pondělí 28. května 2012

Essence Studio Nails.

Pěkné pondělí!

Další týden začíná, pro mě ten nejtěžší a nejhorší.. Už JENOM týden... achjo..

Protože už mi nezbývá mnoho času a práce mám přeci jenom pořád spoustu, tak vám dnes přináším článek takhle časně. A opět na něco z kosmetiky Essence, protože z té mám v poslední době vyzkoušeno nejvíce. Doufám, že mi to prominete a přežijete to. Já bohužel momentálně nenacházím volné chvíle na focení, natož aby mi v hlavě vznikaly nové nápady.. Ale až bude po všem, tak můžete čekat smršť nových článků.. :D

Dneska se podívám na zoubek nehtové péči z řady Studio Nails - Nail fixing system. Jde o dva pečující kroky, které vám ochrání vaše nehty.


Krok 1 - je posilující podkladový lak, který vytvoří ochranu pro zdravější a silnější nehty. Podporuje růst nehtů. Obsahuje nylonová vlákna, která jsou po nanesení viditelná. Snažila jsem se vám je i vyfotit. Nanesete, necháte chvíli zaschnout a poté se vám tam vytvoří vlákna. Má mléčnou barvu a konzistencí je to velmi dobré - ani nestéká, ani není tuhá. Struktura nehtu zůstane hrubá a proto je třeba využít krok 2.


Krok 2 - jde o ochranný krycí lak, který má pevně zafixovat krok 1. Srovná strukturu z kroku 1. Ovšem dá se použít i samostatně. Má narůžovělou barvu a konzistence zase super. Lak vytvoří hezké přírodní nehty. Jeho efekt se mi vážně líbí. Jakoby nehty pěkně vybělí a dostanou ten správný zdravý nádech.  Snažila jsem se vám to též vyfotit, ale tady se to bohužel moc nepovedlo. Ve skutečnosti jsou nehty daleko hezčí a vynikne to více.. 


Péči mohu pochválit, od té doby co ji používám tak se mi nehty přestaly třepit a jsou o poznání pevnější. O zabarvených nehtech ani nemluvím.. Tímto jim předejdete. Občas ji střídám s touto péčí, obě mi přijdou velmi dobré.

Jeden pečující lak seženete za 49,90 Kč.

Omluvte na fotkách oranžové zabarvení nehtů... To má prosím na svědomí lak China Glaze, který jsem použila asi před měsícem bez podlaku.. 

Používáte na své nehty nějakou péči?


15 komentářů:

  1. Já mám nějaký ochranný od Avonu, na tyhle pečující laky jsem nejednou koukala, ale vždycky dala přednost něčemu jinému. Teď ale chodím do Rossmanna pro ten chválený top coat a pořád ho nemají, hrůza... A moc na Tebe myslím a snad učení naskáče do hlavy co nejryhleji!

    OdpovědětVymazat
  2. Jelikož patřím mezi osoby, kterým se nehty třepí, tak tuto sadu nejspíš vyzkouším, protože mi dochází mé oblíbené Hedvábí od Dekore. Každopádně máš krásné nehty, já je teď udržuji hodně krátké, aby vypadaly dobře a nelámaly se mi během dobíhající rekonstrukce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, až ti Hedvábí od Deore dojde, tak si místo něj klidně kup Four Seasons Zpevňovač nehtů :) Mají naprosto totožné složení, do posledního puntíku :)

      Vymazat
  3. to vypadá moc hezky :)) asi vyzkouším. Vydrží to na nehtech dlouho nebo se loupe?

    www.wingedsquirrel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tuto péči používám normálně pod barevné laky a drží bez problémů.. :)

      Vymazat
  4. Vida, článek mi kápnul do noty, tuhle sadičku jsem dostala od Peťky z Lovely hair a zatím jsme používala jen ten Krok 1. Určo teda vyzkouším kombinaci obojího!

    OdpovědětVymazat
  5. Jednou jsem měla taky nějakej lak s vláknama na zpevnění, ale ne tenhle. Jinak se mi nezdá že bys měla nějak extra zabarvený nehty, to já mívám víc z toho věčnýho lakování, a ani podlak nepomáhá :D.

    OdpovědětVymazat
  6. nepoužívám, ale tuhle bych ráda vyzkoušela :) krásná recenze!

    OdpovědětVymazat
  7. Dlouho jsem přemýšlela jestli z pečující řady od Essence ještě něco vyzkouším po té co jsem se zklamala ve zpevňovači. Zase jsi mne přiblížila o krůček blíž k tomu, že ano :). Přeju hodně zdaru při učení!

    http://skyandbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Ty laky mě po tvé recenzi moc lákají :D Jelikož mám problémy s nehtami :D

    OdpovědětVymazat
  9. Super recenze...vždycky si po přečtení tvých článků chci něco koupit:)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek, já mám docela dost třepivé nehty a ještě jsem nenašla nic, co by mi nějak výrazněji pomohlo, takže tohle určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš dokonalý nehty! :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)