čtvrtek 13. září 2012

5 věcí, které si koupím zas a znovu.

Pěkný čtvrteční den!

Jsem tu s druhým článkem typu 5 produktů.. Minule jste se mohli podívat, co mi pomáhá přežít léto, tentokrát se podíváme na 5 věcí, které mě zaujaly natolik, že jsem ochotná koupit si je znovu. Všechny produkty jsou z dekorativní kosmetiky, což je neúmyslné. Ale zjistila jsem, že jsem dosud nenarazila na produkt z péče o pleť/pokožku, který bych musela mít bezpodmínečně znovu.. A tak mám dosud stálice pouze v dekorativce. A které že produkty bych si koupila znovu?


Laky na nehty Essence - tak hned první položka už je bohužel zastaralá. Ale pravdivá je stále. Tyhle laky na nehty (nejen barvy na fotce) bych si klidně koupila znovu. Ale je tu jedno velké ALE, laky už se bohužel nevyrábí.. :( Obrovská škoda a krok zpět od Essence, protože náhražka těchto laků je katastrofická a tak nezbývá než si šetřit ty, které se mi za těch pár měsíců doma nashromáždily.. :D :) Měla jsem je opravdu ráda - byly za parádní cenu, v dostatečném množství, na mých nehtech i celkem dlouho vydržely.. Pro mě to byla naprostá jednička mezi laky, poměr kvalita/cena pro mě byla fantastická a teď můžu jenom litovat, že jsem se nezásobila lépe.. 

Korekční pero Essence - další oblíbenec z produkce Essence. Korekční pero se stalo důležitou součástí úpravy nehtů po nalakování, dneska bez něho nedám ani ránu. A nechápu jak jsem bez něho mohla být tak dlouho :) Vážně dobrá pomůcka, v balení najdete 4 náhradní hroty a bonusem je příjemná žvýkačková vůně. Navíc skvělá cena (kolem 70 Kč). Neříkám, že stejnou pomůcku neseženete od jiné firmy, dneska má korekční pero mnoho dalších kosmetických firem, ale já asi zůstanu věrná tomuto. Ta vůně je prostě nádherná :)

Wonderlash Intense Mascara - to je prostě moje srdeční záležitost. Kupuji si ji pravidelně, tohle už je snad moje čtvrté nebo páté balení. Nedám na ni dopustit. Pokud chci mít řasy krásně rozčesané, oddělené a prodloužené, sahám právě po této řasence. 

Gelové linky Essence - poslední z produktů Essence. Pokud mám zrovna chuť na linky, tak z 99% využívám právě těchto gelových linek. Linky drží jako přibité, nerozpíjí se, s dobrým štětečkem se dobře nanáší.. Navíc Essence obměňuje barevnou škálu, takže každou chvíli si můžete koupit jinou barvu :) 

Lasting Finish Lipstick by Kate Moss odstín 03 - sice to není nejlepší rtěnka jakou jsem kdy měla, ale odstín 03 se stal mojí jedničkou. Pěkný odstín, který se hodí ke každému líčení a je využitelný při každé příležitosti. Žádnou rtěnku nepoužívám tak často jako tuto. A pokud mi časem dojde a bude stále v prodeji, nebudu váhat a koupím si ji znovu. 


Máte nějaké výrobky, které nedáte z ruky? Jaká je vaše TOP 5?

 INFO: Dostala se ke mně zpráva o výprodeji Essence a Catrice výrobků, který se bude konat 25.10.2012  od 12 do 18 hodin v prodejně Babybaby.cz (Pod Belárií 784/2, Praha 4)! Výprodej se týká produktů, které byly vyřazeny z prodeje v zářijovém updatu nebo dříve. Produkty budou mít jednotnou cenu 29,90 Kč. Takže pokud jste měli ve vyřazeném zboží své oblíbence, jedinečná možnost jak je ještě můžete sehnat. :)


20 komentářů:

  1. Skvělý článek, tu řasneku mám taky<3 Ae vypadá to, že brzy bude mít poslední zvonění... :/

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ten ruž a gelove linky od Essence su tiež moje stalice, a dokazala by som si to dokola kupovať..ja som s tym ružom velmi spokojna len mam odtien 01 čo zas nepouživam, každy den :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš já jsem si přohlížela tu první fotku a říkám si, že tam máš jenom čtyři produkty :D Tu řasenku jsem vůbec neviděla :D:D

    OdpovědětVymazat
  4. Riasenku Wonder lash som zboznovala... ale hnedu, ktoru bohuzial vyradili... musela som hladat nahradu za priblizne rovnaku cenu, co ma ale dostalo najviac, oriflame ma uz len jednu v hneden farbe... Som rysava, tym padom ciernu nechcem... :/ ALe inak s tebou suhlasim, akurat ruz nemam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mne sú záhadou tie laky od essence, niektoré holky ich majú rady, iné ich zatracujú :D. Asi ako komu sadnú. A tie linky sú super :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek. Korekční pero si budu muset koupit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek. :) S těmi laky máš pravdu, za tu cenu byly fajnové. Doma ještě něco mám a docela mi mrzí, že mají teď ty nové - zkoušela jsem tři od přítelovo ségry a děs (lakování hrůza, výdrž nic moc, stejně tak i krytí).
    Já nedám dopustit na rozjasňovač a korektor 2v1 od YR, řasenku MF 2000 Calories a oční roll-on od Sephory.

    OdpovědětVymazat
  8. Jj, lakov je velka skoda. Kvalita ma sice nejako extra neoslnila, ale co sa tyka farieb, tak tie boli naozaj uzasne! a naozaj pomer cena/vykon bol velmi slusny. Esteze som pri ich nakupovani nemala mieru a zasobu mam teda celkom slusnu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky prosím tě- jak měníš ty hroty u toho korekčního pera ? Mě to nejde ani velkou silou..asi nemám grif ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda :) Já to vždycky vytahuju pomocí kleštiček (nebo pinzety, nůžek..). Podržím si to a pak táhnu dokud to nevyndám :D poprvé to šlo ztuha, teďka podruhé už v pohodě.. a před dalším použitím se tím musí pořádně zatřepat, aby se do nového hrotu dostal odlakovač :)

      Vymazat
  10. laky Essence jsem taky měla straně ráda, ale teď, když už konečně na nějakých pár barev narazím, jsou strašné

    OdpovědětVymazat
  11. Souhlasím, co se týče laků a hlavně gelových linek, také je mám moc ráda, drží jako přibité. Ostatní produkty jsem ještě nezkoušela, ale to pero mě docela zaujalo, díky za tip.
    http://flexiworld3.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. a to je výhoda maloměst, jako toho, kde bydlím já :D - stále tam prodávají starou verzi laků od essence :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já si půjdu koupit do města asi všechny laky od Essence, protože jak píše Natálje, u nás je taky ještě prodávají :D Fakt se předzásobím, protože na ně taky nedám dopustit a o těch nových slyším samé hrozné věci. A to korekční pero taky miluju a po 3/4 roce potřebuju nové :)

    OdpovědětVymazat
  14. To korekční pero mám taky. Zatím jsem ho použila jen jednou, ale přišlo mi takové dost suché. Musela jsem hodně přitlačit, abych dostala lak z míst, kde být nemá :-) Mám i podobnou řasenku z Oriflamu. Bohužel ne u sebe, takže nevím přesný název, ale tvarově je podobná téhle tvojí, akorát má vínový obal. Taky mi moc vyhovuje. Celkově řasenky z Oriflamu mi přijdou překvapivě hodně dobré. Co se dekorativky týče, tak snad nemám produkt, který bych si koupila několikrát za sebou. Hodně mi ale vyhovuje krajkový pudr od Dermacolu a myslím, že až mi (za hodně dlouho) dojde, tak si půjdu koupit další.

    OdpovědětVymazat
  15. Řasenku od Orifu také používám a jsem s ní naprosto spokojená :) Laky jsou taky super, u nás v drogerii ještě mají docela dost barviček, tak si musím rychle udělat zásoby :)

    OdpovědětVymazat
  16. Naprosto souhlasím s těmi laky od Essence, nechápu, proč ta změna... ty nové lahvičky jsou hrozné, hrdlo zbytečně dlouhé a celkově to menší množství produktu za nižší cenu mi vyhovovalo víc... škoda...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)