pátek 10. února 2012

Essence Products from Sales.

Pěkné páteční dopoledne,

původně jsem chtěla na tyto produkty natočit video, protože by to bylo možná rychlejší a přehlednější, ale dnes na to nemám ani pomyšlení, takže musíte vzít zavděk fotkama...

Hned potom, co jsem si výrobky přinesla domů, začala jsem je testovat, abych vám k nim mohla alespoň něco málo napsat.. protože pokud by se vám něco z toho zalíbilo, neváhejte a běžte nakupovat, výprodeje jsou v plném proudu, aby na vás něco zbylo... Ve výprodejích je toho spousta! Laky na nehty - barevné, top coaty, zpevňovače, apod.; rtěnky, lesky na rty, balzámy na rty, štětce, oční stíny, řasenky, tužky na oči, gelové linky, pinzety, nalepovací šablony na nehty, ozdoby na nehty, pudry, make-upy,.. prostě opravdu spousta věcí, takže jestli vám něco chybí ve vaší kosmetické taštičce, zajděte se podívat.. Ceny jsou vážně fajnové!

Tak začneme očními stíny. Po dlouhém vybírání jsem si vybrala tyto: mono oční stíny v odstínu č. 24 love me a mono oční stíny z řady Colour&Shine v odstínu č. 09 trip to venus. Už dlouho jsem chtěla nějaké světlé na rozjasnění. Plánuji skočit si ještě pro nějaké, pokud tam na mě ještě něco zbyde.. :-) Love me jsou světle žluté, na očích vydrží dlouho (včera jsem je testovala) s bází vydrží celý den! Mají sparkling efekt, což já mám nejraději. Nijak extra nepráší a dobře se nanáší. Essence mono oční stíny mám hrozně ráda, opravdu jsou dobré. Stíny z kolekce Colour&Shine mám poprvé, ale úplně mě nadchly! Jsou krásné, strašně se mi líbí jejich struktura i jemná barva, na rozjasnění jsou skvělé. Vlastnosti mají stejné jako ty klasické stíny. Mají též shimmer a sparkling efekt. Oboje stály 29,90 Kč, takže podle mne dobrá investice! :-)


Ve výprodeji se též ocitly některé barvy gelových linek. A to tyto zelené odstín č.04 - I love NYC a ještě tam byly tuším fialové. Ale jelikož bych pro fialové asi nenašla využití, jasnou volbou byly tyto zelené. O gelových linkách od Essence jsem vám již psala, ale ráda to zopakuji, protože můžu jedině chválit. Opravdu dlouhá výdrž, na očích je mám od rána do večera, drží jako přibyté, neroztékají se. Dokonce drží tak pevně, že i odlíčení dá práci! Krásná metalická barvička. A jednoduché a dobré nanášení. Navíc jsem si k nim koupila nový štěteček, takže už to jde téměř samo! Rozhodně jsem ráda, že je mám. Brzy je uvidíte v líčení.



Rtěnek se ve výprodeji moc neocitlo, ale odstínu č. 52 In the nude se prostě nedalo odolat! Už hodně dlouho jsem toužila po rtěnce v tomto odstínu, takže mi výprodej přímo hrál do karet! Rtěnku jsem pořídila za méně než polovinu původní ceny. Barva je taková hodně jemná, spíše rty jemně zvýrazní, což mi vyhovuje. Je takové jemné balzámové konzistence. Příjemně voní. Výdrž je teda průměrná, to musím uznat, možná spíše slabší, ale to ji odpustím. Možná ještě rtěnka trochu zvýrazní nedokonalosti a zalézá do drážek, ale za těch pár kaček jsem spokojená! :-)



Naproti tomu lesků na rty se ocitlo ve výprodeji spousta! A tak jsem neváhala a jeden si na vyzkoušení vzala a jak už to u mě bývá, lituji, že mám pouze jeden. Asi si pro nějaký ještě skočím! :-) Lesk je z kolekce Stay with me, já jsem zvolila odstín č.01 Me&My Icecream. Je to taková jemná růžovoučká barva. Okouzlila mne na první pohled! Lesk má zvláštní štěteček (omlouvám se, že jsem vám ho nenafotila!), trochu jinou tyčinku než na kterou jsme u lesků zvyklé, ale ničemu to nevadí. Lesk hezky voní, ale nijak teda nechutná. Na rtech celkem dlouho drží, lepí pouze minimálně. Opět se za něho přimlouvám, za těch pár korun je skvělý! 



A jako poslední jsem zvolila lak na nehty z kolekce Nail Art Twins. Samozřejmě, kdyby měli ještě ten spodní lak v černé barvě, vzala bych si ho také, ale bohužel, nacházel se tam už pouze tento vrchní - odstín č. 07 - Blair (tuším, že vrchní lak se jmenuje Chuck :-)). Ale jelikož jsem se do třpytek úplně zamilovala, neodolala jsem a vzala si ho. Hned jsem ho vyzkoušela, původně jsem myslela, že se bude dát použít samostatně, ale to by chtělo asi tak 5 vrstev a na to já nemám čas ani chuť.. :D takže jsem ho nalakovala na ten, co vidíte na fotkách.. Původně jsem myslela, že to bude vypadat trochu líp, ale tak na ukázku to stačí.. :-) V laku jsou velké a malé třpytky, dobře se natírá. Ale teda bohužel se mi  zdá, že docela dlouho schne.. nebo alespoň u mě to trvalo docela dlouho.. :( tak za to má malé mínus.. Jinak spokojenost! :-)



A co vy? Ukořistili jste něco? Jste s tím spokojené?? Já bych šla klidně nakupovat znovu a věřím, že bych tam zase nechala jmění! :-) Určitě to není poslední, co z těchto slev mám! :D


27 komentářů:

  1. Já bych si z toho koupila uplně všechno :-D Kde jsi byla, v DMku v Afi nebo u Gatu nebo dokonce v Rossmannu? Když jsem byla v pondělí v afi, tak tam to bylo už celkem vybrané a už měli jen to, co jsem si koupila, takže možná o víkendu pojedu aktivně pro rodinný nákup do Tesca do Mejta a při té příležitosti si ještě skočím do DMka :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnka In the nude vypadá dost dobře, to musím uznat... ;)

    OdpovědětVymazat
  3. lesk a rúž vyzerajú úžasne!

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné. :) V sobotu se zajdu mrknout a snad tam něco bude, brala bych tu rtěnku a lak na nehty. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnku i lesk mám ve stejných odstínech jako máš ty a taky jsem z nich nadšená :) Ještě je hezký odstín rtěnky All About Cupcake :)
    A ty zelené linky musím mít! :D

    OdpovědětVymazat
  6. A taky si tě dovoluju pozvat ke mě na giveaway :)

    http://labradoora.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. pěkné úlovky :) to já nikde na essence výprodej nenarazila, asi jsem to prošvihla :)

    OdpovědětVymazat
  8. u nás bohužel není rossmann takže výprodej prošvihnu , ale i tak si dělám zálusk na nějakou rtěnku od essence :)

    OdpovědětVymazat
  9. tyjo, tys toho sehnala.. ja ulovila jednu vodeodolnou rasenku na leto a balzam na kuzicky kolem nehtu, jinak bylo vsecko uz vybrane.. :(

    OdpovědětVymazat
  10. Krása.. snáď stihnem aj ja niečo z výpredaja :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta rtěnka je pěkná :)) Jinak moc hezky napsaná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  12. skvělá recenze,ta rtěnka má krásnou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  13. já si odnesla, stejný lesk jako ty, jen jiný odstín. Potom se mi hrozně líbil balzám na rty v takové malé kulaté krabičce. Mám dvě ,,příchutě,, :) Pak nějaký ten lak a tužku na oči. Stíny jsem nevybrala. Sháněla jsem tam taky odstín trip to venus, ale už nebyl. Řasenky už byly vybrané, takže taky nic. Možná tam ještě skočím kouknout na tu rtěnku. Vypadá dobře.

    http://newlifeaccepted.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jsem využila slev u nás v Rossmannu:) Odnesla jsem si lesk na rty a rtěnku, ale v tmavších odstínech, a taky ten lak co ty, a k němu i podkladový - Chucka:) Není černý, je modrý, ale moc jim to spolu sluší:)

    OdpovědětVymazat
  15. ten lesk vypadá dost dobře:) ale já raději balzámy:)

    OdpovědětVymazat
  16. ta rtěnka je podle mých představ
    super blog kočo !
    Hel.Photo

    OdpovědětVymazat
  17. Myslim, že rtěnku a lesk jsi koupila pěkně!
    Já řasenku (supeeeer), lesk (nic moc) a lesky pro kamarádku.
    Hezký víkend :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ten rúž vyzerá krásne :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Teda ja moc na to niesom a ešte k tomu teraz musím šetriť takže ma to asi obíde

    OdpovědětVymazat
  20. Tak na tu rtěnku se půjdu podívat...snad jí seženu, je skvělá!! A moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ta nude rtenka od essence je výborná, asi si ju zaobstarám aj ja, ďakujem za tip :) a oranžový lak s čiernym trblietkami!!! božský :)

    OdpovědětVymazat
  22. A není to tak torchu provokace ? :'(
    i JÁCHCI, U NÁS ESSENCE NEN A I KDYBY BYLA TAK JI URČITĚ NESLEVNÍ : D

    OdpovědětVymazat
  23. Hned bych si šla něco koupit kdyby byla v naší malé vesnici drogerka :(

    OdpovědětVymazat
  24. Koupila sis krásné věci. Pokud bys měla chuť mrkni ke mně na blog, co jsem si pořídila já =).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. No rozhodně sis nakoupila skvělé věci za super ceny!!! Moc se mi líbí oboje oční stíny a ta světle růžová rtěnka. V úterý jedu za do Prahy, tak se asi po něčem porozhlédnu, pokud mi po návštěvě kadeřnice zbydou ještě nějaké peníze :)

    OdpovědětVymazat
  26. Bohužiaľ, v našom malom DM sú zlacnené len niektoré kúsky. Celkovo je tam sortiment malý, budem sa musieť poobzerať po iných drogériách. Kúpila som si lesk Stay with me - Berry me. Chela som skúsiť nejaký tmavší lesk, a tento bol za super cenu :) Ešte som ho nevyskúšala :D Ten lak s trblietkami by som chcela tiež, ale u nás som ho nikde nevidela. Trblietky neznášam, ale ten lak vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  27. boží nehtíky - jsi šikulka !!! hned jsem je "pinla" na Pinterest ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)