neděle 1. července 2012

Floral Collection.

Pěkné nedělní dopoledne!

Podívám se na kosmetickou sadu od Oriflame, kterou jsem přednedávnem dostala od mamky. Celá sala Floral Collection se skládá z mýdla, krému na ruce a sprchového gelu. Mě ve sbírce chybělo akorát mýdlo. Celá kolekce je zahalena do květinové vůně. Taková hodně sladká, ale jemná a nevtíravá vůně. Řekla bych že z toho cítím nějaký šeřík, růži.. 

Sprchový gel - Opravdu fajn sprchový gel. Moc hezká vůně, dobrá konzistence, krásně se napění a dobře umyje. Škoda je, že vůně po umytí nevydrží. Po opláchnutí a utření už není cítit, což je trochu škoda, protože vůně je vážně hodně příjemná. Množství je 200 ml, ale klidně bych brala o něco větší. Běžná cena je 149 Kč.

Krém na ruce - Z krému na ruce jsem snad nadšená ještě více. První vás uhodí do nosu příjemná, ale trochu silnější květinová vůně. Po nějaké chvíli však vůně zmizí. Krém má bílou barvu a je trochu řidší konzistence (ovšem neříkám, že to nemůže být způsobeno vedrem venku). Velmi dobře se krém roztírá. Co opravdu oceňuji je velmi rychlá vstřebatelnost krému, za chvíli se krém dobře vsákne a já mám tak volné ruce a mohu dělat cokoliv. Navíc má takovou nemastnou strukturu, takže mi na rukou nezůstává mastný film. Pokožka je po jeho použití krásně zjemněná a celkem úspěšně ruce hydratuje. Množství je 75 ml za 99 Kč.

U obou výrobků jsem hotová z toho roztomilého, růžového balení s kytičkama.. :-)


Máte s těmito výrobky zkušenost? Jaký krém dělá momentálně společníka vám?


12 komentářů:

  1. jéé obaly jsou vážně roztomilý :) já teď vybrala od oriflame něco mamce, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten krém bych brala hned a obaly nemají chybu :)

    OdpovědětVymazat
  3. No, ja bych si je taky moc rada koupila, kvuli tomu baleni :). Ale kdyz ja nejsem na kvetinove vune... Koukam po nich, ale zatim odolavam :).

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt krásne obaly,ja mám podobný krém na ruky od Oriflame a je vážne skvelý :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle sada mě láká už dlouho,ale pořád si říkám,že je na mé poměry trochu dražší :-D Uvidím,možná se jí ještě někdy odměním.Jinak ty obaly jsou opravdu sladké :-) Já momentálně používám krém na ruce od firmy Blanchette,na který jsem na svém blogu dělala i recenzi,kdyžtak mrkni :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem měla celou tu sadu. Hrozně nádherně to voní, ale na sprcháče a krémy na ruce to nemá z řady Nature secret. To je teprv vůně! :D Monika

    OdpovědětVymazat
  7. Majú krásne obaly :))


    stromcekystastia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Mam tuhle sadu nekde ve skrini, protoze mi ani trochu nevoni :/ Kremy od Oriflamu nesnasim, vubec nehydratuji ... Sprchac pouziju v nouzi, kdyby mi nahnodou vsechno doslo.

    OdpovědětVymazat
  9. Momentálně mi dělá společnost také krém od oriflame s velmi podonými vlastnosti, Apricot & White Tea, nádherně voní, kdyby to nebyla tak božská vůně, tak ho ani nepoužívám, protože mám radši více hydratační krémy, tenhle se po chvíli úplně vsákně, ale na druhou stranu je to výhoda, mám ho na stole u počítače a nemusím se bát, že bych si zamastila klávesnici.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten obal vyzerá nádherne asi už len pre to by som si to kúpila ... som tak nejak na obali zaťažená

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za příspěvky :) Někomu to voní, jinému ne.. to je věc názoru :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)