pátek 24. srpna 2012

Tělové mléko Sephora.

Pěkný páteční den!

V dnešním článku se budeme i nadále věnovat kosmetice, konkrétně tělové kosmetice v podobě Tělového mléka Sephora. Tělové mléko jsem sehnala samozřejmě v parfumerii Sephora v jedné z jejich akcí. Mléko je ze staré řady, která byla nahrazena řadou novou, takže se domnívám že už asi není dostupné, ale stejně vám k němu pár slov napíši.


Mléko jsem si vzala s vůní mandle a pižma (musk almond), ovšem rozhodovala jsem se spíše podle obalu. Na první pohled mě ten fialovorůžový obal zaujal. Samotná vůně je také celkem povedená, i když teda musím připustit, že mi trochu dost připomíná Indulonu. Je to taková Indulona v podstatně lepší verzi.

Co mě hodně překvapilo je konzistence mléka, která je hodně řídká. Ostatně to můžete posoudit sami z fotky. Opravdu hodně řídká konzistence, v podstatě když jsem otevřela víčko, krém se mi sám do ruky vylil, aniž bych musela na tubu mačkat. Jde opravdu skoro o mléko v pravém slova smyslu. Díky řídké konzistenci se krém však dobře roztírá, vsakuje se také velmi rychle. Dobrou vlastností krému je, že nezanechává na pokožce žádný mastný film ani ulepený pocit. Naopak zanechává pokožku hladkou, jemnou a příjemně provoněnou. Hydratací bych však neřekla, že je to nějaký vrchol, hydratace je spíše průměrná. Vůně vydrží cca 2 hodinky, poté se vytrácí.


 
Co mě trochu štve u Sephora produktů, je naprostá absence českých popisků. Myslím si, že Sephora je u nás dost rozšířená na to, aby existovaly i české popisky produktů. 

Celkově bych mléko doporučila, až na nějaký ten detail je mléko dobré. Sice to není nejlepší produkt co jsem měla, ale určitě to není ani to nejhorší co jsem vyzkoušela. Koupila jsem ho ve výprodeji za 50 Kč, běžná cena je o dost vyšší, na internetu jsem našla 160 Kč, pokud je to jinak tak mě informujte :) Množství je 150 ml.

Máte s tělovými mléky Sephora zkušenosti?


16 komentářů:

  1. já chci nějaké mléko nebo máslo od Sephory taky vyzkoušet. stejně jako tobě se mi líbí ty obaly :D na netu se nikde asi pořídit nedá co? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ne, Sephora se dá sehnat (alespoň co já vím) jenom v jejich parfumeriích.. ;)

      Vymazat
    2. tak to mám smolíčka pacholíčka :D aspoň než tam pojedu :D

      Vymazat
  2. ma to vazne pekny obal a presnetakelahko roztiaratelne a nemastne kremi zboznujem:))

    OdpovědětVymazat
  3. Obal vypadá vážně moc hezky a jestli je ta konzistence jak říkáš, tak to zní suprově. Za plnou cenu bych si to ale nekoupila, připadá mi to hodně za obyčejné tělové mléko ;-)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný obal a podle tvého popisu, skvělé tělové mléko.. ale jak říká komentář předemnou.. za 160 Kč bych si ho nekoupila, maximálně v té výprodeji jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Snad tento produkt seženu :)) děkuji za typ :)) jsi skvěláá

    OdpovědětVymazat
  6. A já ho hledala kde ho maji :D vydrželo mi rok :D tak sse asi musim kouknout po jiných krabičkách .) (obalech)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem koukala tak jsou teď tělová mléka k dostání v obalech s pumpičkou :)

      Vymazat
  7. Ja mam mozno otazku trosku out of topic - ako dlho ti take telove mlieko vydrzi? Lebo ja svoje pouzivam len minimalne a vzdy kupujem tie najvacsie flase, lebo mi pripada, ze taka 150ml flasticka je pomaly na jedno natretie, tak preto ma to zaujima :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto mléko jsem měla cca 2 týdny.. Víc ani ťuk :) tělová mléka a krémy u mě mizí vážně rychle!

      Vymazat
  8. Vůně by měly být stejné u nových obalů. Já ho používám, ale dost to střídám a když nejsem vysušená, tak je fajn. :) Teď jsem dostala zrovna jahodové a k tomu i krémový sprcháč. Mám doma i s vůní bavlny a voní taky pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Obal je hezký, takový jednoduchý... ale ta krátkodobá hydratace by mě teda štvala a jako majitelce suché pokožky by mi navíc vůbec nevyhovovala... :(

    OdpovědětVymazat
  10. Za těch 50 korun bych ho klidně brala =) Líbí se mi hlavně ty obaly, co má Sephora. Jsou pěkné i jako dekorace =D

    http://anesagill.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly jsou vážně povedené. Obzvlášť se mi teda líbily ty u pěn do koupele! :)

      Vymazat
  11. Děkuji vám všem za přáspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)