hodit.. Na závěr děkuji společnosti Ziaja za poskytnutí produktu k vyzkoušení! :)

Kupujete někomu pečující kosmetiku? Má někdo z vašich blízkých s těmito produkty zkušenost? Stáli byste o nějaký další podobný článek?

5 komentářů:

  1. Pro babičku na Vánoce hledám právě nějaký takový krém, takže až budu vybírat, určitě se na ně podívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mamce kupuji pravidelně pečující kosmetiku a nejvíce jí poslední dobou vyhovují krémy od Olazu. U nás se prodávají v Rossmannu pod názvem Olay, ale jak sama říká není to jedno a to samé, bohužel. Takže když jedeme do Německa nákupy, tak si koupí zásobu a je to. :)

    OdpovědětVymazat
  3. za tu cenu to nevypadá špatně, třeba mamce k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, kupuju pečující kosmetiku pro mamku... Bylo by fajn přečíst si nějaké recenze na kosmetiku 40-50+. Jinak se Ziajou mám jen ty nejlepší zkušenosti (jak pro mne, tak pro mamku), také kupuji Niveu vyživující a proti vráskám atd.

    OdpovědětVymazat
  5. Já běžně mamce kupuju k narozeninám nebo Vánocům pěčující kosmetiku, i když spíš lékárenskou. Sama mám zkušenosti se sérem z téhle řady a musím říct, že je taky moc fajn, psala jsem o něm i na svém blogu :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)