neděle 29. dubna 2012

Lakování z výprodejů.

A už je tu zase neděle. Páni, také vám to tak utíká? Já začínám být pomalu, ale jistě nervózní.. Za měsíc budu mít před státnicema a já umím pořád velké kulové.. Už by to chtělo začít něco dělat.. JENŽE! Komu by se chtělo v tomhle krásném počasí sedět doma a učit se? Mě teda rozhodně ne.. Takže podnikám různý procházky a sedím na zahrádce. Koukám do nebe a přemýšlím nad životem brouka.. :D To jsem celá já. Ale dneska už musím začít něco dělat, jinak se z toho zblázním. Aspoň něco málo, aby měla dušička pokoj.. 

Ale teď už k dnešnímu článku. Ukážu vám dva laky na nehty, které byly kupovány ve výprodejích.. takže nevím, zda jsou ještě k sehnání.. a navíc jde o laky u kterých si vážně nejsem jistá, zda za to sehnání vůbec stojí.. Jde o lak od Miss Sporty a S-he.

Miss Sporty - Modrá perleťová barvička. Vypadá celkem zajímavě. Nanášení v pohodě, konzistence akorát, štěteček taky dobré. Plné krytí ve 2 vrstvách, takže bez problémů. Co mě trochu vadilo bylo celkem dlouhé schnutí. I po několika minutách čekání jsem se stihla obtisknout. Na některých nehtech se vytvořily bublinky. Výdrž průměrná, kolem 3 dnů. Kupovala ho mamka ve slevě tuším za 9 Kč, takže člověk nemusí litovat nákupu. Jinak stojí laky MS tuším kolem 50 Kč, takže tam už bych se asi rozmýšlela..



S-he - v obalu působí jako světlounce růžová barvička s jemnou perletí, odstín 025. Na nehtech vypadá jako krémová bílá barva, jen při umělém světle a velmi zblízka je vidět perleť. Kupovala jsem ho v DM ve výprodejích za 29,90 a i to mi přijde jako zbytečná útrata. Oproti zlatému kamarádovi je tento opravdu příšerný. Lakování byla hrůza. Neseděl mi štěteček, konzistence řídká a prostě se lak sám o sobě blbě lakoval. Dělal všelijaké kopečky a rýhy a já nevím co.. prostě fakt hrůza. O bublinkách  ani nemluvím, nemám jediný nehet bez nich. Další věc krytí. Tak to teda taky nic moc. Na fotkách je ve dvou vrstvách (přes víc vrstev prostě nejdu) a snesl by ještě minimálně jednu či dvě. Schnutí bylo celkem dobré, to zase tak dlouho netrvalo. A výdrž? Druhý den se začal loupat od kůžičky. Takže sečteno podtrženo - barva je lákavá, ale tím to taky končí.. hrůza děs, lituju jeho koupě.. a dalších S-he laků se budu pěkně bát..



Shrnutí: Tentokrát se nákupy ve výprodejích moc nevyplatily.. Příště budu hodně uvažovat, zda ještě podlehnu výprodejům laků na nehty.. 

A co vy? Nakupujete laky ve výprodejích nebo odoláváte?


21 komentářů:

  1. mám dva laky MS ze stejné edice a nemůžu si vynachválit. zaschne během minutky a výdrž i pět dnů bez problému. jela jsem tedy jen jednu vrstvu, protože krytí také skvělé, ale mám tedy jiné odstíny. není ten tvůj třeba už prošlý, když stál 9Kč?
    Jinak mě také čekají státnice a sluníčku zatím hrdinně odolávám. sedím doma a píšu bakalářku.:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prošlý není, ale jak dlouho v té drogérii byl a v jakých podmínkách nevím, takže to je třeba i tím.. kdoví.. proto raději píšu, že je z výprodeje.. :)

      Vymazat
  2. Takže taky na prd, jo? Oni asi vědí, proč ho tak zlevňují, ale příště už mě nevypečou (snad) :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlato, na prd je slabé slovo... :D ale nebudeme ošklivé.. :)

      Vymazat
  3. ja s týmito dvoma značkami mam len zlé skúsenosti ... najradsej mam BeYu a Pupa

    OdpovědětVymazat
  4. no od miss sporty mám iba praskajúci čierny ten je v pohode, potom som mala čierny ale mám ho už strašne dlho a zaschol, takže už čaká iba na vyhodenie :D a od S-he som mala ale ten som taktiež veľmi nepouživala lebo bol trblietkavý a tie trblietky nešli ani za svet odlakoť :D takže mi totálne vyschol, a už je dávno vyhodený :D ja najradšej mám essence laky, prídu mi ako najviac kvalitnejšie, a majú aj super cenu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Miss Sporty mám teď podobný, víc do tyrkysova... a vůbec se mi do něj nechce :-D

    OdpovědětVymazat
  6. ani s jednou z těchto značek nemám žádnou zkušenost a po tomhle článku se ani ke zkoušení moc nemám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám, že zrovna nejsi mistr v lakování :P Jinak laky od MS jsou strašný, mají naprosto úděsnej štěteček, ty bych si nekoupila ani za těch 9 kaček

    OdpovědětVymazat
  8. Řekla bych, že ty She laky jsou dost blbý vzhledem k tomu, že jsem jeden měla a hned jak jsem si s ním nalakovala nehty tak jsem ho vyhodila do koše :)

    OdpovědětVymazat
  9. od MS mám lak jeden a ten byl teda v pohodě, ten tvůj modrý se mi teda na pohled moc líbí.. takže bych mu ve výprodeji asi těžko odolávala, ale to schnutí teda dokáže naštvat... a ten od S-he no nevím, ten mě teda nezaujal vůbec a když čtu ty vlastnosti, tak asi po lacích od téhle značky prahnout nebudu...

    OdpovědětVymazat
  10. Od MS sporty jsem kdysi měla černý a stříbrný, docela ušly... Ale laky od essence mi přijdou lepší... Tedy přinejmenším některé, liší se od sebe někdy i navzájem... :))
    K SHE nějak obecně nemám moc důvěru, jeden lak jsem od nich měla, ale byl dost špatný...

    propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. no miss sporty..
    vsetky laky co som mala- su bud prilis huste, prilis riedke, zle schnu..
    ale ta farba je super:)

    OdpovědětVymazat
  12. Já nosím gelové, takže nemám moc starosti s tím jaký lak koupit :D Ale když už, tak je mi jedno jestli je z výprodeje nebo ne, musí mě zaujmout. :)

    OdpovědětVymazat
  13. oba jsou krásný, ale ten druhý se mi líbí ještě víc =)

    OdpovědětVymazat
  14. Já už se musím tento týden taky začít učit, sice jenom na zápočty a zkoušky, ale hrozně se mi nechce, protože jak na potvoru bude beztak hezké počasí :(
    Já kupuju laky ve výprodejích jenom občas, naposledy jsem narazila na Astor za 40 Kaček a ten je úplně bezvadný, zamilovala jsem si ho :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta druhá barvička je super! :) Já si koupila ve výprodeji jen od Catrice odstín Berlin a pak ve slevě mini lak od Yves Rocher v meru'nkové barvě, ale špatně kryje. Jinak jsem naprosto spokojená s laky od Essie, mám tedy jen 3, ale na mých věčně roztřepených nehtech drží 2-3 dny bez olupování, což se u mě rovná zázraku.

    OdpovědětVymazat
  16. Ani od nejdnej značky nemam lak, ani si neplanujem kupiť..nejak ma neočarila ta značka teda ani jedna,..ale inak tie farby niesu zle :)

    OdpovědětVymazat
  17. presne ten prvý som si kúpila si za euro ale som s ním maximálne spokojná :D na rukách mi vydržal aj týždeň :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám laky od S-he dva a .podle mě je to docela zbytečné utrácet za S-he,když si člověk může koupit o pár korun dražší Dermacol nebo jiné laky se kerými mám dobré zkušenosti..:D Jako jo...dá se to,ale znovu bych už do S-he laků ani náhodou nešla :D..Nedávno jsem se zvědavě dívala i na rtěnky od S-he..no taky katastrofa!Už v obchodě kousky určené k prodeji byly rozpadlé a měli v sobě díry jakoby byly špatně slité rtěnky...no hrůza.Na levné stíny je to možná ucházející značka..ale jinak ne ;D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)