pondělí 30. dubna 2012

Krásná s Oriflame.

Fanoušci facebooku už pár dní vědí, že jsem se dostala k další spolupráci. Ale dosud nikdo nevěděl o co jde.. A tak vám to dneska všem prozradím.. Byla jsem oslovena webem Krásná s Oriflame, zda bych nechtěla navázat dlouhodobější spolupráci. A tak jsem dlouho neváhala..

Oriflame je totiž značka, která je u nás v rodině už snad 10 let a stále nás neomrzela.. tato kosmetika je v naší rodině hojně zastoupená.. Od šamponů, sprchových gelů, krémů po dekorativní kosmetiku.. A všichni členové rodiny jsou s ní spokojeni.. Nebudu tvrdit, že jsme spokojeni se všemi výrobky, najdou se i propadáky, ale většina je pro nás přijatelná jak cenově, tak kvalitou.. A tak vám postupně budu přinášet různé recenze na výrobky a tipy na nákupy.. Dobře vím, že jsou mezi vámi i odpůrci této kosmetiky.. ale ti to prostě budou muset překousnout... Samozřejmě budu psát čistě své názory, které nebudou ničím ovlivněny, takže se dozvíte vše upřímně, jak já to vidím..!

Jinak co se týče webu Krásná s Oriflame, tak se určitě neváhejte zajít podívat. Web vám totiž poskytne všechno. Můžete si zde on-line objednat, pokud ke kosmetice nemáte přístup, zjistit informace o novinkách z katalogů a nebo se poradit.. Stránka je velmi přehledná a pěkně zpracovaná.

A já začnu testovat, abych vám mohla brzy dát vědět... :)


A co vy a Oriflame? Jste z těch, kteří si objednávají? Nebo naopak?

Užívejte si pěkného počasí a dneska ať přežijete čarodějnice ve zdraví! :-)

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

21 komentářů:

  1. Oriflame kozmetiku mám veľmi rada a často si ju od niekoho objednávam a používam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já moc Oriflame kosmetiku nekupuji :).

    OdpovědětVymazat
  3. mám ich moc rada ...často niečo objednám aj keď teraz už menej ...a máš to super že si nadviazala spoluprácu ...
    Inak ešte som ti chcela povedať k tomu čo sme sa bavili ...že ty to máš ľahké aspoň v tom že máš u starkej internet ( teda ak spravne predpokladám ) ha čo by som za to ja dala mať túto vymoženosť u nej ....

    OdpovědětVymazat
  4. Oriflame mam rada, vacsina produktoov mi sedi, len by sa mi viac pacilo, keby viac sedeli s dnesnymi trendami, lebo je tam toho malo takeho nevseobecneho, moderneho :) Ale inak je Oriflame super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám Oriflame ráda, když se mi něco líbí tak si to koupím, ale jinak jí nevyhledávám:)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji ke spolupráci ! Momentálně výrobky od této značky moc nepoužívám, ale ráda se nechám isnpirovat !! :)

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji ke spolupráci. :) Dříve jsem Oriflame používala hodně, hlavně bronzující perly, pak tělová mléka, parfém Volare a Freya. Poslední 3-4 roky už nebojednávám skoro vůbec, jedině mýdlo s minerály z mrtvého moře a to jsem tam už také delší dobu neviděla. Tak jsem zvědavá na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  8. To bude určitě užitečné, něco se dozvědět... :)
    Já osobně si oriflame neobjednávám, ale k narozeninám, Vánocům aj. mě jimi zásobuje babička. A určitě tuhle kosmetiku neodsuzuju... :)

    propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. něco od oriflame bych ráda vyzkoušela,vypadá to jako super kosmetika :) ale zkušenosti nemám zatím žádné :/ těším se na recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skodulko,
    gratuluju ti k super zajímavé spolupráci. Oriflame dostávám jako dárek od svých kamarádek, které dělají "oriflame lady" ;-) a už se moc těším, až si tu budu číst pravidelně recenze! Měj se krásně a hezky se patlej ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  11. koukám, že nám přišla stejná nabídka :) bohužel si o Oriflame myslím svoje a spočítala bych na prstech jedné ruky jejich výrobky, s nimiž jsem byla spokojená...ale každému holt sedne něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak už jsme tři :) já proti oriflame nic teda nemám, ale nevím nevím. Klárko to ti chodí produkty nebo jen vzorky?

      Vymazat
  12. Myslím si, že Oriflame kosmetika je kosmetika jako každá jiná. Každá značka má své propadáky i zákazníky oblíbené výrobky. Navíc, to co se zdá super jednomu, nemusí sedět druhému a naopak. Já bych tuto značku vůbec nezavrhovala. Poslední dobou jsem si objednala nějaké jejich vůně, které jsou úplně super a v těch akcích se opravdu vyplatí koupit. Také musím vychválit zázračný kelímek, na ten nedám dopustit. Naopak třeba mají otřesné mono stíny.
    Určitě se moc těším na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  13. Asi rok jsem dělala KP, ale ted' už objednávám opravdu vyjímečně. Nikdy jsem to nikomu moc nenabízela, většina lidí mě s tím hned odpálkovala nebo používala Avon a někteří si objednali jednou třeba za 5 katalogů, jeden dva výrobky, takže vydělávat já takto asi nedokážu. Musí to mít asi člověk v krvi, já tady na to nabízení a vnucování někomu nějaké akce vůbec nejsem. :) Samozřejmě znám hodně mých kamarádek, které to mají jako hodně solidní přívydělek. Do KP jsem šla hlavně s tím, že si objednám sama kosmetiku s 30% slevou (nákupní cenou), protože jsme doma docela dost velcí spotřebiteli sprcháčů, mýdel, krémů a to se dá vychytat opravdu v dobrej akcích třeba za pár šupů. :) Jak říkám, máme toho doma taky hodně, dřív mě to bavilo, ale ted' už jsem asi půl roku nic neobjednala, tak moc neznám nové výrobky a ráda si od tebe počtu. :)) Jsem moc zvědavá co budeš říkat na minerální make-up od GG (vidím, že tam máš vzoreček :D), sice stojí kolem 300 (dá se samozřejmě vychytat v akci), ale je to make-up se kterým jsem byla doposud nejspokojenější jak s odstínem tak s texturou. Zatím se mu nic nevyrovnalo. ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Spolupráci Ti přeji a těším se na Tvé zkušenosti, i když já s Oriflamem moc veklé zkušenosti nemám....

    OdpovědětVymazat
  15. Tiež ma oslovili. Už sme mali všetko dohodnuté a zrazu, že "Bohužiaľ, na Slovensko neposielame." Takže bye, bye spolupráca :-/ :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrzí nás, že jsme museli spolupráci pozastavit. Avšak v následujících měsících by se naše situace měla zlepšovat. Jistě se Vám ozveme ! :-)

      Vymazat
  16. Mile mne překvapily většinou vaše kladné ohlasy, takže i já jsem zvědavá, jak to bude probíhat dál a jak se vám to bude líbit.. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluji ke spolupráci :) Už se těším na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  18. Jednou za čas si z oriflamu něco objednám (většinou vždycky v akcích, miluju je), a zatím snad není produkt, který by mne u nich zklamal, takže ho beru jako bezva značku :)
    Gratuluju ke spolupráce =)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Právě jsem s nimi také uzavřela spolupráci a rovněž budu testovat a recenzovat výrobky. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)