čtvrtek 8. března 2012

VIP Marni at H&M

Pěkný čtvrteční podvečer!

Jsem tu, živá a zdravá i po tom včerejším náročném večeru na VIP akci Marni at H&M. A teď jsem tu s nejčerstvějším reportem a ještě s celkem čerstvými dojmy. Některé z vás to možná zajímat nebude, ale já se s vámi chci podělit o své dojmy. Jelikož jsem úplně obyčejný smrtelník možná by vás to mohlo zajímat z pohledu někoho, kdo podobnou akci zažil poprvé (a asi i naposled)..

O celém výletu do Prahy vám napíšu zítra, dnes se zaměřím čistě na akci v H&M. Akce byla od 19:00 v Myslbeku (na Příkopech), kde je největší H&M (3 podlaží). K H&M jsme s Terkou dorazily nějak před půlou, kde se začaly kupit první zvědavci.. ale aby jsme nemusely venku před vchodem čekat zbytečně více jak půl hodiny, vydaly jsme se ještě dovnitř nákupního centra.. Po chvíli, kdy jsme navštívili pár obchodů jsme se vrátily, abychom se zařadily do stále větší fronty.. EHM, fronta čekajících nedočkavců byla přibližně 50 metrů dlouhá.. :D všichni kolemjdoucí se divili, co se to tam děje.. Tipuji, že tam mohlo být tak 200, možná spíš 300 lidí! Přesně v 19:00 začali sekuriťáci pouštět první návštěvníky dovnitř.. Ještě musím říci, že tam byl i červený koberec a takové ty provazy, jako někde v Hollywoodu.. asi abychom se cítili exkluzivně! :D Po 20 minutách jsme se dostaly s Térou na řadu. Dostaly jsme růžovou pásku na ruku pro opakovaný vstup a prohlídka mohla začít.. Na místě je říci, že z kolekce Marni už nebylo skoro co prohlížet, protože to bylo skoro rozebrané a hostesky nestíhaly zboží urovnávat a doplňovat.. Téměř se zaprášilo především po náhrdelnících a vlastně  celkově po doplňcích. Ty mizely opravdu rychlostí blesku.. A tak jsme si s Terkou v tom shonu prohlídly celou kolekci Marni a dál jsme se věnovaly klasickému oblečení, které H&M nabízí... Vše bylo s 25% slevou, ale to mě nějak nedonutilo ji využít, když jsem viděla obrovské fronty u kabinek a u pokladen.. Raději jsem nákupy vynechala a rozhodla se, že si pro tu báječnou kosmetiku co tam mají, zajedu jindy.. :) Z jejich kosmetiky jsem byla unešená asi nejvíce, protože nabídka v našem Pardubickém H&M je opravdu mizerná, oproti tomu co obsahuje celý jejich sortiment!

K samotné kolekci. Musím se přiznat, že mě tato kolekce nezaujala nijak extra ani na fotkách. Líbilo se mi pár topů a šatů, ale nějak nemám pár tisíc navíc, které bych za ně mohla dát.. Co bylo vcelku promyšlené a lahodící mému oku byly doplňky. Ovšem 900 Kč na náhrdelník z plastu vážně nemám.. Ale byly vážně krásné, také se po nich hned zaprášilo.. Kolekce mi sice přijde finančně přiblížená poměrům obyčejných smrtelníků bez miliónů na účtě, ale pro mě je to pořád dost předražené, bohužel... Zdá se mi, že tato kolekce byla i dražší, oproti předchozím kolekcím - Lanvin, Versace..

Co se organizace týče, tak měli najato hned několik sekuriťáků, kteří hlídali pořádek u vchodu. Poté pár zaměstnanců, kteří nám rozdávali pásky, dále tam pobíhalo mnoho prodavaček (a dokonce prodavačů), kteří pomáhali s výběrem a podobně.. Také byl k dispozici drink, kde jste si mohli vybrat buď drink  (s Absolut vodkou) a nebo ochucenou vodu (limetka, máta).. Možná tam nabízeli i něco jiného, ale víc jsem toho nepostřehla.. :D Také byla celá akce zpříjemněná hudbou, kterou pouštěl DJ

Ale co se mi líbilo nejvíc byli lidé! :-) Spousta blogerů a blogerek, spousta redaktorů různých časopisů, dokonce i celebrity! Páni! Bylo tak úžasné ty lidi sledovat. A koho jsme potkaly..? Z řad blogerek jsem zahlédla Pavlínu, ze které jsem nemohla spustit oči.. Vidět ji naživo je úplně něco jiného než ji sledovat na blogu.. :-) Dále tam byla Simone, která je ve skutečnosti daleko krásnější než na fotkách (a to je na fotkách opravdu kočka!). S Pavlínkou jsem zahlédla také Elisu Line. Také jsem viděla Paulinemmu.. nebo Beátu a tak dále, a tak dále.. Bylo tam spousta lidí z blogového světa a já měla oči navrch hlavy...! :D

Ze slavných jsem tam viděla Terezku Voříškovou, která stála hned vedle mě.. :-) Vypadala naprosto úžasně a působila strašně sympaticky! A pokud se nepletu tak tam byla i Jitka Schneiderová, ta vypadala snad ještě lépe! :D 

No prostě byla to zajímavá atmosféra a pro mě asi jediná příležitost něco podobného zažít.. Trochu (čti hodně) jsem se tam cítila jako takový outsider a mimoň.. Prostě jsem tam nepatřila.. :D ale bylo fajn to pozorovat.. ALE zase z druhé strany to není žádná hitparáda, to mi věřte.. ono mačkat se asi půl hodiny ve frontě a další hodinu u regálů... Taky to není ono.. :-) S Terkou jsme si to dvakrát prošli, něco málo pofotily a pak vyrazily domů.. Bylo to takové na podívanou, ale na nakupování potřebuju trochu jinou atmosféru.. Mám z toho takové smíšené pocity.. na jednu stranu to byla zajímavá atmosféra, něco úplně jiného, něco co jsem neznala.. na druhou stranu, nevím zda by mě to bavilo chodit na takovéto mačkanice a pranice často... :D :-) 

Sečteno podtrženo: byl to můj sen se na něco podobného podívat, to se mi splnilo. A teď můžu jít s klidem dál... :D :-)

Pár fotek s Marni kolekcí:





Ty krásný botičky a náhrdelník jsem tam potom bohužel musela nechat... :D





Tak toto byl pro mne ráj! :-)





Dnes článek pouze o této akci, zítra bude zbytek z celého výletu z Prahy.. :-) Doufám, že jsem vás neunudila k smrti.. Chtěla jsem vám to jenom trochu přiblížit.. ;-) V případě, že by vás zajímalo něco dalšího, neváhejte se mne zeptat! Ráda vám odpovím! A pro zvědavce: na facebooku se objeví pár fotek navíc! ;-)


Foto: by me & Téra.

25 komentářů:

  1. Moc moc ti to na fotkách sluší!!

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda s blogama začínám, takže se nesměj týhle hloupý otázce, ale... to mají všichni bloggeři takhle vstupy na tyhle předváděčky zdarma, nebo jak? :D Já že z těch, co sleduji, tam bylo takovejch lidí.:D To byhc si tam taky někdy mohla vyjet.. a ke článku... v téhle kolekci se mi zalíbilo taky ejn pár kousků oblečení, ale vynahradila jsem si to na doplňcích, naprosto mě okouzlila sada náušnic a náhrdelníku, jde o tu, co vypadá jako kdyby byla vyrobena z malých lístků, určitě víš, o jakou jde.:) Ale jelikož vážně nemám rodiče milionáře, taky se musím spokojit s tím, že je budu chodit do obchodu obdivovat, dokud nezmizí.. ale jsem ráda, že jsem alespoň trochu vzručná, protože právě tu "lístkovou" sadu si vyrobím.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otázka není vůbec hloupá.. :) Já opravdu nevím, jak to je.. ale myslím, že ty dobré blogerky asi dostávají pozvánky.. já jsem měla to štěstí a lístky vyhrála na Elle.cz.. jinak bych se tam asi nikdy nepodívala.. :)

      Vymazat
    2. Většinou je to tak, že nám firmy, které pořádají podobné akce, posílají pozvánky do mailu...

      Vymazat
  3. Moc pěkně jsi to celé sepsala, fakt hezký report! Měla jsi za mnou přijít, já jsem koukala po hadřících a asi vůbec kolem sebe :-)))) Já jsem si koupila jen z normální kolekce, na kterou byla ta 25% sleva náhrdelník, gumičku a pásek, jinak nic. Neměla jsem chuť si nic zkoušet a čekat tu frontu na kabinky :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se ta kolekce prostě nelíbí... co je na Pavlíně na živo tak zvláštní? :D Chodila jsem s ní do školy, tak ji mám asi už nějakou okoukanou :D
    Ale věřím, že je fajn si tu atmosféru zažít, i když samo o sobě je to nic moc :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono na ní asi není moc zvláštního, ale spíš jde o ten pocit, vidět ji naživo po takové době co ji sleduji... :)

      Vymazat
  5. Tak to muselo být úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  6. To muselo být skvělý! :)) Super fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. to muselo být úžasné!!:) jak já ti to závidím!

    OdpovědětVymazat
  8. z toho si nic nerob, podla mna si vynimocna bola tym, ze si bola ina ako vsetky tie slecny oblecene v babickovskych vintage veciach :) !

    OdpovědětVymazat
  9. mě teda tahle akce trochu zklamala, protože VIP shopping si představuju jinak a ne že se dav bláznivejch ženskejch rve a cpe na pár metrech čtverečních! neměli tam zvát tolik lidí, pak to ztratilo na exkluzivitě, protože se tam skoro praly o ty náramky a náhrdelníky :) já u pokladny pak stála snad hodinu, než na mě přišla řada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No proto jsem raději nic nekupovala.. mě ty fronty vůbec nelákaly...! :D A to jsem měla v plánu koupit si pár věcí.. :( no tak si tam holt budu muset zajet jindy :)

      Vymazat
  10. Moc ti to slušelo a Terce taky! :) Mě ta kolekce nenadchla tak, abych si něco koupila.

    OdpovědětVymazat
  11. Jo, jo, když jsme stály ve frontě, tak se nás jedna paní ptala, co se děje:))

    OdpovědětVymazat
  12. Vždyť ti to moc sluší a hrozně se mi líbí tvůj kabát ;). Moc pěkné fotky a fajn shrnutí!

    OdpovědětVymazat
  13. No teda ja by som asi lístky niekomu dala nie som na taketo mäsové akcie :)
    Ale aspoň že si sa zabavila ty

    OdpovědětVymazat
  14. Musel to být skvělý zážitek .) Ale z téhle kolekce mě nic natolik nezaujalo :)

    OdpovědětVymazat
  15. muselo to být zajímavý :) ale teda nic pro mě :D

    OdpovědětVymazat
  16. Závidím, muselo to být super i když sis nic nekoupila :)
    Mě se taky kolekce nelíbí. Jak říkáš, doplňky se mi líbí, ale za tu cenu :)

    Takový velký stojan s komestikou??? Tak to u nás v Ostravě je opravdu jen velmi clabý chabý odvar :( škoda...

    Hlavně že sis to parádně užila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to pozor, toto byl pouze jeden stojan s kosmetikou! :D Ony tam byly další asi 3! Tohle je jenom dekorativka, pak byla obrovská police s tělovou kosmetikou, z druhé strany tohoto pokračovala zase dekorativka a tak dále a tak dále...! :D Byla jsem jak v sedmém nebi! :)

      Vymazat
  17. no mě se nejvíc líbí ty krabičky ve kterých je to zabalené.. :D.. ale tobě to moc sluší,, máš super vlasy!<3 *** =)

    http://eyeonmenow.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)