čtvrtek 27. září 2012

Krabička krásy SenzaBox.

Pěkný čtvrteční den!

Víte co je pro kosmetického maniaka, jako jsem já, vrcholem světa? Když vám přijde balíček plný kosmetiky až do domu! Jako tomu bylo dnes ráno, když přijel náš pan pošťák :) Dlouhou dobu naše končiny čekaly na něco podobného jako je Glossybox, Birchbox a všechny možné Beautyboxy, které jsou v zahraničí k dostání už roky.. Jednou už tu takový pokus o beautybox byl v podobně Luxury Beauty Boxu, ale ten jak rychle začal, tak rychle zase skončil.. A tak nezbývalo než zase čekat a čekat a čekat.. Ale teď už jsme se snad konečně dočkaly! S radostí vám můžu představit kamaráda zahraničních krabiček krásy - český Senza Box!


Nějak jsem tomu ze začátku nevěřila, docela jsem se obávala kvality této krabičky a přemýšlela jsem třeba i o tom, jaké výrobky se v balíčku objeví.. Ale řeknu vám, obávala jsem se naprosto zbytečně. Senza Box předčil má očekávání a když jsem dnes ráno se zatajeným dechem krabičku otevírala, nestačila jsem se divit! Opravdu jsem byla mile překvapena, krásou a kvalitou prvního boxu. Když otevřete krabici - číhne na vás úhledně zabalená krabička s peříčkem za mašlí (no krása, ne? komu by se to nelíbilo?), otevřete víčko a čeká vás kupa kosmetiky zabalená v papíře a k tomu průvodce kosmetickým balíčkem. V balíčku najdete jak plná balení produktů, tak vzorky (i když ty jsou taky v docela velkém balení). Najdete v balíčku hned několik značek a opravdu jsem byla mile překvapená, jaké značky jsem objevila. Myslím si, že krabička může směle konkurovat těm zahraničním. Teď už jen doufat a věřit, že bude mít Senza Box úspěch a vydrží s námi hodně dlouho! :)



Olive oil - Sprchový gel - Fleur de Santé - plné balení.
Brush-on illuminator - Make-up ve štětci - Yves Rocher - plné balení.
Pearly Loose - Perlové oční stíny - Dermacol - plné balení.
Hand Therapy - Krém na ruce - Crabtree&Evelyn - 25 ml vzorek.
Multi-active toner - Toner pro všechny typy pleti - Dermalogica - 30 ml vzorek.
Hydra Vegetal - Hydratační gel na den a noc - Yves Rocher - 15 ml vzorek.
Hydra Vegetal - Hydratační pleťová voda - Yves Rocher - 50 ml vzorek.

Tomu říkám docela povedená krabička krásy! Co říkáte? Takže já to tu nebudu dále chválit a prostě se jdu krabičkou znovu pokochat. Pro ty, které by krabička zaujala se můžou podívat TADY. Do konce týdne by snad údajně měla být umožněna objednávka říjnové krabičky! :)

Máte svojí krabičku krásy? Plánujete si Senza Box koupit?

Jen se obávám, že se ze mě stala pravidelná zákaznice a každý měsíc budu zase o pár korun (přesně o 289 Kč) chudší.. ale tohle si prostě nemůžu nechat ujít! :) 


P.S. Za poskytnutí prvního vydání krabičky, bych ráda poděkovala skvělému Senza Box týmu, který mne kontaktoval a umožnil mi tak radovat se z této super krabičky! A do budoucna přeji spoustu úspěchů a další hromadu povedených Senza Boxíků! :)


P.S.S. O všech produktech se tu určitě dočtete, až začnu testovat! :)

27 komentářů:

  1. Tyhle výrobky se mi líbí více než u Ladyboxu, takže si asi nejdříve pořídím tady tenhle...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda tak tenhle vypadá stopro lepe, než ten druhy box, který se u nás objevil. Na říjen objednám tento, díky za článek!

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůů, tak to je super! Věci vypadají moc pěkně, těším se, až o nich napíšeš něco více a jdu se asi hned zaregistrovat :-D!! Snad to dopadne líp než BeatyBox od Luxury...

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to vypadá nádherně. Mě SENZA BOX zaujala více už svojí prezentací a když uveřejnili obsah, tak jsem myslela, že se zblázním. Včera mi přišlo oznámení, že zářijová krabička na mě nezbyla a jako omluvu mi poskytli slevu na další krabičku, takže doufám, že ta mi už neujde. Budu se muset pro teď spokojit s Lady Box :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá dobře, závidím toner a krém na ruce (i když Hardener mi nevoní, viděla jsem ale u někoho Citron a La source, ty jsou super). Já mám dom Ladybox, tam jsem nadšená z pleťového séra Nobilis Tilia :) Ale zatím další krabičky objednávat asi nebudu, mám doma kosmetiky kupu a nemám ráda, když se mi to tu dlouho "válí" a já to plnohodnotně nevyužívám... Ale samozřejmě si o nich ráda přečtu u ostatních blogerek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také ho mám doma a jsem stejně nadšená. jediné, co mi nesedlo, tak ten makeup. také máš tu tmavší variantu nebo jen já jsem měla takovou smůlu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám taky tmavší variantu.. ale ještě jsem to nezkoušela, tak nevím jak moc tmavé to je. Ale četla jsem, že u příštích krabiček už bude možné trochu přizpůsobit obsah krabičky svým potřebám :)

      Vymazat
  7. Díky za info, o Senza boxu jsem nevěděla, mrknu na to, ale vypadá dobře. A těch výrobku v plném balení, to je paráda.

    OdpovědětVymazat
  8. Obsah vypadá opravdu báječně, škoda, že jsem si ho neobjednala :(

    OdpovědětVymazat
  9. Senzabox ? Tento sa mi asi páčia viac, mal by mi prist k zrecenzovaniu ladybox, tak uvidim, no tento ma skvele balenie :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to dobře, jen by mi vadilo, že si nemůžu zvolit odstín makeupu, stínů... Tak kdyby to později šlo, tak ano, jinak nechci dár peníze za něco, co je mi k ničemu. I když třeba jen ten makeup stojí asi 500kč :)

    OdpovědětVymazat
  11. SB si časem budete moci upravit dle svého. Jinak také se dá objednat zpětně, alespoň to píší na své stránce.
    Hezký den všem :) http://zeldamartina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. na stránkách jsem se zaregistrovala, bohužel ale o něco později.. v době, kdy první balíčky se již odesílali.. a na mě žaný nevyzbyl.. škoda, každopádně budu usilovat o další vydání, protože mě tato "krabička" opravdu moc zaujala :) těším se na recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Senza Box, Lady Box, najednou tu toho je! Já se registrovala na ten Lady a už na mě nezbylo, tak to zkusím tady :) Vypadá to skvěle!

    OdpovědětVymazat
  14. obsah vypadá více než úžasně a já už se těším, až ke mně připutuje ten říjnový :) tyhle překvápka mám ráda, takže já se v tom budu vyžívat a určitě nezůstane u jedné krabičky :D

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám Ladybox. O Senzaboxu jsem se dozvěděla, až když jsem měla objednáno a kupovat oba balíčky už by bylo moc. Jsem celkem spokojená, ale Senzabox je myslím o něco lepší - zaujalo mě tam víc produktů.

    Tahle tvoje recenze na box se mi moc líbí!!! Je milá a je z ní cítit nadšení a radost. Hurá!!
    Bohužel jsem na boxy četla už i takové recenze, které mě nakoply k tomu, abych o "recenzích" blogerek napsala pár postřehů na svůj blog...

    OdpovědětVymazat
  16. Obsah krabičky vypadá vážně moc dobře :)) Já jsem měla zájem o Ladybox, ale bohužel se na mě nedostalo :/ tak snad příští měsíc už ano :)

    OdpovědětVymazat
  17. Kolik stojí takový Lady BOX a Senza BOX ?? přemýšlím nad koupí z jednoho boxu poradí te mi někdo který box je lepší ? děkuji předem moc za odpověd ;) Lili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ladybox - 259,-, Senzabox - 289,-. A který je lepší nemůžu posoudit (mám jen jeden), ale když se podíváš výše tak tam slečny píšou, který se jim líbí víc..

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověd ;) určitě se mrknu Lili :)

      Vymazat
  18. Vypadá mnohem lépe, než Ladybox..:)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj velmi ma zaujal Senzabox.vyzera to super.nevies nahodou ci posielaju baličky aj na slovensko.dakujem za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vím, tak zatím to ještě nejde, ale tým Senzabox na tom pracuje :)

      Vymazat
  20. Se senzaboxem sem velmi nespokojena, protoze mi neprisel a firmu to absolutne nezajimalo - ted mam lady box a jsem spokojena s prekvapenim, ktere na me cekalo :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem moc spokojena s ladyboxem .. senzabox se mi tolik nelibil :/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)