pondělí 18. června 2012

Garnier Mineral Deodorant.


Pěkné pondělí!

Máme tu zase nový týden.. Strašně to letí! Dneska mě čeká předávání maturitních vysvědčení u ségry. Včera jsem zase byla na suprové rodinné večeři. A zítra mě zase čeká výlet do zoo.. Jojo, naplno si užívám své prázdniny!

Tentokrát se vrátím ke kosmetice a ráda bych vám blíže představila tuhý deodorant od Garnier, který jsem si nedávno pořídila. Tuhé deodoranty mám nejraději ze všech a upřednostňuji je před gely a kuličkami. U těch tekutých antiperspirantů mi vadí to dlouhé zasychání a pocit mokra v podpaží. Došla mi předchozí Nivea a tak jsem si zakoupila tento Garnier Mineral, po kterém jsem se už dlouho pokukovala. Deodorant slibuje 48 hodinovou ochranu. No, tak jako všechny sliby takových produktů je i tento planý. Samozřejmě tomu nesmíte věřit. Ale musím mu přiznat, že oproti předchozímu vydrží celkem dlouho a vážně se potím o poznání méně. Deodorant má příjemnou parfemaci, takovou jemnou a nevtíravou. Na druhou stranu mi přijde celkem hodně tuhý.. Natolik, že se celkem blbě nanáší a musím pořádně přitlačit, aby zanechal ochrannou vrstvu. Zanechá bílý a viditelný film. U tuhých deodorantů se bojím bílých fleků na oblečení, takže si při oblékání dávám pozor, bohužel s tímto se mi povedlo zanechat stopy na oblečení více než často. Ale s předchozí Niveou jsem bojovala o dost více. Deodorant je bez alkoholu a měl by být vhodný i pro citlivou pokožku.

Musím opravdu říci, že jsem s ním dost spokojená. Až na tu větší tuhost na něm nevidím žádný výrazný nedostatek. Rozhodně je to podle mě jeden z těch lepších, které se dají v drogériích sehnat. Stojí kolem 60 Kč.


Jaký deodorant používáte vy? Dáváte přednost spreji/kuličce/gelu/tuhému deodorantu?


20 komentářů:

  1. Klári, vidím, že u tebe je léto v plným proudu. A i přes všechny aktivity se díky Garnier vůbec nezpotíš, viď?! ;-) Já sázím na Alverde.
    Užívej si léto o 106!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. tento planujem aj ja kupit :) tiez sa mi zapacil a po tejto kladnej recenzii nebudem vahat ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tenhle jsem měla, a byla jsem opravdu spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, že si užíváš prázdniny! :) Já používám deodoranty ve spreji (tuhé, gelové ani kuličky mi moc nevyhovují) a Garnier mám ráda, vydrží celkem dlouho. U mě vede ale poslední dobou Nivea Frsh Citrus, případně růžový Adidas. :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ja som doteraz pouzivala len tie sprejove hlavne fa...velmi sa mi paci ich vona..ale zistila som ze efekt nic moc.. takze som presla na tuhe.. momentalne mam rexonu a som celkom spokojna, nepotim sa ale na obleceni nechava flaky..takze vyskusam tento garnier urcite :) pekna recenzia ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, užij si výlet, taky bych vyrazila do zoo :-) A tuhé deodoranty jsem dřív používala docela často, ani nevím, proč jsem přestala, ale teď už jsem si dlouho žádný nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám Rexonu som s ňou spokojná

    OdpovědětVymazat
  8. nový deodorant už potřebuji a tenhle vypadá dost dobře :)

    OdpovědětVymazat
  9. právě mi dochází deodorant a taky mám nejradši tyto tuhé - přijdou mi nejpraktičtější (spreje rychle mizí a kuličky mi jsou nepříjemné). teď mám růžový od Fa a dělá skvrny teda hrozný! a ani mi nepřijde nijak skvělý, takže zkusím tento :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, kuličky nejsou žádná výhra a spreje také ne, jedno je moc mokré a druhé zase suché. :D Mám tento deodorant a jsem s ním moc spokojená, ani mi nepřijde tak tuhý, jak píše Skodulka. :)

      Vymazat
  10. Já mám deodoranty od Garnier ráda. Teď sice používám ten tuhý od adidasu a musím říct že taky není špatný :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já používám spreje, ale v kabelce mám pokaždé tuhý deodorant, protože je pro mě pohodlnější si ho aplikovat například ve škole.(nastříkat se v malé záchodové kabince někdy není zrovna nejlepší nápad :D)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám také ráda tuhé deodoranty,teď jsem si oblíbila od Adidasu-Pro Clear,na který jsem dělala i recenzi na blogu :-) Můžu se jen zeptat,jestli tenhle obsahuje hliník ?

    OdpovědětVymazat
  13. Hm, tobě je smutno, jak píšeš u Ceady, ale hned na to, žebráš, aby tě lidi sledovali přes G+ nebo Facebook, takže ti hovno jde o čtenáře, jde ti o to, aby byli vidět, abys měla výrobky. Na čtenáře sereš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady přece vůbec nešlo o žebrání. Je jasné, že když někdo uvidí odkaz na giveaway, tak se sem půjde podívat, ale nemyslím si, že by sem všichni lezli jen kvůli tomu a pak se zase odhlásili. Já jsem takhle našla spoustu blogů a těch giveaway jsem se třeba ani nezúčastnila, je dobře, že se bloggerky takhle zviditelňují. Na druhou stranu je jasné, že jim jde o získání nových čtenářů, ale co je na tom špatného? Na čtenáře nekašle, neignoruje nás, odpovídá nám na naše komentáře, tak nevím, co tady řešíš. ;)

      Vymazat
    2. Jasně, hovno mi jde o čtenáře, proto jim v každým druhým článku děkuju a když vidím nový komentář poskočí mi srdce radostí.. A pokud je něco špatného na žádosti o čtenářství při giveaway, tak asi žebrá celý blogový svět.. Ale je to tvůj názor, nebudu ti ho brát..

      Vymazat
  14. Nejhorší - co jsem kdy měla!!

    OdpovědětVymazat
  15. Tento si chci také pořídit, ale ve spreji :)

    OdpovědětVymazat
  16. Garnier som mala raz a nikdy viac. Tiež sľuboval ochranu pred potom 48 hodín, ale ja som bola spotená už po polhodine. Myslím, že aj keby som nepoužila nič, tak by to bolo lepšie :( Ale samozrejme, každému vyhovuje niečo iné. Pre mňa sú naj Adidas a Nivea energy fresh. Používam sprej alebo guličku.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)