neděle 17. června 2012

Aztécké vzory v černobílé.

Pěknou neděli!

Včera jsem vám ukázala nové objevy a dnes vám něco z nich ukážu na sobě. Protože na botky jsem se strašně těšila, tak jsem je musela hned vytáhnout.. Stejně tak nové šaty. A tak jsem se snažila najít vhodnou kombinaci těchto dvou kousků. No, nejsem si jistá, zda se mi to úplně povedlo, ale musím tomuto ohozu přiznat, že to byl jeden z těch nejpohodlnějších, co jsem v poslední době oblékla. Šaty nikde neškrtí a nikde netáhnou a tričko je lehoučké a moc pohodlné. Prostě paráda. Jen z botek mám trochu puchýře, ale doufám, že to časem trochu rozchodím.




Šaty - Gate, triko - C&A, baleríny - Mel (zakoupené přes Slevomat), sako + černý náramek - New Yorker, kabela - Pimkie.

A nesmím zapomenout říct, že fotky pořídil přítel. Konečně jsem ho tak nějak naučila bez remcání fotit mé oblečení.. :D :-) A fotky jsou ze středy, kdy jsem byla na přijímacích zkouškách.

A teď se ptám vás: Nosíte rády sukně nebo šaty? Já na nich v posledních týdnech ujíždím, tak by mě zajímalo, zda je tu někdo, kdo je na tom stejně. :-)

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING
 

25 komentářů:

  1. Moc pěkný outfit...strašně se mi líbí to tričko přes šaty! :) A myslím, že mám přesně to samé sako.:D

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že tým tričkom si to super vyriešila :) veľmi pekné :)

    GIVEAWAY
    strayalley.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám sukně moc ráda a tobě to zase moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Žasnu, tahle kombinace je skvělá! A ty šaty jsou překrásné! Jinak já nikdy sukně nebo šaty nějak nemusela, ale poslední dobou na nich taky začínám trochu ujíždět :)

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty a sukně to je moje :D Připadá mi, že v poslední době snad v ničem jiném nechodím :) Jinak pěkný outfit. Mrzí mě, že jsem si ty botky Mel neobjednala taky, vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  6. máš krásne tie šatočky a kabelku taktiež ... pristane ti to

    OdpovědětVymazat
  7. Jé tady ti to moc sluší, krásně se tu usmíváš :) Nj jako čerstvá bakalářka a přijatá na magisterské to musí být radosti :)Šaty vypadají moc hezky .)

    OdpovědětVymazat
  8. ty boty jsou dost děsný, jinak to ujde

    OdpovědětVymazat
  9. Anonym, ať si jde někam!!!
    A ty šatičky jsou vážně skvělé! Sekne Ti to

    OdpovědětVymazat
  10. s tím tričkem je to dobrý nápad :) ale přijde mi že zbytek se k tomu moc nehodí

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší :) Já šaty moc nenosím, taky to podle toho vypadá a mám jenom jedny... protože si všeobecně radši vezmu kraťasy nebo kalhoty než sukni, ale občas udělám výjimku :)

    OdpovědětVymazat
  12. ty botičky jsou super :) a šaty ti moc sluší, hledám teď taky nějaké vhodné na léto a ty tvoje vypadaj vážně skvěle!

    OdpovědětVymazat
  13. jojo, nosím moc ráda, zvlášť v tomto počasí.. opravdu lituji chlapi, že musí pořád chodit v kalhotách :D
    Jinak, botky jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  14. Boty jsou úžasné a krásně doplnily šaty. :)
    Šaty a sukně jsou moje srdcová záležitost, takže já je nosím, jak jen to jde!.

    OdpovědětVymazat
  15. jó šaty jsem si teď hodně oblíbila! :)

    OdpovědětVymazat
  16. sluší Ti to! :))
    a co je úplně TOP, jsou šaty ♥ (už jen proto, že máme stejné, heheh! :D)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty balerínky jsou prostě nádherné, už po nich pokukuju poněkolikáté a i po těch MEL na klínku, moc se mi líbí :). A hlavně, moc ti to sluší, zaujly mě šaty, originální a krásný vzorek. P.S. děkuji za Tvou podporu, moc mě to těší, jsi zlatá a co se týče komentářů kolem celé Bioderma akce, jak jsi psala, také mi z toho úplně dobře není, ale nikdo se nemůže zavděčit všem (ani Bioderma :D), takže to chápu a dalo se to čekat...myslím, že blogování je fajn věc a když je člověk upřímný a dělá to s radostí a nasazením, tak může všechny jedovaté komentáře hodit za hlavu :), tak bych tě chtěla snad jen trošičku podpořit v Tvém blogování a dodat energii, protože mě tvůj blog moc baví a i když bohužel nestíhám už tolik komentovat, tak sem ráda chodím a přečtu si občas, co je nového ;)!

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji všem za vaše komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Sako je riadne pekné :) Aj šaty vyzerajú zaujímavo. Ja šaty nenosím, lebo na moju proporčne nevyrovnanú postavu šaty ešte neušili :( Ale sukne zbožňujem!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)