úterý 7. února 2012

Ice-Skating.


Na facebooku jsem již včera naznačila, o čem bude dnešní článek. V neděli jsem se po dlouhé době vyhrabala z teplého místečka v posteli u topení a vydala jsem se s Ondínkem zabruslit si na rybník. Nejméně po čtyřech letech jsem stála na bruslích.. no, musel na mě být zajímavý pohled.. ALE! Přežila jsem bez jediného pádu (dobře já!) a bez nějakého ublížení na zdraví. Teda málem jsem dostala bruslí do obličeje, ale naštěstí jsem se včas uhnula.. Jenom ta zima je nesnesitelná a po hodince bruslení jsme se museli vrátit domů, omrzliny už se nedaly snést.. :D

Při té příležitosti jsem si vzala ven i foťák, což jsem teda neudělala moc dobře a dokud nebude venku nad nulou, tak ho znovu nevytáhnu. Chudák malý mi zamrznul a bloknul se... Ale stihla jsem pár fotek vyfotit. Také co se oblečení týče - na rybník jsem si vzala staré oblečení, takže si toho moc nevšímejte. Není to žádná hitparáda.. :-)

Zítra mě čeká poslední zkouška. Učení jsem moc nedala, takže se trochu bojím.. :( Snad to nějak dopadne.. Už abych měla hotovo..

A ještě jedna zpráva. Pro mě naprosto úžasná a radostná! Včera padla rekordní návštěvnost blogu a to více než 500 návštěv! A dnes blog dosáhl již 200 pravidelných čtenářů na tomto blogu! Páni, tak strašně moc mě to těší! Mám obrovskou radost a plníte mi tím jeden sen.. :-) Thank you!





21 komentářů:

  1. Tak to je hrozně fajné. Sice je kosa jak blázen, ale vzduch je potřeba a když se u toho ještě bruslí, tak tím líp. Jinak klobouk dolů za nenaraženou kostrč nebo jiné obdobně příjemné zranění ;)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné fotky,moc vám to spolu sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké fotky :) Já nebyla bruslit ani nepamatuji chjo... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký fotky. :) Kdyby nebyla taková zima, hned bych si šla zabruslit. :) :D

    OdpovědětVymazat
  5. Obdivuju tě, já jsem se na rybníku vždycky bruslit strašně bála s tím, že se podemnou prolomí led :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné fotky:) Sluší vám to spolu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju ke krásnému číslu čtenářů :-) Jste zkrátka povedená dvojka a blahopřeju Ti k bezúrazovému bruslení, já co si na bruslích jako malá zlomila ruku, tak tomu moc nedám... A zítra držím palce! A doufám, že hned potom už bude čas a konečně se zase uvidíme, hm? :-) Než ten blázinec zase začne :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terinko jestli jsem to dneska napsala, tak s nějakou schůzkou na prodrbání světa určitě počítej! ;-)

      Vymazat
  8. Slusi vam to spolu :) A obdivuju, ze jste dokazali jit v tyhle kose bruslit :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jee, brusleni je super a vy jste měli celý rybník pro sebe!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Fotky jsou moc pěkné a držím palce na zítřejší zkoušku!

    OdpovědětVymazat
  11. Jé bruslení:)to sem na rybníku hold nikdy nezažila:/

    OdpovědětVymazat
  12. Aj ja by som sa chcela ísť korčulovať. Ale zatiaľ som ešte ani nestála na korčuliach, tak neviem ako by to dopadlo :D
    A držím palce, aby si urobila skúšku :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super fotky! A ta poklona je parádní. :)
    Gratuluji k počtu čtenářů a návštěvnosti! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak za prvé ti to moc sluší i v té hrozné zimě, co je venku. Za druhé tě obdivuju, že si se nezabila...já bych už ležela na ledu. A hlavně moc gratuluju k 200 čtenářům! Určitě si to zasloužíš! A zítra hodně štěstí u zkoušky:)

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Aj ja chcem ísť :( Ale neviem si nájsť čas :( Snáď cez víkend

    OdpovědětVymazat
  16. Koukala jsem, že jsi psala, kde se dá sehnat vydání Metro s Lagerfeldem :) Já jsem včera ukořistila dva kusy, tak jestli chceš, tak ti můžu jeden výtisk poslat poštou :) Ty ke mě na blog chodíš často, tak ti chci taky udělat radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé to by jsi mi udělala radost obrovskou! :) U nás to prostě k sehnání není, už jsem po Metru koukala několikrát a prostě to asi nerozdávaj nebo nevim :D :) Klidně Ti i nějakou tu kačku pošlu! ;)

      Vymazat
  17. Ahoj, u mě na blogu probíhá giveaway, tak jsem tě chtěla pozvat. :) I všichni ostatní jsou srdečně vítáni! :))
    www.flowing-minds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji za Vaše úžasné komentáře! :) Jinak zima je pořádná, ale to je k bruslení třeba, kdyby nebylo -10°C tak bych na led nevlezla.. a sama se divím, že jsem přežila bez zranění! :)

    OdpovědětVymazat
  19. hezké fotky =)....a obdivuju tě, já bych na led na rybníku nikdy nevlezla, samozřejmě, že jako malá jsem tam byla furt, ale teď se tomu vyhýbám velkým obloukem

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)