sobota 3. března 2012

Kosmetičtí oblíbenci za únor - video

Pěkné sobotní ráno,

tak se mi konečně podařilo nahrát slibované video. Čtenáři facebooku ho mohli vidět již včera, takže kdo je zvědavý a nedočkavý nechť sleduje facebook. Občas se tam dozvíte něco s předstihem. 

A teď k videu. Není to žádná výhra, je to spíš celkem tragédie. Když už se mi konečně podařilo video nahrát, zjistila jsem, že ho youtube strašně ztmavil a polovina výrobků tak není vidět. Navíc venku bylo celkem šero, takže je tam dost tma. Ale nedá se nic dělat, pro tentokrát to musí stačit a příště se budu snažit, aby to bylo lepší. Kromě špatné kvality obrazu je také hrozná kvalita mého projevu. :D Je to vážně síla, říkám příšerný hovadiny, takže to prosím berte s rezervou. Opravdu nejsem retard a umím mluvit normálně! :D Video jsem točila několikrát a tohle se zdálo jako nejlepší volba, co se týče mého projevu a délky videa (předešlá délka byla skoro 20 minut :D).


Výrobky z videa: Lesk na rty (recenze bude), rtěnka (tady), balzám na rty (tady), řasenka (tady), gelové linky (tady a tady), oční stíny (bude), laky na nehty (tady, bude a bude) krémy na ruce (tady), peeling na ruce (tady), peeling a sprchový gel (tady), šampon (bude), lak na vlasy (bude).

Tak doufám, že jsem vás moc neodradila a neuspala.. :D Opravdu se snažím mluvit rychle a navíc ve zkratce, ale prostě to nejde.. :)


P.S. Uvítám další návrhy na videa a též plánuji natočit video s odpověďmi na vaše otázky. Takže pokud vás něco zajímá, tak napište! :-)

18 komentářů:

  1. Super video, chválila jsem ti ho už na FB! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi prostě zlato :-) A myslím, že leckdo by Ti právě vyjadřování mohl závidět!

    OdpovědětVymazat
  3. v nastaveniach youtube si vieš upraviť jas, kontrast.... skús to pohľadať, možno sa ti ho podarí trošku viac zosvetliť :) A video pekné, ja som pozrela už včera, lebo ťa odoberám ;) ...Inak vyzerá to "tajomne", keď ti vidno len polku tváre :D
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za radu, já to tam zesvětlit zkoušela, ale nic naplat. Furt to stojí za prd.. :( tak snad příště :D

      Vymazat
  4. Pěkný video, jen škoda že to je tam tmavý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké video, jsi moc sympatická. Máme několik společných oblíbenců, ten scrub od BB je moc super, miluju jeho vůni a linky a rtěnky od Essence jsou taky fajn. A docela mě mrzí, že jsem ve slevách nenarazila na BB balzám na rty :(

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se video moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Super video, určitě inspirující.. celkem mě zaujala ta řasenka, tak se po ní asi poobhlídnu :) Ty laky od Essence mám doma oba dva a jsou to fakt krásný barvy, mám zatím vyskoučený jen ten vínový, ale nezklamal :) A těch krému na ruce celkem lituju, protože jsem je hooodně chtěla a už je neměli :( Taky bych hrozně uvidítala, kdyby je měli ve stálé nabídce, fakt škoda.. všude na ně slyším jen samou chválu.

    OdpovědětVymazat
  8. Super video :) už jsem posledně psala, že působíš hrozně příjemně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já už ti to okomentovala na FB tak to tu nebudem zase písať ale si hrozne milá v tom videu ...a jak to pekne všetko obkecávaš he he

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělé video máš hezký hlas! :)

    OdpovědětVymazat
  11. šampón jsem zkoušela a pro mě absolutní jednička :)
    mrzí mě , že essence nemá pořád ty krémy :D

    OdpovědětVymazat
  12. Juchů video, moc jsem se na další těšila! A nezklama jsi, je povedené, jistě něco ze zmíněných věcí zkusím, udělala jsi mi chutě :) už se zase těším na další :DD

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Jsi moc milá a sympatická, určitě natáčej dál! Ten sprcháč už jsem si koupila hned po tom, co jsi na něj napsala recenzi, ale ještě jsem ho nezkoušela, tak jsem zvědavá jaký to bude, mám totiž po holení dost zarudlou kůži a dělají se mi pupínky, tak třeba to trošku pomůže. Pak mám ty dva laky on Essence a oba dva je miluju :-) Ještě si asi koupím ten šampon Balea, nalákala jsi mě! ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Dneska jsem narazila na stránku babybaby.cz a prodávají tam i výrobky essence, co už neprodávají, co byly třeba z limitovaný edice - ty boží krémy na ruce tam mají skladem taky:) A vůbec tam jsou výrobky od Essence, co jsem ani v drogérce neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  15. páni:) jsi strašně milá!:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)