pondělí 6. února 2012

Nostalgic.


Dobrý podvečer,

jsem tu s další kosmetickou recenzí. Přináším recenzi na rtěnku E.L.F., odstín Nostalgic. Z této řady rtěnek mám už z předešlé objednávky 2 rtěnky (recenzi najdete tady), se kterými jsem strašně spokojená a nedám na ně dopustit, a tak jsem si při další objednávce musela alespoň jednu další objednat.. a jelikož jsem už dlouho chtěla nějaký nude odstín, tak jsem podle vzorníku barev na stránkách e-shopu zvolila tento odstín.. Jenže... nadšení vystřídalo zděšení. Nejen že odstín byl zcela jiný než na stránkách (ve skutečnosti není ani tak nude jako světle růžová), to jsem překousla, protože skutečná barva se mi i tak líbila, ale ty vlastnosti...! Oproti předešlým zkušenostem jsem poprvé opravdu zalitovala nákupu. Nevím jak je to možné, ale tato rtěnka má úplně jiné vlastnosti, než rtěnky v jiných barvách z této řady.. Rtěnka je opravdu tuhá a to tak, že mi opravdu při nanášení dře rty, zalézá do drážek (čehož si můžete všimnout na fotce), tvoří hrudky, strašně vysušuje rty... a navíc i divně smrdí. Což teda je pro mě konečná, protože si nebudu na rty patlat něco, co mi smrdí, že... :( Nechápu, kde se stala chyba... ale někde tam ta chyba je.. protože o problémech této rtěnky jsem četla už i u jiných blogerek.. Takže moje rada: této rtěnce se raději zdaleka vyhněte! Sice stála 39 Kč (dnes stojí 45 Kč), ale i tak je to podle mě škoda peněz..



Máte někdo z vás s touto rtěnkou zkušenosti?? Pokud ano, podělte se se mnou prosím o vaše zkušenosti! :-) A ještě bych měla dodat, že pokud jste fanoušky E.L.F. a uvažujete o objednávce tak neváhejte! Momentálně má ELF akci! Velké slevy na výrobky Essentials řady + slevy na limitky a navíc proběhlo naskladnění!

A teď ještě trochu mimo mísu: Musím Vám opět strašně moc poděkovat za úžasné ohlasy na video! Velice mě to potěšilo! :-) Video bylo shlédnuto více než 250x, zajistilo mi 17 odběratelů na YouTube, přibylo hned několik pravidelných čtenářů a potěšila mne spousta vašich komentářů! :-) Jsem z toho opravdu naměkko! Moc děkuji! A už plánuji další video! 

A teď mě napadá: Stáli by jste o shrnující video na E.L.F. kosmetiku...? :-) Mám od nich vyzkoušených spoustu výrobků a tady na blogu to sice bylo rozebíráno, ale je to roztroušené v několika článcích, tak mě napadlo, zda byste uvítali všechno pěkně pohromadě shrnuté...? :-) Kdyžtak zase dejte vědět dole v komentářích.


28 komentářů:

  1. pôsobí na perách veľmi pekne!!tak zdravo:)a tá farba je krásna!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. určitě video na elf udělej,tvé první video se mi moc líbí :)
    ráda bych brzy taky něco od elfu vyzkoušela :))

    OdpovědětVymazat
  3. škoda jí, odstín se mi líbí, ale pryč s ní, se smradlavkou :-D :-) A jak je na tom sestřička, už je jí líp? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad s videom o Elf produktoch. (:

    OdpovědětVymazat
  5. video je dobrý nápad, tu kozmetiku až tak nepoznám, tak budem iba rada :) a farba je super, ale tiež by som nepoužívala niečo čo smrdí :/

    http://lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Skodulko,
    tak se mi zdá, že opravdu nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. ;-) Rtěnka vypadá na první pohled hezky, i když vím, že mně by určitě neslušela. Ale po Tvé recenzi se jí budu rozhodně vyhýbat (na sto honů) ;-).
    A ještě Ti chci říct, že Tvé video je perfektní! Jsi tak milá a hezoučká jako obrázek. Takže rozhodně se nekonala tragédie, ale velký video úspěch! Už jsem ti psala komentář přímo pod video, ale nešel mi vložit. :-o
    Měj se krásně, pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Určite by som video o ELF kozmetike privítala, pretože už dlhšie si plánujem niečo od nich objednať. Máš aj nejaké ich kozmetické štetce? Tie ma veľmi zaujímajú - či sú kvalite a nevypadávajú z nich štetinky a podobne, veď vieš, aby som vedela, či sa ich oplatí kúpiť. Ale celkovo sa mi ELF kozmetika na pohľad páči, takže by ma zaujimala aj kvalita jednotlivých výrobkov. ;-)

    S pozdravom Brunette

    OdpovědětVymazat
  8. Wau, ďakujem za bleskovú odpoveď :D Pýtala som sa na tie štetce pretože mám doma len zopár základných štetcov a chcela by som svoju sadu rozšíriť a bežne v drogériach majú len malý počet druhov štetcov, takže som zháňala trochu obsiahlejšiu sadu a na stránkach ELF som videla hromadu štetcov, takže sa to zdalo byť ideálne riešenie, ale najlepšie je vidieť a vyskúšať si štetec na vlastnej koži ešte pred kúpou. Recenziám na originálnych stránkach veľmi nedôverujem nakoľko ich tam mohli pridať samotný predajcovia, radšej mám recenzie od "skutočných" ľudí. Takže ti mnohokrát ďakujem za odpoveď. Na video sa veľmi teším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že jejich štětce jsou jedny z nejlepších výrobků co mají.. podle mě neprohloupíš, když si nějaký koupíš ;)

      Vymazat
  9. Na rtech ale špatně nevypadá. Já si z elfu nikdy žádnou rtěnku neobjednala, celkově už tu značku zas tak ráda nemám až na štětce, ty mají fajn a za dobrou cenu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím! Štětce jsou od nich super! ostatní už trochu pokulhává.. :(

      Vymazat
  10. Na rtech šoatně nevypadá. Článek o všech výrobcích, co máš od elfu, určitě napiš! :) Já mám štětce z řady minerals, na které nedám dopustit, stejně tak jako pigmenty z řady studio a není špatný ani bronzer ze základní řady, ale trochu práší. Chci vyzkoušet bronzer z řady studio, slyšela jsem na něj jen samou chválu.
    Jinak pěkná recenze a jsem ráda, že se nebojíš i do záporných recenzí. Myslím, že jsi kritiku napsala a pěkně a elfu by to možná v lecčems pomohlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Já se nebojím napsat, co si myslím. Naštěstí těch špatných zkušeností tolik není.. :) ale tohle mě vážně dost mrzelo, tak jsem se musela podělit.. :) navíc nemám důvod nenapsat svůj názor, nikým sponzorována nejsem, takže si to můžu dovolit.. :D

      Vymazat
  11. Já jsem jí kupovala k Vánocům babičce a nestěžovala si. :-))) Barva ale hezká a i na fotce na ti sluší. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  12. Rtěnku mám taky, odstín fajn, ale ta konzistence, jak říkáš, děs a hrůza...jakoby odhalila všechny nedokonalosti rtů :((

    OdpovědětVymazat
  13. No farba vyzerá moc dobre ... ale ja teda rúže nepoužívam

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. škoda, farba vyzerá super :-(

    OdpovědětVymazat
  16. No, já ji objednla taky, už je to déle. A letěla do koše. Ty ji máš moc tuhou, ta moje se na rtech totálně roztékala, příšernost. Nepomohla ani lednička. Šla hned z domu a už bych nikdy nekoupila. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ouuuu - dobré varování - jinak je jí škoda, protože ta barva opravdu není špatná :)

    OdpovědětVymazat
  18. No někdy jsem ráda, že rtěnky nemůžu...

    OdpovědětVymazat
  19. Ty joo...no to je hustý! Já jsem si včera zrovna od nich objednala můj první balíček v životě, na rtěnky jsem taky koukala, ale objednala jsem si nějakou "zvětšující" skořicovou. Tak jsem taky na to zvědavá. Já se děsím rtěnek, co vysušují rty - a že jich mám doma taky dost.
    Btw. děkuji za komentář..jsi zlatíčko!!

    OdpovědětVymazat
  20. Původně jsem si ji chtěla objednat, teď už na ni kašlu:). Ono ty rtěnky od elfu celkově nejsou nic moc...
    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  21. Taky jsem si rtěnku pořídila a v e finále mi leží doma v šuplíku. Protože mi zalézá do vrásek, hrudkuje. Ale boužel, stejný problém nastal i s runway pink. :( Jinak barvičky rtěnek má elfík nádherné.

    Jinak Ti moc děkuji za komentář. Moc mě potěšil :-)

    http://marketa-malakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Děkuji všem za své názory a za komentáře! Co to tak pročítám, tak nejsem jediná, komu ta rtěnka neslouží jak má, což není moc dobré.. :(

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, dočetla jsem se sem až teď (narazila jsem na tebe nedávno, tak čtu články dozadu :)). S těmahle rtěnkama mám dost podobnou zkušenost... jedna je super a druhou budu muset vyhodit :( Kdyby ses někdy hodně nudila, tady je moje recenze , i kdžy už to pro tebe není aktuální :) http://netestovka.blogspot.cz/2012/09/elf-matouci-rtenky.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)