čtvrtek 17. května 2012

Rouge in Love.

Pěkné čtvrteční odpoledne!

Co to bude tentokrát? Název mluví jasně. Moje první zkušenost se značkou Lancome, přesněji se rtěnkou Rouge in Love. Někteří z vás si asi kladou otázku, jak jsem se k ní dostala. Štěstí mi jednou opět přálo a já ji tenkrát vyhrála v internetové soutěži. Ke mě se dostala rtěnka v odstínu 379N, což je vínová barvička. Na první dojem vypadá úžasně, byla jsem ráda, že můžu vyzkoušet nějaký tmavší odstín, ale s odstupem času bych brala spíše něco světlejšího. Tmavé barvy (červená, vínová, hnědá) mi vůbec nesluší. Ale i tak se jí odolat nedá a já ji pečlivě testovala, je to přece Lancome a to je (alespoň pro mě) něco! :D 

A teď už ke rtěnce. Ten obal je prostě naprosto úžasnej. Strašně se mi líbí ta jeho jednoduchost a jemnost. Je to kovový obal, který je prostě neodolatelný. Určitě je to něco jiného, než na co jsem zvyklá u ostatních rtěnek. Rtěnka je klasicky vysouvací. Na rtěnce se mi líbí její příjemná jemná vůně. Jak jsem psala, odstín je na mě dost tmavý, ale já jsem si zvykla nosit ji v jedné vrstvě nebo vklepanou do rtů a dá se v pohodě nosit. Pod ní jsem tedy zvyklá používat balzám na rty. Sice rty nijak závratně nevysušuje, ale na druhou stranu, že by byly extra super hydratované to také ne.. takže jistota je jistota. Co se výdrže týče, tak to je pro mě pecka. Jak jsem zvyklá od drogérkových rtěnek, že po každém jídle či pití musíte pusu znovu natřít, tady ta rtěnka něco vydrží! Sice samozřejmě po jídle ztratí ten super lesk a super odstín, ale základ zůstává neporušený.. Takže jak jsem sledovala, když jsem v ní odjela ráno do školy, odpoledne jsem se s ní (alespoň v určitém množství) vrátila na rtech.. a to fakt nekecám! Jinak se vyrábí ve 24 odstínech, takže je určitě z čeho vybírat a běžná cena je kolem 600 Kč.




Je úžasná, ale stejně si nejsem jistá, zda bych byla ochotná zaplatit za ní takovou sumu.. Takže si vychutnávám její přítomnost v mé kosmetické taštičce.. :)


A pokud se chcete podívat na jiný odstín a jinou recenzi, tak ji najdete u Rendy.

13 komentářů:

  1. Hezká ale proč si někdy nekoupíš něco dražšího nic proti:)...Skvělý blog.♥

    OdpovědětVymazat
  2. je to hezká barva, chci jí taky!!:D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi zkrátka dítě štěstěny :-) Taky mám z tmavších odstínů respekt, ale jednou za čas.... Změna je život, takže proč ne i s tmavou, že :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásná, já si rtěnku za takovou cenu nemohu dovolit:)chválím článek

    OdpovědětVymazat
  5. gratuluji! rtěnka má krásný odstín :)

    OdpovědětVymazat
  6. já si chci pořídit chanelku z kolekce Rounge, přesněji odstín "COCO ROUNGE" vím, že někomu to přijde zbytečné, ale já si ráda připlatím. Záleží jestli toužíte po kvantitě anebo po kvalitě. Já radši budu mít 4 chanel nebo 4 Lancome, než 15 od essence apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je naprostá hloupost tvrdit, že levnější kosmetika není kvalitní. Po luxusní kosmetice ti může naskočit alergická reakce stejně jako po kosmetice levnější kategorie..

      Vymazat
  7. ta má opravdu krásnou barvu =)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky ji mám, ale v jiném odstínu a souhlasím, že je moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherná barvička a myslím, že ti musí slušet! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já už jsem tu sumu byla ochotná zaplatit dvakrát, protože tahle rtěnka splňuje všechno co jsem si kdy od rtěnky přála :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)