pátek 24. února 2012

London & New York by Catrice.

Pěkné páteční dopoledne,

tak už se nám blíží další víkend. Díkybohu za něj! První čtyři dny ve škole mě skutečně zmohly, jsem úplně vyřízená! Příští týden mě čekají naštěstí pouze 3 dny a potom už snad také tak nějak.. Na přednášky se jako správný vysokoškolský student co..? Vyprdnu! :D Už tak mám se školou problémů až až.. Měla bych už usilovně pracovat na dodělání bakalářky, ale pořád se k tomu nemůžu dohrabat.. Měla bych si podávat přihlášky na navazující, ale pořád mám času dost.. K tomu přibyly další 3 referáty a za 3 měsíce mám dělat státnice? Šílené, co vám budu povídat..! Občas mám pocit, že mi praskne hlava.. :D Ale dost o škole.

Dnes tu jsem s laky na nehty od Catrice. Jsou to sice laky z limitované edice Big City, která již není v prodeji, ale mám pocit, že laky od Catrice budou všechny stejné, takže vám tu i tak napíšu své dojmy z první zkušenosti s touto značkou... Včera jsem sehnala ještě jeden z této limitky (Berlin), takže o tom zase někdy příště.. Dnes tu jsem s laky London (žlutý) a New York (modrý). Této limitky si jistě většina z vás všimla koncem loňského roku v drogériích, kdy byly k dostání kromě laků na nehty také paletky. Musím se přiznat, že v regálech Catrice se mi líbí snad všechny laky na nehty, které mají.. Ale dosud jsem neměla potřebu si je kupovat.. Což se po nákupu těchto laků z výprodejů za pár kaček změnilo a teď bych nejraději vykoupila celý stojan! :D Lakům jsem nejdříve moc nedůvěřovala a tak jsem od nich raději moc nečekala. Ale velmi mile mne překvapily! Co se lakování týče tak je to naprosto bez problémů, laky mají dobrý štěteček, dobrou konzistenci, dobré krytí... U New Yorku stačila pouhá jedna silnější vrstva, u Londýna to chtělo dvě (ale vzhledem ke světlé barvě se to dá pochopit).. Schnutí rychlé, nikde se mi nic neobtisklo.. Po pár minutách jsem mohla dělat cokoliv. Ode mě má Catrice plus za balení, které je jednoduché a přesto krásné - to malé zobrazení města mě dostává! A teď k tomu pro mě nejdůležitějšímu - výdrž. Tady musím Catrice opravdu pochválit, protože jsem skutečně nadšená! Na nehtech vydrží celý týden bez výrazného poškození! Dokonce fotky jsou pořízené asi po 5 nebo 6 dnech nošení a můžete vidět, že vypadá pořád vcelku dobře (ošoupané kraje nehtů neberu niijak vážně, to se stane i u těch nejlepších laků na světě).. Opravdu mě Catrice velice mile překvapila a plánuji rozšířit svoji sbírku o další jejich laky. Obvyklá cena laků je kolem 65 Kč, což je pro mě vcelku přijatelné. Odlakování bylo také v pořádku, lak nijak nezabarvil nehty a šel velmi dobře dolů.

Nemám s čím porovnávat, nevím jak jsou na tom s klasickou edicí, ale nebojím se říci, že jsou jejich laky (vzhledem k ceně) kvalitní.. o široké barevné škále ani nemluvím.. :-)


New York.

London.

Těch roztřepených konců a špatnému nanešení barvy kolem kůžičky si nevšímejte, kůžička mě v poslední době pěkně zlobí... :-)

Máte nějaké zkušenosti s laky od Catrice? Můžete mi nějaký odstín doporučit? Všechny vaše názory, poznámky, otázky a postřehy uvítám! 


27 komentářů:

  1. já teda ještě žádný lak catrice nemám, nějak mě ty barvičky nezaujaly. ale teď se mi líbí z jejich nové kolekce takový broskvový...kdo ví, možná mu dám šanci

    OdpovědětVymazat
  2. krásné barvy a podle toho co píšeš musí být super!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím s tebou úplně souhlasit, když jsem zkusila Catrice laky, hned jsem si je zamilovala. Já mám laky z klasické edice a jsou taky naprosto super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ukořistila Berlin za 10 korun :))) Měla jsem ho zatím na nehtech jednou, vydržel mi 5 dní (pravda, s gel-nadlakem od Essence) a vydržel by i dýl, kdybych ho nemusela odlakovat kvůli plesu. Má příjemnou barvu, měla jsem dvě vrstvy, ale stačila by i jedna silnější.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne farby :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi to balení :) Upřímně, laky od Catrice nevlastním a ani je zatím nějak nevyhledávám. Teď jsem u jedné slečny na blogu uviděla lak s barvičkou broskvovou a ten mi padl do oka, i když u něj psala, že musela dát 4 vrstvy. Já mám teď na nehtech lak od Essence, colour and go a nemůžu si ho vynachválit.

    OdpovědětVymazat
  7. Já s Catrice nemám zrovna dobrou zkušenost, i když po jednom nalakování to říkat... :D Mám lak z limitky Welcome to Las Vegas a ten se teda už po jednom dni začal loupat.. a to tím stylem, že se sloupl úplně celý:/ Ještě mám teda jeden lak, z té samé limitky, ale neměla jsem zatím náladu ho zkusit... tak doufám, že s tím jedním to byla pouze vyjímka, protože mají opravdu krásné barvičky:))

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná recenze a ta žlutá barva je pěkná. :)
    Mám Berlin a zatím jsem ho ještě neměla možnost nalakovat, tak jsem na něj zvědavá. Jinak doufám, že budou lepší Catrice než Essence, protože laky od ní mi vydrží 2-3 dny, po 2. dnu se začnou nehorázně odlupovat. Nejlepší, co jsem kdy měla a mám na nehtech je hedvábí od Dekore a nude odstín od Chanelu (tam jsou ceny ale úplně jiné). :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím tedy Chanel, Dekore stojí kolem 50,- Kč. :)

      Vymazat
  9. U nás som žiaľ túto edíciu vôbec nepostrehla.. To by som si ju okamžite kúpila, vyzerá veľmi dobre a štýlovo. Tie farby sú dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  10. ja som sa úplne zamilovala do jedného odtieňa laku Catrice, a volá sa Meet me at coral shore :) je to niečo medzi ružovou a oranžovou, proste koralová :) takže ak máš rada ružovú, odporúčam :)

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké laky, moc se mi líbí ten modrý, ale ten žlutý je také pěkný :))

    OdpovědětVymazat
  12. mají krásné barvy a moc se mi líbí tvé nehty,kombinace modré a žluté :))

    OdpovědětVymazat
  13. také jsem žádné catrice laky neměla, ale pár odstínů už jsem okukovala, ale nesmím sakra pořád tak utrácet :-/ no znáš to :-D

    OdpovědětVymazat
  14. obe farby sa mi veľmi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem si v týdnu koupila první Catrice lak a takovou hrůzu jsem teda ještě neměla, vůbec to s tím nešlo :-(

    OdpovědětVymazat
  16. Oba laky jsou pěkné, v kombinaci ještě lepší.:-)

    OdpovědětVymazat
  17. v zivote by som asi nevybrala tieto farby k tymto mestam ale pacia sa mi :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ani jeden by mě v obchodě nezaujal, ale když je vidím takhle dohromady, tak jsou úplně super! Fakt nápadité a originální :)
    Zvu tě ke mně na blog www.markvitkysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. oba jsou nádherný..ten tmavě modrý se mi asi líbí ještě o něco víc, ale to je tím, že jsem na tuhle barvu ulítla a navíc je spojená s mým naprosto nejoblíbenějším a nejobdivovanějším městem =)

    OdpovědětVymazat
  20. Žlutý se mi líbí vic mají hezké balení. Žádny od téhle značky, ale nemám :(

    OdpovědětVymazat
  21. Nedávno jsem přemýšlela že jsi lak od Catrice koupím, ale nakonec jsem si vzala Essence. :) Tyhle dva mají moc krásný barvy. :))

    OdpovědětVymazat
  22. obidva vyzerajú skvele :) ale maju trblietky vsak? teda spon ten zlty?
    super članok :)

    OdpovědětVymazat
  23. Můžete mi někdo poradit, kde laky Catrice koupím? Moc hezké barvy :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)