sobota 4. února 2012

Co nosím v kabelce - video.


 Slíbené video. Je to tedy tragédie, o tom nebudeme diskutovat. Celý den přemýšlím, zda ho zveřejnit či nikoliv. Ale nakonec jsem se rozhodla, že to zveřejním, i když vypadám jako magor, jehož slovní zásoba obsahuje pouze "takže" a "praktická věc" a navíc neumí souvisle mluvit.. A jako bonus jsou moje superksichty.. :D Ale rozhodla jsem se to i přes tu kupu nedostatků zveřejnit, protože to jsem prostě já. Video není vůbec upravováno, jak bylo natočeno, tak je i zveřejněno.. Nechtělo se mi to upravovat, za prvé jsem moc líná a za druhé už bych to nebyla já, navíc natáčet to třeba několikrát.. to není nic pro mě.. :D

A pro ty, které nezajímá video tu mám i vyfocený obsah kabelky a hodím k tomu krátký popis... A já se vás ptám, máte nějaký nápad na další video? Nebo zajímá vás nějaké téma..? Pište, budu se snažit vyhovět! :-)



V kabelce vždy nosím: klíče, peněženku, mobil, kapesníčky, rukavice, balzám na rty (popř. rtěnku, lesk na rty), diář a vysokoškolský index, tašku a taštičku s dalšími "důležitými" věcmi.
V taštičce najdete: sluchátka, žvýkačky, krém, pouzdro s tampóny, gelový parfém, čistící gel na ruce, zrcátko, hřeben.



No, nevím, zda vám tento článek něco dá a zda se vám vůbec bude líbit.. Je to zase trochu něco jiného.. :-) A ještě jedna technická k videu: je točené na foťák, myslím, že je to vcelku dobrá kvalita, ale to sluníčko mě tam pěkně pozlobilo.. snažila jsem se video natočit co nejdřív, abych se sluníčku vyhla, ale nějak to nevyšlo..

Jinak jakékoliv dotazy či poznámky můžete směřovat na FORMSPRING. Pokud máte zájem, tak na FACEBOOKU se občas objeví informace navíc. A jako poslední tu mám BLOGLOVIN, kde můžete sledovat nejnovější příspěvky.

37 komentářů:

  1. Blázínku, video já náhodou moc príma, mluvíš moc pěkně, bez zadrhávání, smysluplně :-) Jsi prostě zlatá :-) Určitě se ráda podívám na nějaké další, protože už na tohle jsem se moc těšila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. He som sa teda pobavila ...prej že my každý deň zamykáme ...:) no s tebou je teda fakt zábava ...jo ja chcem ďalšie ...Ja tiež rozmýšľala nad videom ale neviem o čom keď že nemám tak typický blog

    OdpovědětVymazat
  3. náhodou skvělé video,máš moc příjemný hlas :)
    Taky jsem nad mým prvním videem váhala,jestli zveřejnit,je to takový divný pocit :DD

    OdpovědětVymazat
  4. jeee :) toč častěji, je to super a jsi fakt hrozně sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi moc sympatická a milá Klárko! :) Moje první video taky bylo "Co nosím v kabelce". :) A od té doby jsem už nic nenatočila, protože mi to nejde. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaktože nejde? Mě se to video náhodou moc líbilo :)

      Vymazat
  6. náhodou dobrý video ;) to já asi video nenatočím nikdy, na tohle se fakt necítím :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, mas uplne jinej hlas, nez jsem si nejak predstavovala :) Ale hrozne prijemnej na poslouchani a sympatickej :)

    OdpovědětVymazat
  8. Video se ti náhodou moc povedlo! :) Přijdeš mi hrozně sympatická a máš příjemný hlas :)

    OdpovědětVymazat
  9. Urcite natoc dalsie, si velmi sympaticka! =)
    http://geminka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Máš hezký hlas a líbí se mi přízvuk, jinak mi trochu skáče hlasitost (zezačátku potichu, pak hlasitější a hlasitější, ale nevím, jestli to není na mojí straně).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé tak to nevím :( já jsem si ho pak ještě pouštěla a zdálo se mi to v pořádku..

      Vymazat
  11. Měla jsem stejný mobil jako ty, ale v hnědé!:) musím říct, že to byl asi můj nejodolnější mobil. I když se se mnou vykoupal ve vaně, byl fajn!:)

    OdpovědětVymazat
  12. jsi hrozně sympatická :) Skvělý video, jsem ráda že ses rozhodla ho nakonec zveřejnit :D:) Brala bych nějaké video s líčením a nebo úkázat tvuj pokoj pro inspiraci třeba :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) O líčení vážně přemýšlím, i když nejdříve to budu muset pořádně vychytat :D a pokoj bych vám ráda ukázala, ale to byste se zděsili.. žádný designově upravený pokoj to totiž není.. :)

      Vymazat
  13. Máš moc přijemný hlas a jsi moc sympatická slečna. Ráda bych tě poznala osobně, bohužel do tvých končin skoro vůbec nejezdím. :(
    Myslím, že video bylo moc pěkné a já toho nosím taky docela dost v kabelce. Plánuji o tom také post. O videu jsem přemýšlela, ale nevím nevím. Možná až budu mít lepší foťák nebo na přítelovo. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Týjo, hrozně mile jsi mě překvapila, jaký máš příjemný a plynulý projev :)) Určitě toč videa dál!! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělé videjko, a že ses semtam zopakovala co na tom ;) Však to není filmová soutěž. Dokoukala jsem až do konce a bavilo mě tě poslouchat, jsi strašně fajná baba ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkné video a máš hezký hlas. Těším se na další :)

    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Souhlasím, máš moc krásný hlas, a celkově jsi taková sympatická slečna ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Jo a včera když jsem nemohla usnout, tak mě napadlo, jaký video bys mohla natočit příště - nějaký boyfriend nebo sister tag? :-D Jen Ondí by asi nebyl uplně rád, co? :-D Ale ségru by si třeba ukecala :-)
    A za zapříčiněnou chuť na sladký se fakt omlouvám, já nerada :-D Ale věř mi, že ještě horší je neodolat, když už se s tím peču, ale jsem na sebe pyšná, měla jsem jen dvě sušenky :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom tagu už jsem také přemýšlela.. Včera jsem se jen tak Ondího zeptala a hned byl oheň na střeše, prý nepřichází v úvahu.. :D takže boyfriend tak nebude, ale až to bude možný zkusím ukecat ségru.. :)

      Vymazat
  19. Vůbec nevím, co se ti na tom videu nelíbí. Je to moc pěkné! Určitě udělej další :) Jinak ty sytě růžové rukavice jsou super!!!!

    OdpovědětVymazat
  20. Velmi, ale opravdu velmi, děkuji za Vaše milé komentáře! Jsem ráda, že se vám video líbilo a určitě naplánuji další.. :) Jinak s tím hlasem - tak skvělý hlas zase nemám, ale musím se přiznat, že jsem byla sama dost zaskočená, když jsem se slyšela.. hlas zní jinak, než jsem si myslela.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  21. Antibakteriální gel tam mám taky :-)

    na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit :-) http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, neboj se video je moc krásné. Nemáš důvod, aby se Ti video nelíbilo. Ba naopak je moc pěkné a já už se těším na další. Hlas máš na videu moc pěkný, to jsi neslyšela mě, já jsem uplný šmoula, videa by jsem dělat nemohla :D

    http://marketa-malakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj! Super video! :) Teším sa na ďalšie :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  24. Páni Klárko, to video je opravdu super, takové milé nenucené úsměvné na nic si nehraje :) Tvůj hlas zní opravdu moc hezky, můj zní vždycky jak z hrnce :D A náhodou to video je dobrý, ten foťák musí být vážně super můj by to nikdy nenatočil :) Gel používám taky je to dobrá věc :) A pobavilo mě: jedno zvětšovací a jedno zmenšovací, tedy normální, já chci zmenšovací, to je pro posílení sebevědomí, ne? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsou tam v tom videu hrozný hlody :D říkala jsem, co mi přišlo na jazyk.. hrůza :)

      Vymazat
  25. Pěkný blog :) ... odteď jsem tvůj follower :) http://style-of-lonnie.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. taková videa mám moc ráda jen tak dál navíc působíš moc sympaticky :)

    OdpovědětVymazat
  27. Strašně milý video :) Tvůj hlas jsem si představovala úplně jinak, ale moc hezky se tě poslouchá, jsi strašně milá a sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  28. Taky mám ráda takovéto videa :)
    Jsi hrozně sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, nemáš se vůbec za co stydět. Podle mě jsi mluvila krásně plynule a ani jsem si nevšimla, že používáš často "takže", nebo podobně. A že ses občas přeřekla? A kdo se nepřeřekne ;)
    Jsi moc sympatická. Já bych asi neměla odvahu natočit a zveřejnit video.
    Ale ty v tom určitě pokračuj :)

    OdpovědětVymazat
  30. Zase se budu opakovat, ale ty tvoje články jsou skvělý :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)