středa 1. února 2012

Laky na nehty - moje sbírka.

Dobrý večer vám přeji,

dnes mě napadlo udělat trochu jiný článek. Jelikož u ostatních miluju podobné typy článků, tak jsem se rozhodla, že jich pro vás také pár připravím. Jako první  jsem pro vás nafotila moji dosavadní sbírku laků na nehty.. Určitě to není konečné, se svoji rychlostí nákupů laků budu mít brzy sbírku tak trojnásobnou.. :D :-) A navíc tam bohužel nejsou všechny, protože nějaké laky na nehty mám doma u rodičů.. Ale tohle jsou ty, které používám nejčastěji a které jsem si nakoupila v posledním půl roce.. :-) Na první pohled je patrné, kterou značku upřednostňuji.. :D

Laky na nehty mám uložené v takové průhledné umělohmotné krabičce, ze které už úplně přetékají.. Brzy budu muset přijít na nějaké jiné umístění.. Mám je uložené v poličce, ve stínu, aby na ně nesvítilo sluníčko..


Když jsou takhle rozprostřené se nezdá, že by jich bylo tolik... :-) :D


A teď podrobněji:

Horní řada - Essence laky na nehty z kolekce Multi Dimension (již neprodejná) a dva nakraji z kolekce Nail Art - Cracking. Spodní řada Essence kolekce Colour&Go, poslední napravo je top coat.


Nahoře laky na nehty z limitovaných edicí Essence, dva vlevo od Miss Sporty, dva napravo od Cartrice (brzy recenze!).


Dva nalevo - Gabriella Salvete, ostatní jsou laky na nehty pro francouzskou manikúru - dva nalevo Oriflame, zbylé tři Avon.


No, není to nic moc a koukám že bych měla také vyzkoušet něco jiného než Essence laky.. :D Ale zase se musím zastat Essence laků, mám je ráda hned z několika důvodů.. kvalita odpovídá ceně, velká škála odstínů, cenová dostupnost, navíc jsou k sehnání téměř všude.. a tak dále.. to jen tak na okraj.. :-)

A co vy? Jakou sbírku vlastníte..? A napadá mě otázka, jak často si  lakujete nehty...? 

34 komentářů:

  1. máš ich dosť,vidím že essence vedie :D ja by som veľmi chcela matný topcoat,len som ho ešte nikde nevidela
    nechty si lakujem najčastejšie asi v nedeľu večer a mám ich asi do stredy,niekedy aj celý týždeň,podľa toho v akom stave sú :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ha ha no myslím že na mňa nemáš ja ich mám cez 60 a k tomu nejakých 20 nailpen :)
    Takže kľudne nakupuj ďalej

    OdpovědětVymazat
  3. pěkná sbírečka :) zrovna asi před 10ti minutama jsem koukala na tu svojí, taky už mi přetejká krabička :D Budu asi dělat nějakou probírku, protože jich mam hrozně moc a víc, než 3/4 z nich prakticky nepoužívám a mam už jen své oblíbence.... jinak já si lakuju tak 2x týdně.. měla jsem období, kdy jsem si lakovala každý den jinak, ale teď už neni čas, takže max 2x týdně nebo třeba i jednou za 10 dní

    a zvu tě k sobě na Giveaway :)
    yusuwi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné, pěkné, mám jich taky mraky a převládají podobné :-D Jinak já si teď lakuju nehty snad dvakrát do týdne, jak mám volno a baví mě to, jinak tak jednou týdně většinou o víkendu, no... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekná zbierka :) Včera som počítala všetky moje laky, je ich 15. A nestíham ich používať :D Ako vidím, ty ich máš oveľa viac :)
    Ako často si lakujem nechty? Ako kedy. Boli obdobia, kedy som si každý deň dávala iný lak, aby mi ladil k oblečeniu :D Teraz sa mi páči aj keď je lak úplne odlišnej farby ako oblečenie. Lakujem asi tak 2-3x týždenne.

    OdpovědětVymazat
  6. Všetky sú super :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. No mě to teď nějak víc chytlo, když projíždím vaše blogy a všude vidím takové krásné věci, takže se má sbírka pomalu rozrůstá a stejně jako u tebe převládá essence. Nehty lakuju tak co 3 dny. Vydržely by i týden, ale mě to baví :)

    OdpovědětVymazat
  8. Značku essence mám taky ráda. nejvíc se mi asi líbí to, že zas tak dlouho nevydrží, protože mě laky víc jak tři dny nevydrží! :D Každopádně myslím, že od essence pomalu přecházím k jiné značce jaký, které jsou o objemnější a jen o 10 kč dražší:) můžeš je vidět v mém new-in postu http://ldifferent.blogspot.com/2012/01/new-in.html

    OdpovědětVymazat
  9. moc hezká sbírka, já poslední dobou laky přestala úplně používat.. se..štve mě, jak se oloupávají a mě vysloveně nebaví to pořád přelakovávat :D

    OdpovědětVymazat
  10. to je slusna sbirka, ja to radsi ani nepocitam:))
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Páni tolik laků... Já mám asi dva :D A to mi připomíná, že bych si mohla zase po asi půl roce nalakovat nehty, ale holt nějak nestíhám pořád :D

    OdpovědětVymazat
  12. To je pěkný jak máš skoro všechny laky od essence :D:))

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkná sbírka..:) Já lakuju skoro pořád jak je čas chuť..laky se za poslední rok dva staly mojí závislostí :D

    OdpovědětVymazat
  14. Hezká sbírka. Já lakuji, ale nejčastěji používám bělící péči a přes to třpytivé hedvábí od Dekore. Barevně lakuji tak 1x týdně, nebo 1x za 14 dní, podle toho, jak je nálada. Ale myslím si, že upravené nehty jsou základ. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já miluju laky od Essence a zrovna tu řadu Colour and go. Nemám jich moc (asi 5), ale plánuju si je kupovat častěji. Jinak mám jeden z té řady Multi Dimension, ale tím se nelakuju, má na mě moc velký kartáček. A mám mám zlatavý odstín od Maybelline Colorama.

    OdpovědětVymazat
  16. já jich mám taky staršně moc a používám tak třetinu možná i míň , nejvíc se mi líbí ty od essence , já třeba od nich žádný nemám a nejspokojenější jsem s lakem od Rimmelu ten ej skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  17. já mám taky nejvíce essence laků :D

    OdpovědětVymazat
  18. Super článek, taky takový chystám :))

    OdpovědětVymazat
  19. Týýjo to je zásoba, to já mám tak dva laky=oD http://verunka-gossipgirl.blogspot.com/
    Předem děkuju za shlédnutí=o)

    OdpovědětVymazat
  20. Essence je značka pro studenty :) Já si nemůžu dovolit kupovat laky za více než 100,- což Essence splňuje a navíc má nádherné odstíny :)
    Ale tolik laků jako ty ještě teda nemám :)

    OdpovědětVymazat
  21. <3 páni,tolik laků by se mi taky hodilo :)

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrá sbírka. :D Já mám nejradši Essence a New York Colour. :) Udělej na ně recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Laky jsou značky Jazz:) No já jsem je v žádné drogérii nenašla a sama jsem si je kupovala u nás ve městě v takové galanterii, kde mají i líčení. U nás se tomu říká Joy, tak třeba máte něco takového taky:) Jinak co jsem četla na internetu, mají je prý v nehtových salónech. I když te´d mě mrzí, že jsem za ně těch 40 kč dávala, když jsem zjistila, že jejich 100% cena je asi 20 korun a někde je mají asi za 10kč.
    každopádně bych ještě ráda upozornila na to, že musíš nanést minimálně 3 vrstvy, aby barvička pořádně vynikla.:) určitě se o nich ještě na blogu objeví recenze.

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji za takovou spoustu komentářů, jsem ráda, že se vám článek líbil :)

    OdpovědětVymazat
  25. tyjo taky jich mám dost..ale tak 10 jich používám často, ostatní jen občas;)
    a u některých laků se musím přelakovat už třeba i po 2 dnech,ale třeba barry m mi vydrží i přes týden..průměrně se lakuju dvakrát týdně;)

    OdpovědětVymazat
  26. Sakra, to je ale velká sbírka :D já mám asi tak čtvrtku všech laků,co máš ty :DD jinak moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  27. Máš moc pěknou sbírku :) Myslím si taky, že laky od Essence jsou super přesně proto, jak si psala. Já mám nalakovaný nehty skoro pořád :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  28. přesně tak :) wow, ty máš laků :D mám jich taky hodně, ale zdaleka ne, jako ty :D každopádně mám nejradši červenej ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Miluju laky na nehty, hlavně ty hodně výrazný. Máš super blog, když budeš mít čas, zkoukni můj.
    Měj se, Lucka:)
    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  30. kdepak laky, to je moje:-)))
    radši je ani nepočítám, jinak bych už si snad připadala divně:-))

    OdpovědětVymazat
  31. já mám laků asi 20... a mohla bych si je lakovat klidně každý den protože mě to hrozně baví :D hlavně o prázdninách si je budu lakovat každý den asi :D

    OdpovědětVymazat
  32. já teď ujíždím na Gabriella Salvete nevím ale teď mám nějaký GS období :DDD

    OdpovědětVymazat
  33. Wow! Super :D A to jsem myslela, že mám hodně laků :D

    OdpovědětVymazat
  34. Slušná sbírka :D moje začíná vypadat už podobně... laky na nehty to je prostě moje slabina... právě jsem si koupila ten Essence s praskacím efektem, konkrétně ta třpytivá růžová barva a vypadá bombasticky :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)