sobota 18. února 2012

Letters.

Tento týden měla paní pošťačka díky úžasnému blogovému světu co dělat.. :-) Nevěříte? Tak se pojďte podívat, co všechno mi musela tento týden přinést!

V pondělí se k nám musela brodit prvním sněhem s dopisem od Péti, která byla tak strašně hodná a zaslala mi číslo Metra s Karlem Lagerfeldem, které měla navíc..! Jakou radost jsem měla, když to na mne vykouklo ze schránky! :-) Hned jsem to pročetla jedním dechem. Možná jsem od toho čísla čekala trochu více, přece jen Karl tam byl pouze na 4 stránky.. :( :D Ale to nic nemění na tom, že ochota s jakou mi to Péťa poslala se cení a jsem ji za to strašně moc vděčná!! :-)


Ve středu k nám musela paní pošťačka spěchat s balíčkem ve kterém byla moje výhra z giveaway u Zuzky. Na výhru jsem se strašně těšila, protože jsem o té gelové tvářence přemýšlela, už když byla v obchodech a než jsem se rozmyslela byla fuč.. takže moje radost byla obrovská, když jsem vyhrála.. Musím se přiznat, že jsem ji ještě nezkoušela, protože při nemoci se opravdu nelíčím.. Ale jen co budu 100% fit tak to musím pořádně otestovat.. :-) 


A včera mi udělala největší radost na světě příchozí obálka od Vivi. Skákala jsem půlmetru vysoko i s těma horečkama (a to nekecám). Vivinka je ten nejúžasnější člověk na světě a blogový svět může být rád, že ji má! Já tedy opravdu ráda jsem! Protože tak milého a velkorysého človíčka jsem snad ještě nepotkala! Na každého je strašně milá, ke každému se chová slušně, píše ty nejkrásnější komentáře, které dokáží strašně moc potěšit.. A když si vás vybere a pošle vám krásnou Valentýnku i s kupou dárečků, jste v sedmém nebi! Věřte mi! :-) Dopis přišel v nejvíce vhodnou chvíli, zrovna když jsem se topila v depresích a v bolestech a teplotách... jako by Vivinka věděla, kdy je ten správný čas kdy budu její dopis nejvíce potřebovat.. Patří ji moje obrovské DĚKUJI! :-*



Vivinka mi vše krásně zabalila do nádherných obálek! Je to opravdu šikulka! A na druhé fotce můžete vidět část mých dárečků od ní! Hrníček si našel své místo a při psaní jakéhokoliv článku ho budu mít stále na očích! :-)

Tímto chci strašně moc všem slečnám poděkovat! Vážím si Vaší ochoty! Péťa i Vivinka udělaly něco pro jiného, aniž by musely, chtěly mi udělat radost, což se jim opravdu strašně moc povedlo a já si toho nadevše vážím!

Neustále tvrdím, že pro mě blogový svět znamená hodně a ono to tak opravdu je. Objevila jsem tu spoustu úžasných slečen, které mi přirostly k srdci i když je osobně neznám..! Přirostly mi k srdci Vaše blogy, které tak ráda navštěvuju.. Přirostly mi k srdci Vaše komentáře, kterých si nade vše cením.. Já vím, opakuji to stále dokola, ale nikdy to nebude dost... :-)


P.S. Jenom na okraj - dnes jsem dala dokupy snad všechny fotky. Trvalo to více jak půlku dne, ale mělo by být již vše v pořádku. Také jsem poupravila obsah blogu a smazala některé kategorie. Teď je to podle mne ještě lepší... A v nejbližší době (snad zítra) se vrhnu na nový design.. ;)

14 komentářů:

  1. Holky jsou zlaté a Vivi jsem si tak zamilovala, je to vážně úžasný človíček, každé její slovo mě vždycky tak potěší! :-) Ale Ty jsi to zasloužíš, jsi zlatíčko :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je opravdu krásné! Je vidět, že jsou pořád ještě skvělí lidé:)

    OdpovědětVymazat
  3. To je milé od obou slečen. :) Vivi má úžasný blog. Navíc ty jsi tohle zasloužíš! :) Brzy se uzdrav!!!
    P.S. Dnes jsem si na tebe na svahu vzpomněla a jednu jízdu jsem si dala za tebe. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! To jsi hodná, že sis na mě vzpomněla! :)

      Vymazat
  4. Skodulko,
    přišla jsem si sem zase počíst a s jakým překvapením jsem v Tvém článku četla tak úžasná, hřejivá a nejmilejší slova o ... no i o sobě. Velké překvapení je to pro mě a jsem hrozně šťatná. A tak si říkám, že ten blogový svět dokáže být moc krásný.
    Děkuju Ti mockrát, mám velikánskou radost, že jsem Tě dokázala potěšit a snad i maliličko nasměrovat k dřívější úzdravě ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivinko,
      ta slova jsou pořád málo, abys pochopila jak jsem se díky tvému dopisu cítila.. :) Ještě jednou velice děkuji! :*

      Vymazat
  5. To je od slečen opravdu milé.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem moc ráda, že jsem Ti mohla aspoň trošku udělat radost :)

    OdpovědětVymazat
  7. to je krásné :) se mááš!!_)

    OdpovědětVymazat
  8. Vivinka je strašne hodná a a teda fakt musím súhlasiť, že velkorisejšieho človeka som nestretla ..he he ...no krásne veci si podostávala ...

    OdpovědětVymazat
  9. Hihi, teď by měl ještě někdo něco poslat tý ubohý paní pošťačce :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, na tu jsem na chudinku ani nepomyslela..! :D A to sem za mnou musí pokaždé vyjet obrovský kopec na skládačce! :D

      Vymazat
  10. Jé to je od nich hezké:-)) asi Ti také něco pošlu když idím, jakou z toho máš radost:-D


    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)