čtvrtek 31. května 2012

Show your feet.

Pěkné čtvrteční ráno,

dneska si to odbydu zase trochu rychleji, protože jsem myšlenkami zcela jinde. Nejen že se státnice blíží a já toho mám k opakování ještě kupu, ale navíc dnes budu celé odpoledne držet palečky naší Sondě, protože ji čeká ústní maturita. Vůbec o ní nepochybuji, je to daleko lepší studentka než já, takže její maturita bude určitě za 1, ale stejně na ní budu myslet a budu se klepat za ní.. :-)

A tak vám dnes v rychlosti představím další dva laky na nehty, které jsem v posledních několika dnech použila. Jde o nové odstíny v letní kolekci laků Show your feet od Essence, která letos hýří všemi možnými barvami. Prozatím vám ukážu dva odstíny a příště zase další dva.

Laky jsou vyvinuty speciálně na lakování nohou, ale samozřejmě nevidím důvod, proč je nelakovat i na ruce. Já je tedy používám úplně normálně. Mají mít vylepšenou strukturu, mají dlouho vydržet a krýt v jedné vrstvě. Co se krytí týče, tak tam mi jedna vrstva nestačí, ale ve dvou vrstvách je krytí vážně super. A musím přiznat, že i ta výdrž je o něco lepší. Rychlé schnutí, dobrá manipulace se štětečkem a vysoký lesk jsou bonusy navíc.

Princess peach (odstín č. 18) je krásná meruňková krémovka. Tahle barva se mi v posledních měsících vážně líbí a tak neváhám lakovat pořád dokolečka. Momentálně ji mám i na nohou a musím opravdu říci, že lak něco vydrží. Pro srovnání: lak China Glaze jsem měla na nohách pouhé dva dny, než se mi po celých kusech začal odlupovat, tento lak mám na nohách posledních 14 dní a pořád je dosti ucházející. Už se sice loupat začíná, ale po 14 dnech? Paráda. Za mě má rozhodně jedničku a je to žhavý favorit na letošní léto!


Sweet candy pink (odstín č. 20) - je velmi pěkná tmavší růžová krémovka. Lakování stejně dobré jako u předešlého kolegy. Na nehtech mi sedí už asi čtvrtý den a pořád je to celkem dobré. Barva je vážně úžasná, na nehtech vypadá velice dobře a myslím, že tenhle lak bude slušet snad všem ručičkám.


Za mě má nové kolekce velké plus, nejen krásné barvy, ale i velmi dobré vlastnosti. 

Líbí se vám barvy? Máte s těmito laky zkušenosti?


20 komentářů:

  1. ten ružový vyzerá fakt skvelo!

    OdpovědětVymazat
  2. moc pekne :) asi vyskusam aj ja tento "feet" :D

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím tě, kde si tyhle laky kupovala. Koukala jsem právě v Pardubicích v Rossmannu (na Tř. Míru) a v DM (v Afi a Grandu) a nikde je nemají. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najdeš je tady: http://www.babybaby.cz/. A pokud máš někde poblíž nějaké nezávislé malé kamenné drogérky, které berou Essence, tak by to mohli mít tam.. vloni ji měla i DM drogérie, jestli ji budou mít i letos nevím, ale třeba jo.. :)

      Vymazat
  4. oba sú krásne,ale ten prvý je priam dokonalý,nádherný!

    OdpovědětVymazat
  5. ten prvý je ozaj veľmi pekný (:

    OdpovědětVymazat
  6. ten růžový mám a jsem s ním maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Letím pro oba do drogerie. :) Jsou to krásné barvičky. Já mám mentolový z řady Show your feet a vydržel mi s top coatem 14 dní bez odlupování, tak doufám, že tyto na tom budoou stejně. Jinak ségře držím palce a tobě přeji, aby ti šlo učení.
    P.S. Obdovuji lidi, kterým nevadí odlupující se lak. Jakmile se mi začne odlupovat na nohou nebo na rukou, tak odlakuji, ošetřím a nalakuji znovu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak mě odlupující se lak taky vadí, ale teď mám vážně úplně jiné starosti než přelakovávat..

      Vymazat
    2. Vždyť já vím, jen jsem napsala, že to nemám ráda na sobě. :)

      Vymazat
  8. Žádný nemám, ale všude na ně slyším samou chválu! Až zase budu ve Zlíně nebo v Brně, tak si minimálně jeden koupím, protože u nás v zapadákově samozřejmě tyhle laky nemají :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ten první má nádhernou barvu :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ten marhuľkový je krásny! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé barvy, moc se mi líbí ten růžový :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné barvy, ale takových už mám celkem dost, takže zatím mě koupě neláká, ale určitě je super,že výdrž je oproti klasickým essence lepší :))

    OdpovědětVymazat
  13. Koči, ty jsi je kupovala na babybaby?

    OdpovědětVymazat
  14. Ty barvy jsou prostě úžasné, musím je mít obě! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za všechny vaše příspěvky :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)