sobota 26. května 2012

Marble Mania + Mini Set Lipgloss

Pěkné sobotní odpoledne!

Jak si užíváte víkend? U nás panuje stále krásné počasí a mě to strašně láká vyjít si ven.. Bohužel se zase nikam nedostanu, mikroekonomie tu na mě křičí: "popadni mě a uč se!" Hrůza děs. Tak jsem si alespoň zaběhla zpříjemnit den mezi vás.

Dneska bych vám ráda  ukázala dva lesky na rty od Essence. Donedávna jsem lesky na rty neměla moc ráda, ale v posledních několika měsících jsem na ně razantně změnila názor. Ocenila jsem je obzvlášť na suchou pusu, protože se mi zdá, že rty lépe hydratují a dodávají jim svěžest. Ve dnech tropických veder už snad ani nesahám po ničem jiném. Od té doby co je hojně používám tak po suchých rtech není ani památky.. Ale zpět k produktům. Představím vám lesk na rty Marble Mania, který se na jaře dostal do stálé nabídky Essence v 5 různých odstínech. A dále vám ukážu Mini sadu lesků, která je v prodeji ve 2 variantách.


Marble Mania - Mám ho v odstínu 02 Mix´n´Mauve. Je to lesk s mramorovým efektem, když se na něj podíváte, tak uvidíte hned několik barev. Lesk obsahuje třpytky, na rtech ovšem nejsou ani zdaleka tak výrazné jako v obalu. Smícháním namíchaných barev získáte zcela jiný odstín lesku, takže nikdy nevíte co z toho pořádně vznikne. Poprvé jsem se ho bála použít, protože se mi zdál dost tmavý, také že tmavší byl, ale postupem času jak se barvy míchají už není barva tak intenzivní. Při prvním použití byla barva hodně tmavě růžová, spíše přecházela až do vínova, aktuálně už je to trochu tmavorůžová, ale  zdaleka ne tak tmavý odstín jako na začátku. Na rtech ho obvykle mám tak hoďku až dvě, poté je třeba přetřít, ale u lesků je celkově výdrž nižší než u rtěnek. Rty mi dobře hydratuje a pěkně je zvýrazní. Je velmi příjemný, možná bych uvítala nějakou příjemnou vůni, protože je zcela bez příchutě a vůně, ale zase vás to aspoň nebude lákat.. Já jsem s ním vážně spokojená a v mé kosmetické taštičce si našel stálé místo. Lesk seženete za 54,90 Kč.



Mini sada lesků - Mám ji v kombinaci 03 Big apple style a sada obsahuje: jeden lesk bez třpytek, jeden se třpytkama a klasický průhledný. První dojem: "Jééé to je krásná krabička!". Vážně se mi tady líbí design a to roztomilé balení. Samotná krabička je naprosto úžasná, design je super a zavírání je prosím na magnet! Takže se vám nestane, že by se krabička sama od sebe otevírala. Abyste nemuseli lesky složitě z krabičky dolovat, nachází se na dně krabičky taková šňůrka za kterou když zatáhnete tak vám lesk jako povytáhne nahoru.. No vážně velmi dobře vymyšlené. O tom roztomilém pidibalení lesků ani nemluvím! Sada je suprová na cestování, kdy nechcete tahat tísicpětset věcí. Bude vám stačit tahle malá krabička, která obsahuje hned tři malé poklady. Já vždycky jeden z nich vozím s sebou ve své cestovní kosmetické taštičce. Rty dobře hydratují, mají klasický pěnový aplikátor jako většina lesků a tyhle lesky navíc krásně voní! Sladce jako nějaké žvýkačky, vůni cítím dokonce i ze rtů. Chuť teda nemají žádnou, ale to vítám, aspoň nemám choutky pořád se olizovat.. :) Výdrž takový ten průměr, jako předešlý lesk. Já jsem s nimi spokojená a nevidím na nich žádnou chybičku. Za mě má tato sada palec nahoru, v létě na cestování to bude užitečná pomůcka! Jestli se chystáte někam k moři nebo na fesťák a nechcete s sebou tahat velkou kosmetickou tašku, tak by se vám mohla sada hodit.. Seženete za 64,90 Kč.



Používáte lesky? Máte některý z těchto výše jmenovaných?


16 komentářů:

  1. Nemám ani jeden z výše jmenovaných, ale tento týden jsem si koupila lesk na rty v HM-ku. Má sice krásnou barvu, ale já nesnáším, jak se mi potom extrémně lesknou rty, jsou lepivé a přilepují se mi na ně vlasy :/
    http://sunnyym.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká recenze a nevíš kdy bude ta nová kolekce Essence- Snow White.?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ná stránkách Essence mají psáno, že je to limitka na červen.. ale kdy to dorazí k nám opravdu netuším.. :)

      Vymazat
  3. Na tie minilesky som dnes pozerala v tom ich letáčiku...a teraz tu čítam o nich peknú recenziu...tak asi si po nich skočím :-)
    Ja osobne teraz najčastejšie používam SuperSHOCK lesk na pery od Avonu a je perfektný...
    http://lifeismystyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Kde si kúpila ten mini set lipgloss prosím ?:D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký lesk ! :) Já jsem nedávno byla u stojanu Essence a nějak jsem ho tam neviděla, tak nevím . Ale jinak vážně moc hezký, ale na mě asi moc tmavý ))

    OdpovědětVymazat
  6. Skodulko, to je skvělá "cukrová vata". Sluší ti moc. A budu muset vyzkoušet, jestli mi taky sedne ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. já bych chtěla ten miniset od essence!!:P

    OdpovědětVymazat
  8. ttuto sadu mini lesků mám taky úpně stejnou tu novou =))

    OdpovědětVymazat
  9. Ten mini set mám také. Akorát ještě ve starém provedení a v jiných barvách. A je úžasný. A neodolatelně karemelově voní :)

    OdpovědětVymazat
  10. lesk používám, jen když mám culík, protože naprosto k smrti nesnáším, když zavane vítr a mě se vlasy přilepí na rty, grrrr! Dohání mě to k šílenství. Taky používám essence , ale v tubě. A rimmel stay gloss

    OdpovědětVymazat
  11. Odstín lesku Marble Mania Ti moc sluší, vážně pěkná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  12. ten prvni ti moc slusi:) ja dostala na vanoce od kamosky tu starsi mini sadu a sou super, jen je nikdy nikde nemuzu najit, jak jsou malinke, tak vzdycky nekam zapadnou.

    OdpovědětVymazat
  13. Ten lesk z kolekce Marble mania vypadá na rtech úžasne. Koukám, že jsem udělala chybu, že jsem si ho nekoupila, protože u nás už je nemají :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)