úterý 24. července 2012

Lady Cream Dermacol.


Tak jsem tu zase s kosmetickým článkem. Blíže se dnes podíváme na krém od Dermacolu, který mě na jaře oslovil v drogérii svojí nízkou cenou a hezkým obalem. Jde o Dermacol Lady Cream - denní hloubkovou péči na suchou a velmi suchou pleť. Kupovala jsem si ho ještě v době, kdy jsem měla pleť sušší než teď. Navíc jsem hledala nějaký denní krém a tak jsem sáhla po tomto. V současné době ji mám zase pěkně mastnou. Hodně se mi to mění podle ročního období - přes léto mám pleť mastnější, na jaře a na podzim zase sušší a přes zimu občas až velmi suchou.


Krém obsahuje vitamin A a mořské řasy, které mají zpevňující účinky. Navíc je krém hypoalergenní. Nanáší se každé ráno na vyčištěnou pleť, poté jsem na něj nanášela make-up.

Jak jsem již zmínila na začátku, krém mne zaujal hezkým obalem. Nejen krabičkou, ale i pěkným kelímkem. Jsem vážně blázen, ale hezký obal v mém rozhodování udělá hodně. Navíc jsem ho sehnala v akci za nějakých 75 Kč, což musíte uznat, že za ty peníze jsem ho tam prostě nemohla nechat :-) A co mé rozhodnutí zpečetilo byl fakt, že jsem už dlouho chtěla nějakou péči o pleť od Dermacolu vyzkoušet..

A jdeme na samotný krém. První co mě zaujalo je vůně. Krém mi nejdříve příjemně voněl, ale po několika použitích se mi vůně trochu zprotivila a zdá se mi zbytečně moc intenzivní. Ale beru v úvahu, že je to naprosto individuální záležitost, co mně smrdí, může zase vám vonět. Krém má takovou nažloutlou barvu, konzistencí je to trochu máslíčko. Roztírá se celkem dobře, ale trochu déle se vsakuje. Má trochu mastnější konzistenci (což je pro suchou pleť dobré), na mě je však mastný až moc. Strašně jsem se po krému leskla a začaly se mi tvořit černé tečky, takže jsem po nějakém čase krém musela přestat používat, strašně mi pleť zmastil. Občas jsem ho použila na vysušené ruce a to pomohlo. Krém je hutnější a jakoby málo prodyšný, mám s ním trochu pocit masky. A když vezmete v potaz, že na to ještě nanášíte make-up.. No každopádně, ve vysoušení pleti mi zabránil, na druhou stranu mi pleť zmastil, tak nevím co je lepší. Až přijde zase sušší období, tak mu dám určitě ještě šanci. Ale jsem si jistá, že existují i o mnoho lepší krémy a nejspíš si tento už znovu nepořídím, nějak mě tímto výrobkem Dermacol nepřesvědčil.


Máte s tímto krémem nebo jiným od Dermacolu zkušenosti?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING


19 komentářů:

  1. Mala som od nich Princess cream -http://www.dermacol.cz/pece-o-plet/princess-cream

    a bol veľmi príjemný-pekne hydratoval...:)moja pleť je ešte k tomu citlivá a žiadne alerg.prejavy som nezaznamenala...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze, od tebe mě baví :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám vůbec zkušenosti, krémy na obličej nějak nepoužívám, i když vím, že bych měla :( Skvěle napsaná recenze!

    OdpovědětVymazat
  4. Tento krem jsem nikdy nevidela a zadne zkusenosti nemam, ale znacku Dermacol mam moc rada..ale kremy pouzivam od znacky Nivea :-)

    OdpovědětVymazat
  5. ja take huste a mastne kremy pouzivam vzdy len na nohy a chodila :) inde potrebujem lahsie az gelove kremy...

    OdpovědětVymazat
  6. Nějaký krém od Dermacolu jsem dostala, měl taky takový obal, používala jsem ho v zimě a byla jsem s ním určitě spokojená, protože v zimě mám strašně suchou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá dobře, a nejsi sama - taky se kolikrát rozhoduju podle obalu, dokud si pomyslně nedám facku a nevybírám podle účinků :D já bych totiž jinak byla schopná si koupit produkt s hezkým obalem, který je jinak ale úplně na prd.. ale hlavně že to krásně vypadá, žejo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je přesně můj problém.. :) jsem prostě blázen, měla bych občas trochu přemýšlet i hlavou.. :D

      Vymazat
  8. Zkušenosti s ním nemám, vlastně mám takový pocit, že jsem na něj snad ani nikde nikdy nenarazila... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem měla Princess cream a ten byl až na intenzivní parfemaci boží. používala jsem ho v zimě přes noc, občas přes den. A byl to jediný mastný krém, po kterém jsem se neleskla :) Zároveň velmi pomohl přesušené pleti. Ale kvůli parfemaci a tý šílený chemii, co je uvnitř, bych si už nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  10. Já bohužel Dermacol moc nemusím :/ ale třeba k němu časem změním názor ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Zkouším tento - už asi měsíc: http://www.dermacol.cz/pece-o-plet/typ-produktu/denni-kremy/juicy-beauty-skin-care-japanese-cherry
    Je fakt, že mám mastnější pleť a samotný krém je taky mastný a hutný, ale tak nějak mi vyhovuje. Moje pleť ho v pohodě vsákne, jen, když je příliš horko, tak se pod ním začnu potit než se vsákne. Na obličeji už o něm nevím a vůně je naprosto perfektní. Nemám problém se přepudrovat, abych nepůsobila leskle a make-up nepoužívám...

    OdpovědětVymazat
  12. Zrovna včera jsem kupovala ze stejné řady ten meruňkový. ještě jsem se k němu nestihla dostat, tak doufám, že mě nezklame, tak jako tenhle. já mám pleť smíšenou, takže bych se nerada leskla ještě víc.

    http://navlastnikuzi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Na léto by to chtělo spíš nějaký lehoučký krém, který navíc zmatní. Tohle je leda o ucpané póry a pupínky...

    OdpovědětVymazat
  14. já mám juicy&beauty a moc velcí kamarádi nejsme, sedí mi doma ve skříňce a pořád se mi nechce ho dopoužívat

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám ráda tělovou kosmetiku od Dermacolu, ale babičce třeba vyhovují kaviárové krémy. Ono je to dost individuální, ale zatím jsem nějak neodhodlala zkusit pleťovku od Dermacolu. :) Na léto to chce podle mě lehké matující krémy, takže za mě z dražších buď Clinique hydratační gel nebo od Ryoru matující krém s mořskými řasami.

    OdpovědětVymazat
  16. Používam ho v zime a je najlepší zo všetkých krémov, aké som kedy vyskúšala (vrátane LaRoche Possay, Vichy, Avon, Bioderma, Loreal, atd...). Je mastnejší, ale na moju 40-ročnú pleť veľmi dobre pôsobí - hydratuje, vyživuje, ráno nemám mastný film na tvári (používam ho na deň aj na noc) a neupcháva póry. Pleť je po ňom hladká a jemná. A neplatí ma Dermacol :-) Bála som sa, že keď je taký lacný, čo to bude. Ale nesklamal.
    Určite skúsim aj ďalšiu starostlivosť o zrelú pleť od Dermacolu. Ono asi Princes je pre mladšie ročníky a Lady pre staršie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež ho milujem, používam ho roky, ja ho dokonca smelo prirovnávam ku krému od Mary Kay za 36€ ,nevidím rozdiel

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)