pátek 28. září 2012

Svátek.

Pěkný páteční den!

Tak jsem se dnes rozhodla, když už máme ten státní svátek, dát si dneska volno.. Však taky mám poslední víkend před začátkem školy, a tak se musím psychicky připravit a pořádně si odpočinout, protože pak už nebudu mít na odpočinek čas. 

A jak jsem se rozhodla odpočívat? U filmů a u knížek.. Především u těch knížek, protože jsem se rozhodla přečíst si knižní trilogii od Lauren Conrad, kterou jistě všichni dobře znáte. :) Však je to taky blogerský hit, takže jsem nemohla zůstat pozadu a když jsem v knihovně knížky zahlédla, ani na chvíli jsem nezaváhala.

L. A. Candy už mám přečtenou, stejně tak Malé sladké lži. Teď už zbývá jenom Hořkosladký život. Musím říci, že jsem si myslela, že od této autorky to nemůže být nic zajímavého a poutavého, ale mýlila jsem se. Sice je to knížka spíše pro mládež a nemůžete čekat úplně intelektuální vyžití, ale tak proč ne. Děj mě celkem zaujal a pořád čekám jak se to všechno vyvrbí a jak to skončí. :)


A jak trávíte dnešní svátek vy? Četli jste tyto knížky? Co čtete v současné době vy?


13 komentářů:

  1. tyhle knížky mám také na seznamu, i když nevím, kdy se dostanu k jejich přečtení :-/ :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já dnešní sváteční den trávím taky odpočíváním. Čtu zrovna Nesmrtelnost od Kundery, ale už dlouho, protože je to docela těžké na čtení. Prokládám to časopisy :). Knížky od L.C. jsem zatím nečetla, ale někdy bych si je prolistovala, může to být fajn oddechovka :).

    OdpovědětVymazat
  3. Momentálně čtu "Na lásku nevěří" od Katie Price. Už jsem od ní 3 knížky přečetla, jsou to oddychovky, ale vážně skvělé - celebrity, večírky, hlavní hrdinky jsou úspěšné, krásné... Prostě fajn nenáročné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já dnes odpočívám u první série gossipek a jsem natěšená na tu poslední:) Od L.A. jsem zatím žádnou knížku nečetla, ale když ji náhodou objevím v knihovně hned si ji vypujčím:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já trávím svátek ve znamení lenosti a nicnedělání :D Týden to byl dost příšerný a já dneska celý den ležím v posteli a koukám na seriály..Na nic víc se asi ani nezmůžu :D Knížky neznám a teď jsem nějakou dobu ani nic nečetla. Naposledy Les rukou a zubů :-)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já dnes uklízela jako divá a teď se vzpamatovávám ze savového šoku :)))

    Michell

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnešní den jsem si užívala sluníčka, i když pracovně. Dala jsem se do údržby oken ve sklepě, pracovala na zahradě a byla se psem v lese, kde jsem hlídala chvíli svoje neteře, které tam s rodiči lezli po skalách.
      Momentálně nečtu nic - teda co se týče nějakého příběhu. Mám rozečtených Sto nejvýznamnějších knih světové historie a k tomu časopis Záhady života.

      Vymazat
  7. Momentálně teď čtu Chrám matky boží v Paříži, potřebuju to do školy, ale co budu vyprávět, není to vůbec můj šálek čaje. :D
    Pak už hodlám zaplout do Bratrstva černé dýky a pak Muži, kteří nenávidí ženy. Aááá, už aby to bylo přečtené. :D
    Jinak, mě L. Conrad neláká, ale j fajn, že se ti knížky líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem četla první dvě, asi se v knihovně poohlédnu i po třetí :))
    Není to nic intelektuálního, ale odreagování je taky třeba!

    OdpovědětVymazat
  9. ja som čítala tú prvú a sa mi moc páčila, je to také príjemné oddychové čítanie, kedy zabudnete na všetky svoje problémy :)
    inak som dnes trávila robením úloh ale tiež prechádzkou s kamoškami :)

    posledné dni do konca giveaway u mňa na blogu...srdečne pozývam :)
    http://lerosep.blogspot.sk/2012/09/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. určitě si je přečtu.....dík za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to já vůbec neznám... O čempak to, prosím, je?

    OdpovědětVymazat
  12. já nějak nemám čas v poslední době číst.. a to mám doma z knihovny půjčené tři extra tenké, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat.. hold povinná četba :D už se těším až bude po Vánocích a já se konečně začtu do něčeho, co si sama vyberu:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)