úterý 13. března 2012

Krémování.


Pěkné úterní odpoledne,

jsem tu s další recenzí. Dneska zanecháme na chvíli dekorativní kosmetiky a podíváme se na tělová mléka. Mám jich doma spoustu, asi je to produkt, který má momentálně u mne doma největšího zastoupení a tak můžete do budoucna očekávat další zkušenosti. Pro tentokrát mám vyzkoušený dvě mléka. 

Fa Nutriskin Rich Body Milk pro vás asi není nic nového. Určitě jste zahlédli alespoň reklamu. Je k dostání ve většině drogérií. Jeho cena se pohybuje kolem 100 Kč (alespoň tuším, já jsem ho dostala, takže tipuji). Zalíbila se mi především jeho vůně - voní krásně po broskvích. Jeho konzistence je celkem tekutá, musím tedy říci, že kolikrát se mi stalo, že jsem si vylila na ruku snad půlku jeho obsahu (potom jsme s přítelem mazali mléko všude, kam se dalo :D). Ovšem vcelku rychle se vsakuje, zanechává pokožku krásně voňavou a jemnou. Žádné extra schopnosti nemá, ale hydratuje, takže na běžné používání dostačující. 


Druhým tělovým mlékem je Pink Grapefruit Body Lotion od H&M. Toto mléko aktuálně používám. Byla to výhra v giveaway, takže vám přesnou cenu neřeknu (ale tuším že to bude 129 Kč) a navíc ani nevím, zda je k dostání.. Ale musím říci, že bych si ho stejně asi už nekoupila. Když jsem si k němu poprvé čichla, tak mi celkem vonělo - krásně po grepech, ale při pravidelném používání se mi ta vůně strašně zošklivila. Vůně mi přijde strašně umělá - chemická. Vůně ani nijak dlouho nevydrží, hydratuje tak průměrně. Vsakuje se vcelku rychle, ale konzistencí je zase takové tužší, roztírání je s ním trochu horší než s předešlým. Je to takové průměrné, možná spíše podprůměrné mléko.


Máte s některým z těchto mlék zkušenosti?


P.S. Když jsem si tak pročítala vaše komentáře u giveaway, velmi mile mě překvapilo, že se vám líbí má videa.. Velice mě to těší a slibuji, že se budu snažit točit co nejvíce! :-)

13 komentářů:

  1. To mléko z HM mám taky, ale ještě jsem ho nezkoušela

    marketatrpisovska.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. zkušenosti nemám ani z jedním,ale to mléko z H&M bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. To H&M jsem chtěla vyzkoušet, slyšela jsem to tiž, že je dobré, ale bohužel jsem ho nesehnala.;)

    OdpovědětVymazat
  4. Přitom to H&M vypadá moc pěkně, ale taky mám takovej jahodovej krém který na první přičichnutí byl super ale teď mi přijde ta vůně taky umělá a chemická.

    OdpovědětVymazat
  5. To první mléko mám a tu vůni mam strašně ráda,je taková nenucená a svěží... mlék mám celkem hodně ale nějak mi tu "leží skladem"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo taky mi příjemně vonělo, mléko mi připomínalo léto :) a taky jich mám spoustu a strašně málo to ubývá :D :)

      Vymazat
  6. To druhé vypadá dobře škoda, že jsem ho neviděla v H&M :/

    OdpovědětVymazat
  7. Nezkoušela jsem ještě ani jedno, ale líbí se mi to z H&M...

    OdpovědětVymazat
  8. Nezkoušela jsem ani jedno a příliš tekutá ani špatně rozíratelná mléka nemám ráda. Při tom to z H&M pěkně.Vyhovují mi mléka a másla od I love (k dostání v Douglasu) a pak Balea. :) Jinak já mám tělových mlék nebo krémů/másel vždycky několik, protože se mažu denně.

    OdpovědětVymazat
  9. Já ještě ani jedno nezkoušela, ale to z H&Mka má moc hezký obal :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ani jedno tělové mléko neznám,tak jsem rád,že po přečtení tvého článku jsem zase obohacen o nové produkty-jak záporně,tak kladně :-)

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ani s jedním z nich nemám zkušenost, ale ten druhý má krásný obal. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)