pátek 20. července 2012

Laky z výprodejů II.

Pěkný den!

Tak jsem tu s druhou dávkou laků na nehty z různých výprodejů, které jsem nashromáždila.. Musím říci, že ty výprodeje opravdu stojí za prd a až na jeden lak mě laky nijak nenadchly. Čtěte dál.

H&M - lak na nehty odstín Brown. Než hnědá bych řekla spíše rezatá. Vůbec nevím čím to je, ale v lahvičce se mi tenhle lak docela líbí a na nehtech je to něco příšerného. Opravdu jsem snad neměla ošklivější lak na nehtech. Vůbec nevypadá hezky a rukám nelichotí. Je to vidět i z fotek. Vypadá otřesně a navíc je pěkně ošklivě nalakovaný. Ale jak jsem ho viděla na prvním prstu, tak jsem úplně ztratila chuť lakovat ho dál a pěkně jsem to odflákla. Schnutí bylo však celkem rychlé, což u něho oceňuji. Krytí ve dvou silnějších vrstvách. Ale ty výdrž.. Vydržel pouze do druhého dne, poté se začal dost ošoupávat. No, nejsem z něho vůbec nadšená a nejsem si jistá, že ho ještě někdy budu lakovat..


Dermacol - odstín č. 30, perleťová modro-stříbrná barva. Sehnala jsem ho ve výprodeji v Rossmannu za 29,90 Kč. Chtěla jsem zkusit zase novou značku a tak jsem po něm sáhla. Barva se mi celkem líbila, v lahvičce se ta stříbrná s modrou tak různě mísí a vypadá to hrozně hezky. Na nehtech už je pak barva jednotná a to modrá se stříbrným shimmerem. Lakoval se velmi dobře, se štětečkem se dobře pracovalo a vyhla jsem se i velkým přetahům. Plné krytí pouze v jedné silnější vrstvě, což je velmi dobré. Schnutí bylo trochu pomalejší, než je tomu u většiny mých laků, takže jsem čekala o chvíli déle, ale uschnul a ani se nevytvořily bublinky. S výdrží už je to u tohoto laku trochu horší. Druhý den už jsem měla solidně ošoupané špičky a třetí den už to byla katastrofa, začal se odlupovat o dost víc. Takže je to takovej slabší průměr. Řekla bych, že je to lak, který neurazí, ale ani nepotěší. A vzhledem k tomu, že byl ve slevě a normálně je asi o dost dražší, tak nevím zda bych si ho koupila. Ovšem teď Dermacol přišel s novou inovovanou řadou laků, tak už na tom snad budou o mnoho lépe.


Essence Rebels - jediný lak z dnešních výprodejů, který mě výrazněji zaujal. Lak je z limitované kolekce Rebels, je to přímo odstín č. 04 Rebelizer. Jde o limitku laků s latexovým efektem. No, že bych si všimla nějakého výrazného latexového efektu si nejsem vědoma, možná můžu říci, že vypadal trochu více matný a jakoby vyplnil ten nehet, že to trochu vypadá jako gelové nehty. Barvička je neonová žlutozelená s modro-stříbrným shimmerem. Nějakou neonku jsem ve své sbírce chtěla, proto jsem po něm bez váhání sáhla. Lakoval se velmi dobře, rychle schnul a nezanechával ani rýhy ani bublinky. Perfektně kryje ve dvou slabších vrstvách, což je na neonku suprové. Výdrž je průměrná, 2 dny bez velkých ošoupaných špiček, asi třetí nebo čtvrtý den se mi odloupl opravdu velký kus laku a špičky byly ošoupané. Plus má lak za hezký obal. Řekla bych, že je to o maličko lepší průměr. Ale za 9,90 si opravdu můžu pískat. :-)


Máte s některým z těchto laků zkušenosti? Zaujal vás některý?


23 komentářů:

  1. ten poslední od essence se mi strašně líbí, takovou krásnou barvu jsem snad ještě u laků na nehty neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten posledný od essence vyzerá úžasne :)

    www.lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Skodulko, hůů, tak ten první lak na nehty krutě zklamal. A na ty další dva bych si zase netroufla barevně. Co do módnosti vítězí trojka, to je jasný ;-).
    Měj se krásně .-*
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Jak teda lakům moc nefandím, tak ten modrý je moc pěkný ;)

    OdpovědětVymazat
  5. mne sa paci jedine od essence, ale presne ako Vivi pise, neviem ci by som ho chcela kvoli vyraznej farbe :) ja si skor ulietavam na cervenej a nude :D ale je naozaj krasny :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten první teda zklamal, ale já bych na sebe vzala stejně z tvého výběru jen ten třetí. :) A neonka ve dvou slabších vrstvách - to je tedy super!

    OdpovědětVymazat
  7. ten od Essence mám taky a jako, taky jsem si mohla počkat až bude o 40,- levnější :/ ale s mým štěstím bych na něj beztak nenarazila.. já na takovéhle výprodeje moc štěstí nemám :( ale ten Dermacol se mi moc líbí, alespon barevně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty Essence výprodeje taky narazím málokdy.. :(

      Vymazat
  8. Mně se líbí barevně ten od Dermacolu, ale jednou jsme měla z téhle kolekce a sloupnul se mi po plátech hned první den, hrůza! A ten od HM, promiňte mi ten výraz dámy, vypadá prostě jak průjem nebo vyzvrácené jídlo :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, nechtěla jsem být nezdvořilá a psát takové výrazy do článku.. ale souhlasím :D :)

      Vymazat
    2. No vím, že to není neslušnější výraz, ale prostě mi to tak přijde a musela jsem to hned říct :D řekla bych, že je to nejškaredější podzimní barva

      Vymazat
  9. Ten poslední, jů! Dermacol teda zklamal, čekala bych od něj víc. A ten HMkvý je teda škaredýý :D

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se tedy nelíbí ani jeden :( :D ale od Dermacolu jsem teď ve výprodeji ulovila jeden rudý, a je to krásná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja osobne bych si nekoupila ani jeden :(

    OdpovědětVymazat
  12. První je teda vážně nehezký :( K tomu druhému - osobně mi přijde, že perleťové laky postaršují (WTF? Nevím proč..) A ten poslední je prostě bááječnej!! Měla jsem si ho koupit, sakra!! :(

    OdpovědětVymazat
  13. Konečně pořádný a nádherný blog.. + nádherná videa.. :) ...!! Díky..

    OdpovědětVymazat
  14. no to je teda děs, jediný ten modrý vypadá k světu, ty další dva jsou přímo odporný

    OdpovědětVymazat
  15. ten hnědej vypadá jako něco nepěknýho rozmázlýho na nehtech :D.. a zkus si dojít na nehtový kurz, aby se na to tvoje lakování dalo aspoň koukat :).. jen doporučení, neber to zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo kdybych na to měla čas a peníze, proč ne.. bohužel ani jedno nemám. Ale určitě nikoho nenutím se na to koukat ;)

      Vymazat
  16. Ten Essence je nejlepší,že jsem si ho nekoupila!!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)