sobota 29. září 2012

Krém na nohy Evropa.

Pěkný sobotní den!

Dneska si dáme zase jeden kosmetický. Ráda bych vám napsala o krému na nohy z řady Evropa od značky Balea. Nedávno jsem po dlouhé době zabrousila do DM a protože jsem potřebovala krém na nohy a na ty jejich jsem slyšela jen samou chválu, rozhodla jsem se ho také vyzkoušet. Původně jsem si chtěla koupit krém s močovinou, který je na všech stranách opěvovaný, ale nakonec jsem sáhla po tomto, přeci jenom tohle je limitka a kdovíjak dlouho bude k dostání (však známe ty DM manýry, jak věci stahují z trhu..). 


Krém je z limitované edice, ze které byl například i tělový krém Afrika, ale pokud se nepletu stále by k dostání býti měl (narozdíl od Afriky). Krém mě úplně dostal svým obalem, já na obaly hodně dám, takže to je pro mě úplně velké plus. Dejte mi Eiffelovku na prací prášek nebo jar a já si ho ochotně koupím! Jestli Balea něco umí, tak je to hrát si s designem obalu :). Krém obsahuje perlové extrakty a bambucké máslo. Přiznám se bez mučení, že jsem si opět nepřečetla obal a prostě si jednoduše nevšimla, že krém obsahuje třpytky (hlavně že je to tam napsáno velkým písmem!) :D a tak jsem se doma divila, když jsem po namazání měla ruce plné třpytek. Třpytky jsou sice malé, ale je jich tam hojně, takže je to dost vidět. Včera večer jsem si nohy mazala a ještě teď mám ruce od třpytek. Na léto jsou třpytky do sandálek zajímavá věc, ale v současné době už zbytečnost. 


Jinak je krém pěkně voňavý, je cítit to bambusové máslo, ale cítím i nějaké květiny. Krém je dobře roztíratelný a co oceňuji je opravdu rychlá vstřebatelnost. Krém je hned po namazání vstřebaný a zanechává takový "ochranný" film. Není to mastnota, ale prostě taková vrstvička, která nohy zjemňuje. Dostáváme se k účinkům krému: po namazání jsou nohy krásně jemné a hebké a prostě parádní. Jsou dobře hydratované a od té doby co krém používám, nemám sebemenší problém se ztvrdlýma patama! Mám nohy opravdu jemné, zhrublá kůže mě netrápí a ještě se mi nohy třpytí :)

 
Musím říci, že mě krém opravdu příjemně překvapil a určitě při příštím nákupu sáhnu po nějakém dalším Balea krému. Krém seženete v DM drogériích, snad by měl být stále ještě k dostání. Množství je 125 ml a cena je cca 40 Kč. Takže podle mě naprosto úžasnej kup. Můžu vám ho jedině doporučit.

Máte s ním zkušenosti? Čím mažete své nožičky vy?

 

11 komentářů:

  1. Líbí se mi ten obal a je dobré, že pomáha a rychle se vstřebává dost by se mi hodil, protože mám paty v hrozném stavu:/

    OdpovědětVymazat
  2. Třpytky můžou vypadat hezky třeba v sandálech, pokud nemažeš jen úplně samotné chodidlo, ale i nárt.. no, myslím prostě i vršek nohy :D
    Já na nohy momentálně používám nějaký obyčejný tělový krém s vůní limetky, protože má snad půl litrové balení, voní jak Mr. Proper a tak se ho protřebuju nějak zbavit :D

    OdpovědětVymazat
  3. ty třpytky jsou na nohy ne na chodidla prostě spíš na léto si je natřít a třpytit se

    OdpovědětVymazat
  4. áno presne, je to krém na nohy ale v zmysle na celé nohy, aby sa v lete pekne trblietali, nie je vyslovene na chodidlá :)

    OdpovědětVymazat
  5. jojo, taky bych řekla, že je to spíš na nohy- kvůli těm třpytečkám :)

    Ale určitě po něm kouknu :)))

    Michell

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho taky a jsem s ním hrozně spokojená:) mám po létě nohy docela ve špatném stavu, všude samé odřeniny, otlačeniny, suchá místa a tak.. takže se mi náramně hodí:) jen škoda, že teď už není moc počasí na nějaké otevřené boty, protože ten třpyt na nohách.. to byla krása pohledět:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jako já pochopila že třpytky jsou spíš na nárty, kotníky, lýtka.. ale já krém používám na chodidla a tam se mi zdají třpytky zbytečné.. takhle jsem to myslela.. ;) člověk už nevyužije ani otevřených bot, takže jsou třpytky úplně na prd :D

    OdpovědětVymazat
  8. škoda těch třpytek, to by mi asi hodně vadilo :-/ přeci jen mít pak od toho opatlané všechno..

    OdpovědětVymazat
  9. třpytky mi moc sympatické nejsou, přeci jenom, mám z nich potom upatlané úplně všechno.
    ale obal je úplně krásný, takže už jenom kvůli němu se na něj do DM půjdu kouknout :))
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  10. To zní dobře, ale já si neumím moc představit třpytky na nohou :). Ještě by mi je to opticky zvětšilo, a to se svojí sloní tlapou fakt nepotřebuju :D. Ale pěkná recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle krém ještě doma nemám.. Musí ale krásně vonět :) Já když už si něčím mažu nohy, tak klidně i obyčejným tělovým mlékem ( kokosovým od Baley ) nebo na paty vazelínu.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)