sobota 8. září 2012

Odlakovače Essence.

Pěknou sobotu!

Dneska bude článek trochu rychlejší, mám tu vzácnou návštěvu, takže se jí chci věnovat a ne trávit celý den na netu. Napíšu vám pár slov k odlakovačům od Essence, které jsem si hned po prvním použití oblíbila. Jakmile něco umí odlakovávat a zároveň to hezky voní, tak je to něco pro mě :)


Zpevňující odlakovač - odlakovač je vhodný pro namáhané a polámané nehty. Obsahuje složky, které pomáhají nehty zpevnit a dodávají zdravý vzhled. Odlakovač neobsahuje aceton, takže by neměl poškozovat nehty. Krásně voní - po jahodách a mučence. Já teda cítím hlavně ty jahody a je to nádhera :) Teda při odlakování je cítit hlavně alkohol, kterým smrdí všechny odlakovače, ale po chvilce vám budou nehty krásně vonět. Odlakovač funguje na jedničku, odlakovává dobře a rychle. Že by nehty nějak výrazně zpevňoval jsem si nevšimla, i když faktem zůstává, že v poslední době se mi nehty třepí méně.. Jde o to zda je to tímto odlakovačem a nebo pečujícím podlakem co používám, atp.. :) Každopádně jako odlakovač funguje dobře a plánuji si ho koupit znovu.


Hydratující odlakovač - odlakovač hydratuje nehty a nehtovou kůžičku. Má rychle odstraňovat jakýkoliv lak na nehty, alespoň tak je to napsáno v jeho oficiálním popisu. Oproti kolegovi obsahuje aceton, ale i přesto se mi bohužel zdálo, že tenhle odlakovával pomaleji a hůře než jeho růžový kolega. Stejně jako u růžového je při odlakování cítit alkohol, ale po chvíli už nehty jenom příjemně voní, tentokrát po kokosu a papáje. Z modrého odlakovače jsem méně nadšená než z růžového brášky, zdá se mi o maličko horší, ale i tak je celkem ucházející.


 Trochu mě štve, že nemají odlakovače nějakou dávkovací pumpičku, kterou by se daly lépe dávkovat. Takhle si ho můžete snadno vylít.

Laky jsou k sehnání buď na e-shopu a nebo v drogérii Rossmann, cena se pohybuje kolem 35 Kč. Množství je 150 ml.

Máte s nimi zkušenost?


10 komentářů:

  1. Já mám teď odlakovač z DM, a nejsem s ním moc spokojená - docela smrdí a některé laky moc neodlakovává dobře - po modrém laku jsem měla nehty celý den modré...:D Takže možná půjdu do jednoho z těch essenáckých...:)

    OdpovědětVymazat
  2. 35 korun? No, zlatý německo, kde jsem je koupila za 60 centů :D.

    Jinak je má mtaky a mám je moc ráda, ale momentálně u mě vítězí půlitrovej odlakovač z modelaznehtu.cz :))

    OdpovědětVymazat
  3. zatím jsem nezkoušela, ale viděla jsem je dokonce v Douglasu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty jsem ještě nezkoušela a 35 Kč je super! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že až mi dojde aktuální odlakovač ( ebelin DM ) tak si pořídím ten růžový od essence ;) Akorát, že u nás ho v dmku nemají, tak budu muset zajít do Rossmanna. Jinak pěkná receneze :)

    toayenkoralky.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám ten modrý a je skvělý. Ale určitě prubnu i ten červený :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zkušenosti s nimi nemám, ale ráda vyzkouším. Díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Po tychto odlakovacoch tuzim uz nejaky ten cas, ale u nas ich nemozem nikde zohnat, co ma velmi mrzi :/

    OdpovědětVymazat
  9. Jeee kolik jsem už já rozlila odlakovačů:o))) Teď mám právě s pumpičkou a fakt je to lepší!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)