sobota 14. dubna 2012

Café olé a leopard.

Protože za chvíli vyrážím na oběd k babče a na nějakou oslavu či co, rozhodla jsem se sepsat článek už teďka. Dneska jsem se rozhodla ukázat vám konečně leopardí nehty, které jste už mohli dříve vidět na facebooku.

Nejdříve jsem se rozhodla pro lak na nehty z řady Nude Glam, odstín č. 07 Café Olé od Essence. Jde o krásnou nude barvičku, odstínem do hněda. Na nehtech vypadá velice elegantně a nehty s ním působí upraveným dojmem. Lakoval se perfektně, k plnému krytí mi postačila pouhá 1 vrstva! Krásná barvička s lehkým shimmerem, kterého si můžete na té fotce na sluníčku všimnout. Na nehtech však není moc vidět, barva vypadá spíše krémově. Výdrž musím opravdu pochválit, lak se mi začal loupat až po nějakých 5 dnech. Velmi rychle schnul. Vážně naprostá spokojenost! Stojí 29,90 Kč. 

Ale protože jsem už hodně dlouho nosila jenom jednobarevné laky, chtěla jsem něco zajímavějšího. A tak jsem se rozhodla poprvé použít samolepky na nehty od Essence, které jsem dostala k vyzkoušení. Nakonec jsem se rozhodla pro leopardí vzor. Bohužel vám nenapíšu jejich název, protože jsem obal vyhodila, aniž bych se na to podívala.. ale samolepky jsou dostupné ve 4 designech. Já měla tyto leopardí a ještě tu mám design č. 03 Berlin´s most wanted. Ale zpět k samolepkám. Jejich aplikace je velmi jednoduchá, nalepit je můžete buď na čistý nehet nebo na nalakovaný nehet. Jak vidíte, já aplikovala na nalakovaný. Stačí nalepit, odstřihnout přebytečnou samolepku a zapilovat. Strašně se mi to na nehtech líbilo, ale je tu jeden problém. Vůbec to na nehtech nedrželo. Asi po třech hodinách se mi začaly samolepky odloupávat, tak jsem se to snažila "zafixovat" nadlakem.. Jenže prd platné, zafixovat už to nešlo a po sprše se mi všechny nehty, až na palce definitivně odlouply. Myslím, že na tom má přičinění i tvar nehtů, protože všechny až na palce mám dost kulaté, takže to prostě v rozích nedrželo.. ale docela mě to mrzelo. Ten design se mi totiž vážně moc líbil! Samozřejmě ne že bych od toho čekala zázraky, ale aspoň do druhého dne by to vydržet mohlo.. Jinak palce mi vydržely až do druhého dne do večera, slouply se až po druhé sprše. Takže asi takhle: krásný design, jednoduchá aplikace, žádná výdrž. Takže doporučuji použít pouze při nějaké významné události (akce na jeden večer) a ještě to pořádně zafixovat, na denní nošení to podle mě určitě není... Cena je 54,90Kč.




Na facebooku můžete najít bonusové fotky. Máte s tím některá zkušenosti?


22 komentářů:

  1. jéé tak to je škoda, vypadají krásně. přemýšlela jsem o nich, ale s touhle výdrží na to kašlu :D

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle nálepky na nehty od essence bych chtěla vyzkoušet,vypadají tak skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak tie nálepky sú perfektné,musím si ich ísť kúpiť!!:D

    OdpovědětVymazat
  4. ja som ich mala tiež a presne ako vravíš, nalepíš si ho ráno a večer ho pomaly už hľadáš, je to skôr asi tak na nejakú jednorazovú akciu ale ja ich lepím iba na jeden nechet, tak sa mi to páči viac :)

    lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. teda, vypadá to nádherně! jen škoda že to nevydrží, to bych si radši dala práci a udělala si "leopardíky" ručně:))

    OdpovědětVymazat
  6. krasne a dakujem za ten nude lacik, pojdem si ho kupit ... lebo mam colour&go nude it! a ten je uplne naprd, hned druhy den sa super a je mi to strasne luto, ze zrovna tento odtien nic nevydrzi :/

    OdpovědětVymazat
  7. S těmi nálepkami máme stejnou zkušenost. I když mě to teda nešlo pořádně ani nalepit. :/

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to skvěle takže škola že to nevydrží :/

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou fakt nádherné! :O =)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Škoda té výdrže, vypadají fakt moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  11. Samolepky vypadají moc hezky, taky si je budu muset pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Škoda, že nevydrží, ale vypadá to jinak moc pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, to je škoda. Vypadají nádherně! :)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadají suprově, škoda, že nedrží...

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tieto nechty som ešte nemala a nejak ma to ani neláka ...možno tak strieborné a zlaté to sa mi ešte páči ale tieto vzorovane to ani nie

    OdpovědětVymazat
  16. Je to vážně škoda a samotnou mě to velice mrzí, protože to na nehtech vypadá vážně krásně! :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A samozřejmě moc děkuji za všechny příspěvky! ;)

      Vymazat
  17. Také jsem už o těchto "samolepkách" přemýšlela :-) A Tobě se to mooooc povedlo.

    Koukni na můj blog ;-) http://janeandherworld.blogspot.com/ Jsem ráda, za každý postřeh a za každého nového čtenáře :-)
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)