čtvrtek 20. září 2012

Rtěnka Dermacol.

Pěkný čtvrteční den!

Za chvíli vyrážím do města, jede se mimo jiné nakupovat a tak než vás opustím, napíšu vám pár slov o rtěnce Dermacol, kterou jsem sehnala v místní drogérii ve výprodeji za krásných 25 Kč. Rtěnka už asi běžně v prodeji není, ale třeba na ni někde narazíte tak jako já :)


Rtěnka je v baby pink odstínu a obsahuje drobné stříbrné třpytky. Odstín mám 01 - Pink Charm. Třpytky nevypadají nijak výrazně, ale zdání klame. Na rtech totiž nevidím a hlavně necítím nic jiného než právě ty třpytky. Jsou trochu hrubší, takže je na rtech rozhodně pocítíte a samotná barva na rtech ztrácí na intenzitě. Řekla bych že téměř není vidět (viz. fotka). Rty dostanou spíše jen narůžovělý nádech.

Rtěnka slabě voní po citrónech, trochu mi to připomíná čističe do záchodu :D. Je celkem tuhá a trochu hůř se roztírá, což by zase na druhou stranu mělo znamenat, že bude dlouho držet. Ani za mák. Barva je za chvíli pryč a zůstanou zase jenom ty třpytky, které časem ze rtů také zmizí (kam?). Na rtech mi vydržela výraznější asi tak půl hodinky, pití a jídlo vám s ní neprojde. S hydratací je na tom rtěnka také velmi mizerně, rty spíše vysušuje (třpytky na tom mají taky svůj podíl). 



Takže sečteno podtrženo, žádná sláva. Sice ji používám, protože v malém množství je celkem nenápadná, ale žádná výhra to tedy není. Za 25 Kč si samozřejmě nemůžu stěžovat, ale původní cenu (tuším že to bylo 98 Kč) bych za ní asi nedala. Myslím, že současné rtěnky (Lip Seduction a Longlasting) od Dermacolu jsou mnohem lepší. :)

Vlastníte nějakou Dermacol rtěnku?


8 komentářů:

  1. krasna rtenka a fakt skvela cena :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já poslední dobou nemám ráda třpytivé nebo lesklé rtěnky a lesky.Teď dávám přednost matným nebo opravdu, opravdu nějakým pěkným lesklým odstínům.

    OdpovědětVymazat
  3. Od Dermacolu ruze ziadne nemam, pouzivam skor ine mnou overene znacky, ale v drogerkach si casto kupujem vsetky mozne a nemozne lesky na usta :)

    OdpovědětVymazat
  4. odstín vypadá velmi pěkně, ale bohužel na rtěnky moc nejsem :)

    OdpovědětVymazat
  5. kdybych našla rtěnku za tak směšnou cenu, snad bych ani neřešila, jestli bude dobrá :D
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  6. Mam jednu jedinu od Dermacol z rady Lip Seduction a som maximalne spokojna, tato ma velmi nezaujala...

    OdpovědětVymazat
  7. Barvička je to moc pěkná a za ty prachy... nekupto :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)