sobota 17. března 2012

E.L.F. kosmetika - video.


Pěknou sobotu přeji,

jak jsem slíbila článek, tak jsem tady. Je přednastavený, já momentálně běhám někde po Praze a snažím se pro vás něco vyfotit.. a když budu mít štěstí, někoho z vás třeba potkám.. :)

Dneska přináším další video. Je natočené v pořadí jako druhé, ale jelikož bylo hodně dlouhé, nešlo hned nahrát. Teď už to jde a tak jsem se rozhodla ho konečně zveřejnit.

Opět raději nekomentuji svůj projev a vzhled.. a snad nic.. stojí to za prd.. :D ale i tak mě těší, že je tu spousta lidiček, které má videa baví a sledují je.. :) Dnes je to celkové shrnutí kosmetiky E.L.F., kterou jsem dosud měla možnost vyzkoušet. Většina výrobků je z té základní (nejlevnější) řady. 

Tak a já to nebudu protahovat, můžete se podívat, třeba někdo z vás vydrží až do konce..


Mějte se krásně a v neděli jsem tu! :)


21 komentářů:

  1. skvělé video,elf bych chtěla někdy vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. opět moc hezké video :) já jsem od elfu stále nic nevyzkoušela, ale nevím jak dlouho budu ještě odolávat, celkem me láká vyzkoušet od nic nějaké stíny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Klárko ...škoda že nebývaš bližšie ..si taká prirodzená vždy sa rada pozerám na tvoje videa a tiež sa občas dobre pobavím
    Kozmetiku Elf nemám a ani neplánujem ale sestra si od nich objednala ...tiene na obočie ...obsahuje tieň a gel ...vyzerá to klasicky a je s ním spokojná ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sada na obočí má u ELFu obrovský úspěch, kamarádka si to taky chválí.. :) ono je to u nich opravdu výrobek od výrobku.. :)
      A taky mě mrzí, že nejsi blíž.. :( ale třeba jednou.. :)

      Vymazat
  4. Video je super a vypadáš na něm úžasně!!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. zkloukla jsem to celý a moc se mi líbilo :)) akorát teda mám jinou zkušenost než ty, 99% výrobků co mám bych fakt nedoporučila...

    OdpovědětVymazat
  6. a kde se to dá koupit, smím li se zeptat?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, zapomněla jsem přidat stránky. Vše je na e-shopu: www.elfkosmetika.cz :)

      Vymazat
  7. 10 dní mi jde objednávka z feelunique z UK. To je něco, co mi u elfu docela vadí. Mám od elfu ráda lesk na rty a lá tekutá rtěnka, sadu na obočí, duo bronzer/tvářenka z řasy Studio a používám sypký minerální make-up a korektor, ovšem až na ty lesky a sadu na obočí můžu říct, že už si ani jedno neobjednám. Kór teď po zdražení výrobků i poštovného. Dohromady jsem vyzkoušela asi 30-35 dalších výrobků a všechny šly o dům dál.
    Video super, já mám tvoje videa ráda a délka mi neva, naopak :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten Elf je hrozně sporný, liší se to hrozně moc i kus od kusu :( to jsi na ty rtěnky měla štěstí, ty moje jsou vážně hrozný, trochu mi připomínají dětské hračky :D co má ale Elf vážně super jsou štětce, ty mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně tak.. kus od kusu je jiný, jedna věc stojí za prd, zato druhou si třeba nemůžu vynachválit.. :) a štětce teda patří určitě mezi BEST, souhlasím! :)

      Vymazat
  9. Jo, pravda, štětce taky používám. Ty levný, i ty černý drazší...

    OdpovědětVymazat
  10. Já od nic mám taky pár výrobků, a jak píše Limett, kus od kusu je rozdílné kvality. Jsou věci, s kterýma jsem spokojená (balzám, sada na obočí...) a věci, u kterých lituju, že jsem si je koupila (hlavně stíny).

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ráda tvoje videa, natáčej určitě dál :) Jsem ráda za tohle video, chci si totiž poprvé objednat nějaký věci od elfu, tak aspoň jsem si o nějakých těch produktech udělala obrázek :) Chtěla bych stíny na obočím pak pigmenty na oči a taky si chci objednat ten balzám na rty strawberry, hrozně se těším, tak snad mě nezklamou :)Akorát je škoda, že všechny ty výrobky zdražili...ale asi stejně neodolám:)

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkny videjko:).. s elf kosmetikou mám celkem dobrý zkušenosti, i když sem po první objednávce, takže možná je to ta 1.objednávková euforie:D... Vlastním 2 štětce ze studio řady: štětec na pudr a štětec na make-up zkoseny:).. s těmi sem tedy spokojená nad průmer♥..dál jak si mluvila o rtěnce nostalgic, tak tu teda vlastním, voní mi nádherně, je krémevitá a zalízá mínimálně, tak teda nevím, u elfu jde dost o náhodu:/.. Jinak sem ještě spokojená s lakem a tužkou na oči:).. Jak si mluvila o korektoru, není špatny, ale je vážně třeba najít pro něj využití:) ještě chválím tvářenku, je malá, tedy se vejde do jakékoliv taštičky, má pěkné odstíny a používám jí prakticky denně:).. toť vše z mých zkušeností, ještě jednou chválím video, aspon vím co a jak příště:)

    OdpovědětVymazat
  13. dobře se tě poslouchá, skvelé video:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ale prosímtě:) kleštičky používám a nikdy se mi nic nestalo:D určitě to zvládneš. a zkus je:) z vlastní zkušenosti s mýma kleštěma za 29,- je fakt, že krásně natočí řasy;) jen se to musíš správně naučit

    OdpovědětVymazat
  15. Velmi děkuji za Vaše komentáře a názory! :) Mám obrovskou radost, že se vám videa líbí, určitě zase něco natočím! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné video, určitě natoč další, až s tím budeš mít lepší zkušenosti, tak určitě ještě vychytáš drobné mouchy :) Já s kosmetikou elf zkušenost nemám, ale mám v plánu si objednat sadu štětců :)

    OdpovědětVymazat
  17. rtěnky ze základní řady mám také, mám odstíny charming, captivating a sociable. Dvě první supr, krásně se nanáší, supr barva prostě supr, ale sociable je hrozně taková suchá, drsná, hořká, no nejspíš máme stejný problém :D tak kdyby si jí náhodou objednávala tak aby si věděla že ta se taky nepovedla :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)