čtvrtek 24. května 2012

Nivea Express Hydration.

Pěkný čtvrtek!

Na úvod se vám chci omluvit, že vás tu teď budu pár dní zahlcovat kosmetickými články a nic moc jiného se tu asi neobjeví.. Ale bohužel nemám čas fotit, natáčet a nebo vůbec něco vymýšlet.. Navíc ani nikam nechodím a ležím v knížkách, takže outfity také nejsou.. I když dnes možná jeden bude. S Ondínkem dnes máme pětileté výročí, takže vyrážíme aspoň na večeři.. A tak doufám a věřím, že mě párkrát vyfotí, abyste nezapomněli jak vypadám! :D

Dneska bych se s vámi podělila o zkušenosti s tělovým mlékem od Nivei, přesněji jde o Lehké tělové mléko Express Hydration. Myslím, že je to ještě jeden z dárků z Vánoc a zase od mamky (jojo, ta mě dobře zásobuje kosmetikou), ale dostala jsem se k němu až v posledních dnech. Musím teda říci, že mi až moc nápadně rychle ubývá, občas si připadám jak když tu kosmetiku žeru.. 

Mléko je pro normální až suchou pokožku, balení je 400ml (ale seženete i 250 ml) a má dávkovací pumpičku, kterou velice oceňuji. Obsahuje mořské minerály a voní po lotosu. Mléko slibuje rychlé vstřebání, vláčnou a hebkou pokožku, 24 hodinovou hydrataci... 

A teď k mým postřehům: Mléko má velmi příjemnou jemnou a nevtíravou vůni. Rozhodně nic po čem by se člověku zvedal žaludek. Je trochu řidší konzistence než mléka, která jsem měla předtím a občas si ho někde kydnu, ale u mléka tu konzistenci beru. Mléko se celkem dobře roztírá, ale kde nacházím první chybu je vstřebání. Slibují extra rychlou vstřebatelnost, no mě přijde průměrná, možná spíše trochu pomalejší, chvilku to prostě trvá.. Další problém (podle mě daleko větší) je ten, že mléko po vstřebání lepí. A jako fest. Budete ulepení, bude se na vás lepit oblečení, přítel i postel.. A lepit se budete dlouho.. v malé míře až do rána. Je mi to celkem nepříjemný. Sice to vážně dobře hydratuje, ale raději bych se nelepila ke všemu na co sáhnu.. Takže si nejsem jistá svými pocity. Záleží zda upřednostníte dobrou hydrataci a přežijete lepení nebo se nechcete lepit a přežijete menší hydrataci.. Záleží na vás. Každopádně ho za sebe můžu doporučit těm, kteří mají problémy se suchou pokožkou. Mohlo by vám vážně pomoci.

Seženete snad v každé drogérii a cena se pohybuje v rozmezí 120 - 150 Kč.



Máte s ním zkušenosti? Máte rádi Niveu?


14 komentářů:

  1. Páááni, moc gratuluju k výročí a pořádně to oslavte nějakým dobrým dlabancem :-) A přeji ještě minimálně dvacetinásobek společných dní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho doma a jsem v celku spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  3. O tom už jsem hodně slyšela, a chtěla jsem hop vyzkoušet, ale jsem na vážkách. Asi se kouknu po něčem jiném, co by mi vyhovovalo lépe(i když toto mléko taky asi není nejhorší)... :)
    Užitěčná recenze :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k výročí. :)
    Já mám nejraději klasické modré tělové mléko Nivea, ale teď mám obyčejné od Dermacolu a je skvělé, každopádně těl. mléku s výtažky ovsa od YR se nic nevyrovná. Dnes si pro něj jdu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. milujem Niveu ..je to klasika .. všetky krémy čo mám sú od Nivea ... tento mám tiež iba že je to ten z Banbuckým maslom ...ale už sa mi minul ...takže najližšie sa chystám nejaký kúpiť ...
    Momentálne mám ale úžasné telové maslo z Body Shopu ...kúpila mi ho sestra a mám pocit že Johnny ho miluje viac než ja všetky moje parfémi do kopi ...
    Vždy keď sa s ním namažem tak mi neodolá ...
    Je to celkom k pobaveniu
    A mmimochodom GRATULUJEM !!!!

    OdpovědětVymazat
  6. fiiha gratulujem k vyrociu :) a chceme fotky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já se omlouvám ale musim se vyjádřit... :D Doufám pro dobro Tvého přítele že mu Ondíku neříkáš před jeho kamarády, je to strašný :D... No, k věci. Mléko jsem měla, ale ne přesně tohle stejné, nějaké "strašně fresh", myslím že tam byl citron a něco ale to teďka fakt netuším :D. Byla jsem s ním celkem spokojená a právě se mi vstřebával docela v pohodě :). Možná je to tím že je přeci jen jiné :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo v poho. Ale pro zajímavost: začal si takhle říkat sám a líbí se mu to.. kdyby mu to vadilo, tak mu tak neříkám.. :D jinak já jsem od Nivei měla už několik tělových mlék a ty byla taky v poho.

      Vymazat
  8. Gratuluji k výročí!! krásně si to užijte:)

    OdpovědětVymazat
  9. niveu mam rada :) tieto dni voniam vonou malin lebo pouzivam nivea angel star :)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji k výročí, užijte si večer :) Značku Nivea mám celkem ráda, ale s tímhle mlékem zkušenosti nemám a nejspíš ani mít nebudu, jak tak čtu recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ráda Niveu:) Jinak taky se přidávám ke gratulaci :) Ale tohle mě nějak nenadchlo :)

    OdpovědětVymazat
  12. Naprostý souhlas s recenzí!!!!
    Lil

    OdpovědětVymazat
  13. Škoda toho lepení, chtěla jsem si ho koupit, ale sebemenší ulepenost nesnáším!

    http://ellspot.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)