pátek 20. dubna 2012

Versatile Blogger Awards.

Byla jsem nominována do dalšího řetězáku a to těmito slečnami: Spiced Chocolate, Zuzankou a xPlanetkoux. Tímto všem velice děkuji, vážím si toho, že jste si na mne vzpomněly. :)

Tento řetězák má následující pravidla:

1. Nominovat 15 blogerů, jejichž blog vznikl relativně nedávno.
2. Informovat nominované o tom, že byli nominováni.
3. Prozradit na sebe 7 různých informací.
4. Poděkovat tomu, kdo vás nominoval.
5. Přidat ikonku Versatile Blogger Awards do svého příspěvku.



Prásknu, že:

1. Až do prvního ročníku na vysoké jsem neměla s módou a kosmetikou skoro nic společného. Sice jsem módu vždy sledovala, ale nikdy jsem se jí neřídila. Nejčastěji jsem nosila džíny, tričko, svetr... Z kosmetiky jsem znala základní kousky (řasenka, stíny, tužka na oči, pudr, make-up).
2. V období 13 - 16 (možná 17 let) jsem byla zapřísáhlá skejťačka, která byla strašně kůl a milovala drahé skate oblečení! :D
3. První blog jsem si založila cca ve 13 letech, od té doby jsem vždy nějaký měla.
4. Ve 13 letech jsem si na rodičích vydupala psa. Když mi ho nechtěli koupit, několik dní jsem s nimi nemluvila, abych dosáhla svého. A dokázala jsem to. Ponaučení? Jdu si za svým, ať to stojí, co to stojí. Vždycky mám to, co chci! :D Zároveň byl Adámek to nejlepší, co mě v životě kdy potkalo. Kdo nezažil takové souznění duší se svým zvířecím miláčkem, tak to nedokáže pochopit. Udělala bych pro něho cokoliv, ale ani tak jsem mu nedokázala pomoci. Jeho smrt pro mě byla nejhorším zážitkem v životě a nikdy na to nedokážu zapomenout. Ale věřím, že na mě odněkud dohlíží.
5. Většina lidí se mnou nedokáže vyjít. Nemám moc blízkých přátel, většinu lidí si udržuji na úrovni "známých".
6. Jsem strašně stydlivá a nesnáším veřejné vystupování před lidmi. Proto doteď nechápu, jak dokážu natáčet a zveřejňovat svá videa! :D
7. Na základní škole a chvíli i na střední jsem hrála volejbal. Nikdo tomu nevěří, prý jsem se svými 157cm nemohla hrát.. Ale omyl. Hrála jsem, bavilo mě to a díky tomu jsem měla celkem dobrou formu.. Dneska už bych to na hřišti asi neuběhala.. :D

Nominovala jsem:

1. Téru
4. Bezegu 
5. Basteru 
6. Labradooru 
7. Veroniku 
8. Lucku 
9. Vivi 
10. ...
11. ...
12. ...
13. ...
14. ...
15. ...

 Prázdná místa znamenají ostatní, kteří se budou chtít zapojit.. :)

Nevěděla jsem, co na sebe prásknout, protože myslím, že jsem vůči vám celkem otevřená a víte o mě celkem dost.. tohle jsou takové střípky, které mne napadly.. Snad jsem vás moc neodradila.. :D Bohužel nemám momentálně moc času, takže nebudu každého nominovaného obíhat a psát mu, ale věřím, že většina z nominovaných blogerek sem chodí často a všimnou si toho samy.. Doufám, že žádnou z nich nominace neurazí a zúčastní se.. :)

Prozatím se s vámi loučím a když se zadaří, tak večer stihnu ještě něco přidat.. Prozatím můžete sledovat občasné aktualizace na facebooku.

 Mějte se hezky a přeji vám pěkný víkend!

9 komentářů:

  1. S něčím bych souhlasila jako třeba s tou 3 a ještě s dalšíma :) Jakýho máš psa ? :)

    OdpovědětVymazat
  2. ještě jednou děkuju za nominaci a zvu na moji první giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  3. Počíst si o Tobě je stejně vždycky príma :-) A díky Ti za nominaci :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Že bych se zapojila? :)
    Co máš za psa? Chápu tě, taky jsem strašně chtěla psa a teď bych svého malého jorkšíráka nevyměnila za nic! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě zaujal seznam informací o tobě, protože (ačkoliv se to může zdát divné) dokážu většinu z nich přenést na sebe :) Jsem stejně stydlivá, také jsem si vydupala psa (kterého už mám skvělých osm let a nikdy bych neměnila), nevím, co to je mít více než pár opravdu blízkých přátel, kdysi jsem se oblékala hrozně ( :D ) a bloguju skoro odjakživa. Myslím, že bychom si pravdu rozuměly - a nejen proto, že jsme obě Kláry! :)

    Clare

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji, že jsi pokračovala :) Ta jednička a dvojka, to jsem celá já :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za všechny komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já tě teď přisla pozvat na Versatile Blogger Award a koukám, žes mě nominovala a já o tom vůbec nevěděla :D To osu mi věci :)) Každopádně děkuji :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)