neděle 19. srpna 2012

Pivní slavnosti.

Pěkný nedělní den!

Jak jsem včera psala o tom, že dnes to bude něco jiného, tak to skutečně dodržím.. Původně jsem teda nemyslela, že budu psát hned o včerejším večeru, ale nakonec to tak bude, dokud jsem plná dojmů. Dáme si zase jednou oddych od kosmetiky, co vy na to?

Včera večer jsem po dlouhé době měla day off a na chvíli jsem si vorazila od každodenních starostí. Vyrazila jsem s přítelem na XI. Pivní slavnosti, které se konaly ve vedlejším městečku. Samy o sobě by mne nechaly Pivní slavnosti naprosto chladnou - pivo nepiju, stejně tak ani žádný jiný alkohol.. Ale co mě nenechalo chladnou byl v rámci Slavností koncert skupiny Support Lesbiens. Jde o jednu z mála českých kapel, kterou já vážně můžu. Navíc jsem je naživo chtěla vidět už strašně dlouho, takže když jsem viděla na plakátě jejich jméno, srdce mi zaplesalo a bylo to jasné.. Na slavnosti prostě MUSÍM jít! :-)

No a tak jsem přemluvila přítele, v podvečer jsme popadli kolo a vydali se na Slavnosti.. Zaplatili vstupné, koupili něco k pití a pak už jen čekali na koncert.. Koncert byl naprosto perfektní. Já jsem si ho užila vážně naplno a pořádně jsem se vyzpívala, vyskákala a vyblbla.. Na chvíli jsem zapomněla na svůj mizernej život a úplně jsem se ponořila do rytmu hudby.. Supporti hráli spoustu super písniček, mezi jinými nejznámější Cliche, Sweet Little Something, English Stereo, Let´s Dance..  Je fakt, že až na Cliche z mých oblíbených nezazněla žádná (Fameless, Máj, Desire) a tak jsem byla trochu zklamaná. Ale i tak to bylo strašně super a já mám zase jednou na co vzpomínat. :-)






Chodíte na koncerty? Jaká je vaše oblíbená česká kapela?


16 komentářů:

  1. Já Supporty taky můžu :-) a sluší ti to, ideální oblečení na takovou příležitost, jednoduché a pohodlné

    OdpovědětVymazat
  2. Moc vám to s přítelem sluší :)))

    www.sunnyym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, Klárka s plyšem vyrazili pařit. To je super, že jste si to užili mooooc vám to sluší. Jen teda Klárka někdy pije, tady se jen kasá že ne. Janča :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No však jsme taky někam vyrazili po hodně dlouhé době :) bylo to fajn, i když Ondí si to moc neužíval.. to spíš já :D :) a nekecám! Já nepiju! Vždycky mě zkazíš akorát ty! :D

      Vymazat
  4. Na koncerty skoro vůbec.. Oblíbená česká kapela asi Mandrage a Nightwork.. Jinak souhlasím, ideální oblečení na koncert.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. JJ, tiez som chcela povedat, ze dobre vyzera to oblecenie na taku prilezitost :-). Na koncerty chodim, ale v podstate iba vtedy ked mam danu kapelu naozaj naozaj rada, inak malokedy, ibaze by ma niekto poziadal o doprovod :-D. Cesku ani slovensku scenu velmi nepocuvam, cize tazko sa mi vyjadrit, ktora je z nich moja oblubena kapela :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná kombinace na takovou akci, tak košile je úžasná! Moc ti to slušelo a hlavně, že jsi si to užila. :)
    Na koncerty chodím ráda, poslední, co jsem absovovala byli Wohnouti a na podzim se s mamkou chystám na Káju. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já se rozhlížela, seč jsem mohla, ale stejně Vás nezahlídla, škoda, škoda... Ale hlavně že se Ti tam líbilo :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jeeen, som sice zo Slovenska, ale Support Lesbiens tiez zboznujem!! Nie je ziadna slovenska kapela pre mna, co by ich tromfla! Zavidim a svedcalo ti to :)

    OdpovědětVymazat
  9. já jsem supporty viděla kdysi dávno naživo a dodnes z toho mám zážitek! ¨moc ti to slušelo, takhle si představuju fesťákovou návštěvnici :)

    OdpovědětVymazat
  10. ako ti to pristane v tom ležérnom ...

    OdpovědětVymazat
  11. Na koncerty moc nechodím, ale lmoje nejoblíbenější česká skupina je Charlie straight

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně oblíbených českých skupin... Harlej, Kabát, Visáči.. ale určitě i Olympic apod.
    Jistě že na koncerty chodím. Letos jsme s přítelem byli na RfP a Benátský noci..
    moc sranda :)
    Káč ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc děkuji, jste milé :) snažila jsem se o pohodové "festivalové" oblečení, abych si to jednou taky někde zkusila ;) :D

    OdpovědětVymazat
  14. Na konciku Supportu jsem byla a byli super :)) Jinak ti to moc sluselo - mas krasne nalicene oci! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)