sobota 28. července 2012

Day off.

Pěkné sobotní dopoledne!

Je tu další víkend, tentokrát konečně s letním počasím. Jak si počasí užíváte? Chodíte se koupat? Mě už dnes čeká zase obvyklý den, jako každý jiný. Day off jsem měla včera, kdy jsme vyrazili s přítelem do města na nákupy a do kina, abychom alespoň na chvíli utekli od našich starostí, které oba doma máme. 

Tentokrát jsem však nevyrazila ani tak na nákupy pro sebe, jako pro své blízké. Přítel měl za úkol vybrat si něco k narozeninám, které má příští týden. Já vybírala dárky mamce, která též slaví příští týden a kamarádce, která slavila už dřív, ale ještě jsem neměla možnost jí dárek předat. No a mimo jiné jsem hledala dárek i pro vás, mé čtenáře... :-) Pro sebe jsem tentokrát nakupovala jenom to nejnutnější. Na závěr dne jsme si zašli do kina na The Dark Knight Rises. Batman je můj oblíbenej komiksovej hrdina z dětství, navíc tam hraje krásnej Christian Bale, takže jsem si to nemohla nechat ujít. :-) Bylo to celkem dobré, nedivím se, že je film tak vysoce hodnocený, ale trochu tomu chybělo. Temného rytíře s Jokerem alias Heathem Ledgerem mám prostě nejraději.. Ale to vás asi moc nezajímá.

Po náročném kině - film trval 165 minut + byla zapnutá klimatizace na max, takže nám zmrzly nohy - jsme oběhli posledních několik obchodů a vyrazili celí unavení domů. Mám pokoupeno vše, co jsem potřebovala, takže jsem maximálně spokojená. Teď už jen doufat, že všechny ty dárečky potěší jejich budoucí majitele :-)

Jinak ještě chci říci pár slov ke slevám. Co se slev týče, tak mě nikde nic moc nenadchlo. Nejvíce slev jsem našla v New Yorkeru, kde se mi teda zalíbilo hned několik kousků, ale raději jsem se blíže nerozhlížela, abych to tam celé nevykoupila. Něco zlevněné bylo i v H&M, ale už to tam bylo celkem přehrabané a všechno ve velkých velikostech. Jinak v ostatních obchodech nic moc.. Ještě vám můžu doporučit na slevy Sephoru. Spousta slev na zboží jejich značky, především mě zaujal výprodej staré koupelové řady za super ceny - 15, 30 a 50 Kč! Takže kdo by chtěl zkusit jejich tělová mléka, peelingy, pěny do koupele, šumivé tablety do koupele, houby na mytí.. tak má jedinečnou šanci, brzy bude vyprodáno

Tak takovej článek myslím stačí a přejdeme k fotkám toho, co jsem si včera oblékla. Sáhla jsem především po vzdušných kouscích, aby se na mě vše nelepilo.




Halenka - F&F, sukně - New Yorker, sandály - Tally Weijl, kabela - Camaeiu, náhrdelník - H&M, brýle - Elle.

Čím jste si v poslední době udělali radost vy? A na čem jste byli naposledy v kině? Chodíte do kina často?


18 komentářů:

  1. hezký a jednoduchý :) já teď někdy pojedu s přítelem do Prahy, tak jsem zvědavá jestli si něco vyberu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem běžela do Sephory hned 2. den po tom, co napsali o slevě na svůj FB. Ale u nás už nic nebylo :( Jen ty tablety a mýdla..toužila jsem po krému a peelingu, tak smůla no.. Jinak se mi moc líbí sukně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý outfit :) Ty barvičky na tričku ti moc sluší ;) Slevy už jsou hodně přebrané, taky jsem se byla jen tak zběžně juknout...

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem si včera udělala radost tónovacím krémem a teniskama :)
    a tohle triko ti sluší a moc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfit jsi měla :), jinak taky se chystám na Temného rytíře povstal, strašně se na něj těším, jak kdyby jsi mi mluvila z duše, Batman je můj oblíbenec z komiksů, ty ostatní nemusím a Christian Bale, k němu nemám co říct, jen to, že ho zbožňuji :D

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší... to já si počasí užívám pracovně, takže z něj ani moc nemám :( A radost si dělám snad pořád... třeba naposledy jsem si pořídila dva laky od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  7. to tričko je skvelé!!pristane a moc!!ja chodím skôr do prírodného kina ktoré mám hned kúsok...amfiteáter...tam stále idú nejaké filmy...a už ani neviem ktorý bol posledný:P

    OdpovědětVymazat
  8. Sluší ti to jako vždycky :)) To tričko je super :)

    OdpovědětVymazat
  9. New Yorker je na slevy super, taky bych ho nejradši vykoupila! Skvělé tričko, už jsem ho chválila v new in posstu myslím. A v kině jsem šíleně dlouho nebyla, moc tam nechodím.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten top je skvělý!
    Mě nevíce zaujaly slevy v Lindexu a v Camaïeu, ale jinde mi to nepřišlo nic moc. Ještě mám vyhlédnuto něco na Asosu. :) V NY se dají najít občas fajnové kousky.
    A do kina chodím podle toho, co dávají a zda mi něco zaujme, někdy dvakrát do měsíce, jindy třeba až po čtvrt roce.

    OdpovědětVymazat
  11. Ako ti to pristane ... celkom ti idú tieto farby ....

    OdpovědětVymazat
  12. moc ti to sluší, líbí se mi top, krásné letní barvy a navíc miluju proužky <3, hezkou neděli :)!

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám v plánu zase brzy vyrazit do Pardubic, ne tedy taky nakupovat přímo pro sebe, ale nejspíš co padne i pro Téru, jak se znám :-D Tak jsem zvědavá, jestli na mě něco zbyde, do Sephory se chystám mrknout :-) A tríčo je fakt moc hezký, muselo Ti v něm být celkem příjemně i v parnu :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Joo tak tady jsi krásná!:)
    Moc se mi na tobě líbí proužky:)

    OdpovědětVymazat
  15. sluší ti to!
    já se byla koupat a jsem za to ráda, protože teď už u nás jen prší. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)