pondělí 19. března 2012

Party All Night.


Pěkné pondělí!

Dneska zase trochu něco jiného. Jsem tu s očními stíny od Essence, o kterých jste již možná četli či slyšeli. Psala o nich nedávno Mia a já už jsem je také zmiňovala a to v tomto videu. Jsou to ty nejlepší stíny, na které jsem dosud vůbec kdy narazila! Jde o mono oční stíny v odstínu č. 35 - Party all night. Jsou s metalickým efektem ve zlaté barvě. Už když jsem je viděla u Mii, tak jsem věděla, že je musím určitě mít. A tentokrát bylo moje tušení naprosto správné - opravdu jsou skvělé. Momentálně používám vlastně jenom tyto a pořád jsem se jich ještě nenabažila. Stačí je doplnit řasenkou a tužkou na oči a efekt je dokonalý. Konečně jsem našla ty pravé stíny pro jednoduché a rychlé líčení, se kterými nebude vaše líčení vypadat odfláknutě, ale naopak - bude vypadat dokonale. Můžu vám je jedině doporučit. S bází vydrží celý den. Stíny ani trochu nepráší, takže vám vůbec nebudou ubývat. Seženete je klasicky ve stojanech kosmetiky Essence, běžná cena je tuším 39,90 Kč.

Takže podrženo sečteno - naprostá jednička v mé sbírce a jeden z nejlepších Essence výrobků. Za tyto stíny je opravdu chválím!



 Fotka s bleskem:


Máte s nimi (nebo jinými stíny od Essence) zkušenost? Já od nich mám hned několik odstínů a vážně si nemůžu stěžovat! Tyto jsou nejlepší, ale ani jiné odstíny nejsou k zahození! :)

18 komentářů:

  1. od Essence mám quatro stíny a je to průměr... O Party all night jsem četla samou chválu, ale mně osobně ten odstín moc nenadchnul (mám doma podobný)

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle odstín se mi moc líbí :) od essence mám paletku metalic a je moje nejoblíbenější,celkově dělá essence moc pěkné stíny :)

    OdpovědětVymazat
  3. tiene moc nepoužívam ...skorej ceruzky a s tými som od nich vcelku spokojná

    OdpovědětVymazat
  4. Mám sice jiné odstíny, ale taky nemám zbytečných výtek :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední dobou je používám nejvíc. Máš pravdu, že to je hodně muziky za málo peněz a času...

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla jsem na ně také udělat recenzi, ale je to asi celkem zbytečné, protože jsou jednoduše perfektní a nelze jim ani nic vytknout :))

    OdpovědětVymazat
  7. Už táák dlouho si říkám že si je pořídím a pokaždé na to zapomenu se na ně podívat :D:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyto mám také a přijdou mi skvělé :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. O těch už jsem hodně slyšela, i jsem si je plánovala koupit, ale v drogerce jsem je bohužel nenašla... :( Jinak super recenze! =)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mám je, ale bohužel se mi po nich začaly dělat červené fleky. :( Barva je to krásná...

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle mono stíny mám taky, ale v jiném odstínu a musím říct, že mě příjemně překvapily. Drží krásně i bez báze a pigmentace je velice slušná.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Mám je taky, a jsou to ty nejúžasnější stíny, jaký jsem kdy od Essence měla..a nejen od nich..nejnádhernější, úplně je zbožňuju. Krásně pigmentovaný, sytý, výrazný a s bází vydrží celý den.

    OdpovědětVymazat
  13. That's a pretty colour! I just found your blog and I think it's really cute! I hope you will be able to check out my blog too, it's a personal style and fashion blog from England. I would love it if you could stop by! Thanks! :) :)

    www.raindropsofsapphire.com

    OdpovědětVymazat
  14. Miluju ho, nosím ho furt a i teď ho mám na očích :D Je to fakt naprostá pecka za 40,- Kč :D

    OdpovědětVymazat
  15. Mám pár jiných odstínů a nemůžu si stěžovat :) tenhle mám určitě v plánu taky :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Tak tenhle odstín naprosto zbožnuju :)

    http://marquissalife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Zkušenost nemám, ale přemýšlím nad koupí..asi jdu do nich :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)