úterý 29. května 2012

Loccitane Sprchový olej.

Pěkné úterní ráno!

Momentálně asi lítám někde po škole, odevzdávám index a uzavírám své studium.. Ano, dnešní článek je přednastavený.. :-) Po dlouhé době využívám této funkce, ale abych dnes stihla vše co potřebuji, tak je to potřebné.. Kromě uzavření svého tříletého šíleného studia, plánuji také nákupy.. Protože týden před státnicema jsem si jaksi uvědomila, že nemám co na sebe.. Takže jdu zítra omrknout nabídku šatů a sukní.

Ale o čem si budeme povídat dneska? Ráda bych vám představila druhý kousek od Loccitane, který jsem měla možnost vyzkoušet díky výhře v soutěži. Jde o Sprchový olej z kolekce Mandle (Amande). Podle výrobce je to jeden z nejprodávanějších a nejoblíbenějších výrobků. Já vám nechci lhát, takže vám hned na rovinu řeknu, že u mě tento výrobek moc nevede. Asi se neumím rozmazlovat a užívat si luxus, ale celkem špatně se mi používá a obyčejný sprchový gel za pár kaček mi nadělá větší službu.

Olej obsahuje mandlový olej a vyživující lipidy. Já si nejsem stoprocentně jistá, proč se to jmenuje olej, když to vůbec není mastné nebo aspoň mě se to mastné nezdá. Takhle v obalu to jako olej vypadá, ale když ho nanesu na tělo, tak má pěnit (což olej neumí) a dost špatně se mi roztírá (kdežto olej by se měl roztírat hladce, ne?). Tak jsem kvůli němu začala využívat službu houby a to už jde o poznání lépe, olej se napění a konečně s ním jde manipulovat. Co se vůně týče, tak je to opravdu síla. Hořká mandle je v tomto případě vážně hrůza. Mě, ségře, babče ani přítelovi to absolutně vůbec nevoní. Je to taková hořká, vtíravá až nepříjemná vůně, která se po mytí line ještě několik hodin po celé koupelně.. Ondí po pár použitích odmítl olej dále používat, já jsem mu zůstala věrná a stále se snažím oblíbit si ho.. Faktem zůstává, že když už ho po sobě rozetřu, tak mě pěkně umyje a kůže zůstane po umytí krásně hydratovaná a jemná. Vůně (v tomto případě smrádek) zůstává několik hodin. Olej seženete buď v obchodech Loccitane nebo tady na e-shopu. Jeho cena za 250 ml je podle mě dost vysoká - 495 Kč. Oproti zpevňujícímu gelu mne tento výrobek nijak neoslovil a dokážu si bez něho své bytí na této planetě představit.


Omlouvám se za fotku poloprázdného balení, ale tentokrát jsem to nějak nevychytala.. 

Máte zkušenost s tímto produktem? Nebo s čímkoliv od Loccitane?


13 komentářů:

  1. Sakra proč mi zmenšené v přehledu nových článků připadlo jak Tullamorka ? :D
    Už jsem na to asi dost špatně :D

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to, že nepění by mi nevadilo, ale že to nevoní, to by mi asi vadilo. Každopádně hezká objektivní recenze. Držím palce, aby jsi sehnala, co chceš. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten bych asi nemohla používat, kdyby mi nevoněl a navíc, kdyby pak na mě byl ještě delší dobu cítit.. pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. to je náhoda, dneska o něm taky píšu :) mě teda vůně vůbec nevadí :) nevoní sice tak bombasticky jako zpevňující gel, ale vůně mi přijde celkem příjemná :) takhle je to asi otázku vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky si něco hodlám objednat.
    Skvělá recenze.!♥

    OdpovědětVymazat
  6. podle obalu bych čekala,že bude lepší :/ krásná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  7. taktiež by som čakala že to bude niečo skvelé..ale velmi dobrá recenzia :)

    ak chceš zastav sa u mna na blogu je tam GIVEAWAY o rozne vzorky kozmetiky (:

    http://catherinestyl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju moc za tip ,
    A mimochodem moc ti držím palce na všechny zkoušky které tě ještě čekají ... :))

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, to já mám úplně opačný názor :-D Krásně mi voní, ale bohužel dost vysušuje.

    OdpovědětVymazat
  10. Já teda ten olej zbožňuju! Krásně mi voní a když se umeješ, tak to nezanechá úplně tak intenzivní vůni, ale je dokonce svěží. A je jasný, že to není stoprocentní olej, je to smíchaný s klasickým gelem, aby to pěnilo a vůbec čistilo. :) za mě teda jedině plus...až na tu cenu :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)