pátek 20. dubna 2012

Highlighter.

Dalším kouskem, který jsem měla možnost díky Essence vyzkoušet, je tento rozjasňovač I Love Runway. Musím se přiznat, že s rozjasňovači nemám žádné zkušenosti a tento je můj první. A zároveň musím podotknout, že jsem se do něj zamilovala! Ještě před pár měsíci jsem ani netušila, co to rozjasňovač je, natož jak se používá a dneska je to nezbytný každodenní pomocník. Pokud nevíte, jak používat rozjasňovač, tak vás odkážu na velmi pěkně zpracované video od Péti, kde jeho použití popisuje. Já ho používám především pod obočí, protože mě jako maloočce, krásně oči rozzáří. Nejdříve se mi to zdálo celkem nepřirozené, protože velmi zblízka se rozjasňovač dost leskne, ale jinak zdálky vytváří velmi pěkný efekt a oči vážně dobře projasní a zvýrazní. Jinak vás upozorním na balení, je v tužce a na aplikaci má štěteček. Rozjasňovač vymáčknete otáčením druhého konce. Obzvlášť vás chci upozornit, že budete poprvé otáčet hodně dlouho, než se rozjasňovač vytlačí.. trvalo to tak 10 otočení nejméně. Ale vůbec se toho nebojte, rozjasňovač v tom je.. Jenom je to třeba řádně vymáčknout. Považuju to za dobrou pomoc proti šmátralkám, které rády zkouší kosmetiku v regálech, aniž by si potom výrobky koupily a neumí používat testery..! :D Cena je 64,90 Kč a najdete ho ve stálé nabídce Essence.

Shrnutí: Myslím, že je rozjasňovač celkem užitečná věcička, kterou ze své kosmetické taštičky jen tak nevyloučím.. Jelikož jde o můj první rozjasňovač nemám s čím porovnávat, ale pro mé účely mi tento postačuje. Můžu ho za sebe určitě doporučit.



Štěteček je při nákupu bílý, já už ho mám špinavý od make-upu.. :D

Používáte rozjasňovač? A případně jaký?


14 komentářů:

  1. taky jsem si ho nedávno pořídila:) ale víc se mi stejně líbí, když si dávám pod obočí jemně třpytivý bílý stín

    OdpovědětVymazat
  2. plánuju si ho v nejbližší době koupit :-)

    http://moni-loves-sunshine.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Musím se po něm mrknout, slyšela jsem na něj zatím jenom samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá hodně zajímavě, ale kvůli akné je to absolutní tabu! :/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám to úplně stejně jako ty - před pár měsíci jsem ani netušila, co to rozjasňovač je :D Ale teď mám taky v plánu si ho pořídit :))

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem o tomhle rozjasňovači uvažovala, ale nakonec jsem si koupila od Rimmel korektor a rozjasňovač v jednom a ten je teda opravdu perfektní! Jestli chceš, tak se koukni na můj blog. Píši tam o něm ve článku o mých make-upech a dalších věcech.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ho též a jiný v téhle konzistenci nemám, mám samé pudrové. A zrovna tahle konzistence mi moc nevyhovuje, na pudr se to skoro nedá dát :( ale jinak je moc pěkný barevně a i celkem dlouho vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já zatím ne! To je ostuda:D...ale tento vyzkouším. Já byla naposledy nadšená z tekutých linek od této značky a za cenu 60CZK jsou perfektní:)....M*

    OdpovědětVymazat
  9. pro mě je teda až mooc třpytkatý, takže se mi válí vespod šuplíku, jako rozjasňovač ale používám bázi pod make-up taky od essence, tu illuminating ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu bázi mám také a také ji tak občas použiju.. až dojde tenhle, tak ho plně nahradím tou bází.. :D :)

      Vymazat
  10. krásnej blog :)) koukneš se prosím na můj ?

    OdpovědětVymazat
  11. mám ho, dost špatně schne a je v něm dost třpytek:/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)