pondělí 5. března 2012

Vínová vládne mým světem.

Pěkné pondělní odpoledne!

Dneska to tu udělám zase trochu jinak. Rozhodla jsem se spojit dva články v jeden. Nejdříve vám představím poslední odzkoušený lak na nehty od Essence a poté vám ještě ukážu jedno klasické jednoduché líčení. A protože je oboje ve vínové barvě, proto ten nadpis.. Jsem to ale vynalézavá! :D

Nejdříve se podíváme na lak na nehty od Essence, přesněji na odstín č. 72 - Time for Romance. Slyšeli jste o něm ve videu, tak aby to bylo kompletní, tak nesmí chybět ani článek o něm. Myslím, že byl součástí velkých Essence výprodejů, takže v obchodech již není k dostání. Ale najdete ho i nadále třeba tady. Je velmi podobný modrému Blue Addicted. Obsahuje malé i velké třpytky. Barvou je do vínova. Nanášení opět díky větším třpytkám trochu složitější, ale dá se to zvládnout. Odlakovat se dá pomocí alobalové metody. Výdrž kolem těch 3 - 4 dnů. Já jsem si lak opravdu zamilovala, na nehtech vypadá velice hezky, působí takovým elegantním dojmem. Můžu ho jedině doporučit.



A jako druhé tu mám jedno starší líčení. Tentokrát jsem místo gelové linky zvolila linku pomocí klasické tužky na oči. A myslím, že je vcelku dost patrný rozdíl. S tužkou nedosáhnu černočerné linky, která by vydržela. Stíny jsou opět z paletky od E.L.Fu a tentokrát můžete vidět v akci i řasenku Essence: 2in1 Volume Mascara. Není to nic extra, většinou se takhle jednoduše líčím do školy.





Jinak pokud máte zájem o pár zpráv a informací či fotek navíc, tak neváhejte a sledujte FACEBOOK. Pokud vás zajímá cokoliv a rádi byste se zeptali, neváhejte a napište na FORMSPRING nebo klariska.skodulka@seznam.cz
A pokud by se vám nelíbila ani jedna z variant sledováni, tak tu pro vás mám ještě BLOGLOVIN.

22 komentářů:

  1. presne taký istý mám a musím s tebou vo všetkom súhlasiť :)

    www.lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Lak mám také a na nehtech vypadá pěkně. Mně se tedy líbí daleko víc než Blue Addicted. Jinak líčení je pěkné, ta paletka vypadá dobře. Já momentálně ujíždím na pigmentech od NYXu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, mrkni ke mně prosím na nehtovou řetězovku, byla bych ráda, kdybys pokračovala:
    http://illussoire.blogspot.com/2012/03/nail-polish-tag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nominaci, hned jak to bude možné, tak se na to vrhnu! :)

      Vymazat
  4. Ten lak vypadá pěkně, ale mě by neslušel, stejně jako Blue Addicted, který jsem měla. Prostě mě jako blondýce nesluší tmavé barvy. Mám ráda světlejší :)

    OdpovědětVymazat
  5. ryor - spolupráci mi sami nabídli,napsali mi :)
    ale můžeš jim zkusit napsat,že bys měla zájem o spolupráci,protože taky píšeš o kosmetice a máš už dost čtenářů,přes 200 :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak je opravdu pěkný, jsem naštvaná, že jsem si ho nekoupila.:/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky,Krásné líčení !! (je takové přirozené a to se mi na tom líbí nejvíce,asi to taky zkusím do školy) ! :-) A ten lak je úžasný ! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak je krásný <3 :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P.S.:Označila jsem tě v TAGU o lakách na nehty (víc tady: http://teensmajdicka.blog.cz/1203/nail-polish-tag-ukaz-svou-sbirku). Samozřejmně to není poviné a nemusíš se zúčastnit, ale byla bych moc ráda, kdyby se tak stalo. Podle mne je to dobrý nápad i na video:).Pokud se tak stane (je jedno jaký typ zpracování to bude), budu se moc těšit ;-)!

      Vymazat
    2. P.S.: Označila jsem tě v TAGU o lakách na nehty (víc tady: http://teensmajdicka.blog.cz/1203/nail-polish-tag-ukaz-svou-sbirku). Samozřejmně to není poviné a nemusíš se zúčastnit, ale byla bych moc ráda, kdyby se tak stalo. podle mě je to navíc i skvělý na další video :) Pokud se tak stane (je jedno, v jakém zpracování), budu se moc těšit;-).

      Vymazat
    3. Hned jak budu moct, tak budu v TAGu pokračovat :) děkuji za nominaci! :)

      Vymazat
  9. Krásná barvička, ten lak mám taky. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten lak je moc hezký, mám tyhle třpytkatý od Essence moc ráda.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ten lak je pěkný :) A takové líčení do školy je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten lak dělá fakt tak prima nehty? Tak to abych se po něm porozhlédla...:-)
    Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za vaše milé komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Lak je krásný a moc díky za odkaz na laky essence. Mně se líbí úplně všechny a asi mi přibyde tak nejmíň 10 k mým stávajícím 39. Jsou za super cenu a vím, že mi vydrží. Škoda, že nemají množstevní slevu :) Díky.
    www.elegant40.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. jú, super, nad tým lakom som už toľko krát rozmýšlala pred stojanom, ale neodhodlala som si ho kúpiť...no teraz keď si budem opäť kúpiť niaky lak, tak na tento nezabudnem, naozaj som si ho nevedela predstaviť aký bude na nechtoch, no ale vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
  16. ten lak je fascinující myslíš že jej ještě vyrábí? )ESSENCE)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)